Ledig igen...

fast denna gång är jag bara ledig idag sen jobba igen. suck. men men man behöver ju pengarna.
Annars denna vecka har ja mest jobbar tvättat och slöat.
Igår när jonas kom från jobbet så åkte vi och köpte ny tv till sovrummet. :D Blidde så bra så.
Ska springa ner på Järnia snart och köpa skruvar bara för våra skruvar till väggfästet var för små... så får Jonas fixa det sen eller imorn eller så. Sen funderar jag på om jag ska gå ner och sola en stund åxå. Har ju ändå inge bättre för mig hehe. Ligga i sängen o glo tv kanske... haha. har ju faktiskt ganska lyxiga sängar. Har sånna som man kan hissa upp ryggstöd och fötterna. Hihi. Hur skönt är inte de när man kollar film liksom? hihi.

Förövrigt vart jag super glad igår när en speciell vän till mig hörde av sig och sa att hon ska ha barn :D Jag tänker inte nämna några namn eller så, för det är inte upp till mig att avslöja. Det är ju en liten del av grejen att säga själv. :D Men de jag ville komma till är att jag verkligen önskar er all lycka är super glad ska du/ni veta :D Keep up the good work.
Nästa gång är det jag som hör av mig till dig ;) Stort Grattis till er båda!

Imorgon fyller Jonas pappa år, får se om vi åker ut dit efter jag slutat jobba. Jobbar ju till halv 6 så vi får se. Beror på om dom kan eller så.

Hände en liten sak för ca en vecka sen. Fick veta att Patrik och Rebecca var kvar på Kreta för att lilla Alice låg/ligger på sjukan. Blev lite oroliga där ett tag när vi fick veta varför hon fick åka in. Men oron har släppt nu i alla fall och dom skulle nog få komma hem som till imorn. En vecka mer än tänkt.
Så har vi ju en till fröken som ligger inne nu. Birgit... Ringde och prata bort 40 minuter med henne i morse. :D Blev hon glad tanten :D Tänkte ringa henne på tisdag igen för att se hur allt gått. :D
Och i veckan så var det ju en speciell dag för oss i vår lilla familj. Nämligen den 25/8. Lillebror Fredriks dödsdag och födelsedag. På håll så kunde jag inte göra så mycket så jag tände en ljus här hemma för honom. Det är tanken som räknas eller hur säger man?

Nu ska jag nog sola, sen köpa skruvar :D Eller i omvänd ordning... hms, vet inte ännu hihi.
Aja, jag skriver en annan dag när jag är ledig igen, tycks ju bli mest bloggar då. :D
Ha de fint. 
 
Jonas Blom, du är det finaste jag vet! Tror inte du förstår vad du betyder för mig. Finns ingen som jag hellre skulle vilja leva med. Finns ingen som jag hoppats på att få dela framtiden med som jag gör med dig. Du är min sista pusselbit. Allt annat har jag. En stor familj, mamma, pappa, nea och en himla massa syskon. Säger inte systrar, för vi har ju faktiskt 2 pojkar i familjen med, fredrik och styvisen Samuel. Ja har alla goa o härliga släktingar runt om i sverige, och nu har jag dig. Vad mer kan jag önska mig? Älskar dig så!

Ledig i tre dagar...

Ska bli skönt. :) Tog lite extra timmar av Ömer denna vecka. Behövdes :D
Men nu är jag ledig igen, börjar jobba på måndag sen jobbar jag hela veckan utom på fredag. Ganska okej faktiskt.
Annars vet ja inte va som händer i helgen... om ja ska umgås med alla eller bara med clara. hehe, får se hur de artar sig. :D
Annars så är nte huvudet så mycket bättre, men har inte hjälpt att vila så jag kan lika gärna jobba.

Har beställt lite kläder åxå. :) Hitta jeans på rea som ja köpte o sen en tunika som åxå va på rea. billigt o bra :D Och eftersom ja blir så avis på jonas när han kryper in i sin morgonrock så köpte jag mig en åxå. :D

Jag har färgat håret med.... Aningen undrar väl folk om jag tagit fel på påsken eller om ja tror att halloween är redan hahahaha. Ja ser inte klok ut, men de är väl inget nytt kanske. :D Men ska färga en gång till. För ja vill inte se ut som en kyckling i huvet haha.

Nehe, nu blev de en liten uppdatering i alla fall... fanns kanske inte så mycket att säga, men men. :D

Nu ska ja kolla vidare, lyssna på lite musik kanske o dricka mitt kaffe. :D

Puss bye bye

Sjukskriven...

Japp, har varit hemma sen i måndags... Har något som kallas nackmyalgi... Spänningshuvudvärk och stressad.
Jobbigt att det aldrig släpper. Har haft de mer än en vecka nu. Är helt slut i kroppen. Sover nästan hela dagarna.
Förutom igår så klart. Då åkte vi ner till eskilstuna först för att en kille skulle kolla bilen... har inte gått som den ska så audi tyckte vi skulle kolla chippet. Men de va inget fel på det, däremot så var de fel på några slangar, och sånt borde audi ha sätt om dom kollat allt. Men icke då.
Aja, efter eskilstuna så åkte vi till Flen, då fick vi super god mat av Nea (Tack så himla mycket!!!) och en lekstund med Mirjam. :D Förstår att huvudet kändes värre sen, men de va de värt. Sen åkte vi till fia o fika eftersom hon fyllde år dagen innan. Cina kom åxå upp o sa hej. :D (Nej cina, klart ja inte glömt dig) Vi visade bilderna från resan och sen bilderna från både Gbg och Bröllopet. :D Hahaha även bildr som kanske inte skulle ses. hahaha. men de va ju bara jag haha.

Annars så ringde jag sjukgymnasten idag, fick tid den 8/9. Så hoppas dom kan hjälpa mig med mina stela axlar o alla knutar som behövs ta bort. Ska gå ner till tvättstugan och se om de finns någon tvätt tid till oss. Bhöver verkligen tvätta nu. haha. Sen imorn så kommer cina, linda, göran och lilla simon upp, dom ska på kryssning så då springer ja ner och säger hej till dom. :D Träffa lill skiten åxå. :D

Nehe nu orkar ja inte sitta här längre. ska lägga mig igen.
Ha de fint! Bye bye

Bröllop!

Ja imorgon ska vi på bröllop! Har köpt en brun klänning. Hitta den nere i Naxos. :D Sen ska jag ha vita skor o vit kofta.
Men av vädret att bedöma så behövs de även något lite varmare över, så jag ska få låna en vit kavaj av Clara. :D
Annars så ska vi fixa de sista idag, med presenten o så, ska köpa ett kort sen med. :)
Annars så ska jag iväg o jobba om några timmar :( stänger idag igen :(
Sen är det Noll-åtta-fest ikväll. (08-08-08) Blir fyrverkerier o massa sånt :D Ska vi nog springa ner på sen :D

Aja, ja har börja lägga upp bilder från resan, men har inte kommit så långt hahha. kommer mer snart :D

nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe här. :) Höres en annan dag! Ska ta massa kort imorn så de kommer åxå upp senare! :D

ha de bra! Bye bye
RSS 2.0