dumma förkylning

Ja orkar inte va förkyld något mer, suck. Det är ju så himla jobbigt! Inte nog med att näsan rinner, jag nyser och hostar, nej nu börjar det göra ont i bihållorna och huvudet och tänderna. BLÄÄÄÄÄ!
JA JA  idag ska jag till stureplan en sväng och jobba lite. Kommer bara bli en kortis. Igår va jag bortom oss på ett jobb och provade jobba. Ska jobba där igen den 28/12. Suck när ska jag bli frisk och ledig? Bara en jävla massa jobb hela  tiden. Kommer va helt slut efter jul och nyår. Men men saksamma.
Jonas ligger fortfarande och sover... eller ja, fortfarande va väl fel ord. Han kommer nog sova hela dagen. Lite bakis tror jag. Det va julbort med hans jobb igår och han va hemma 2:44 i natt. Idag ska han på julbord igen fast med polarna. Nille hade tydligen fixat ihop de för alla grabbar. Ska bli skönt att bara få va hemma själv idag igen. Orkar inte va social just nu hahaha. Ursh man ska egetligen inte jobba när man mår så här. Men va ska jag göra?

Nehe nej nu ska jag ta en kopp kaffe till sen göra mig klar för att åka. Blir bara några timmar, 2 ca :D SKÖNT!

Halsont....

Ont i halsen som bara den o hostar. :(  Ska jobba idag igen. Men innan det ska jag iväg på en liten grej, håll tummarna för mig. Ska iväg på tordag åxå.... så då får ni med hålla tummarna för mig.

Ja ja, lönen kom in igår, suck. Inget att hurra för direkt. Kommer ta slut lika snabbt som de kom in. Ska ju handlas lite julklappar o mat o sånt. Så blir de ju nyår som man ska fira med. Men men, kan inget göra. Ge mig ett nytt jobb!!!!!!!!!

Nehe, nu ska jag börja göra mig iordning så man hinner allt innan jobb o sånt som jag ska göra.
På återseende. :)

Tack!

Igår va de ju bestämt att Jonas skulle på fest... och jag skulle va hemma. Men se de ville ju inte jag så min snälla pappa lånade mig lite pengar så gick jag och Daniela till Metro där hennes kille va och alla hans kompisar. :)
Tack gumman för att du tjata med mig ;) Va verkligen jätte roligt! Och de gjorde ju inget att du har bebis i magen vi hade ju kul i alla fall :D

Ja ja idag är de Lucia och hade först tänkt att gå ner till Söderhallarna till kl 14 och kolla på lucia tåg. Men jonas har fortfarande inte kommit hem och han är visst riktigt bakis, så jag ändrade planen lite. Drar med honom till kyrkan ikväll istället. Är en så mysig stämning runt lucia och de vill ja inte missa :)

Nehe, nu ska jag dricka upp kaffet här. PÅ återseende :)

Ja har ingen rubrik...

vad ska man säga? va får man säga? vill inte säga sånt som får folk att fråga. för egentligen tycker jag inte att folk behöver bry sig. ja orkar inte med folks frågor o jag orkar inte svar heller. så de så.

sitter här hemma som vanligt. för ja har ju inget pass att jobba denna vecka. suck. är så in i helvetes jävla tråkigt. ja men gör något så kan väl folk tänka då. Ja men vad? lätt att göra de själv. Känner ju knappt nå folk heller.
inga pengar att göra något för heller. minsta lilla öre måste sparas, så länge de inte gäller jonas. varenda helg den senaste tiden har han druckit o festat o så fortsätter de. ikväll ska han iväg igen, nästa vecka så ska han iväg igen. o helgen efter de ska han nog göra nått igen. De är så man sparar pengar har jag hört.
Ärsh ja orkar inte mer.

idol finalen är väl ikväll, den får väl hålla mig sällskap. hade jag haft pengar hade ja gått o köpt vin o myst med ikväll. men de har ja inte råd med så de får ja hoppa över.
Ja ja ja skitsamma.

Nu ska jag väl ta en kopp kaffe till sen blir de väl att diska som vanligt. kul va? nån mer som behöver ett hembiträde?

kort inlägg..

Ja blir inget långt inlägg denna gång. Har jobbat hela helgen o tagit de lugnt för de mesta. var ut igår och tog en öl med Clara. Himla skojsigt :)

Väcktes av telefon imorse och då va det ett jobb som jag sökt som ville att jag skulle komma på intervju. Så imorn blir det kl 12:45. :) Kul va? Ligger borta vid stureplan så de är ju inne i stan :) Najs najs. Så håll tummarna. :)

Annars så händer de väldigt lite. Har inga tider att jobba den här veckan så om han inte ringer in mig så blir det att va hemma. Suck. Så om någon vill ha vägarna förbi så är jag nog hemma. :D

Ja ja nu va de slut på händelser. så skriver en annan dag! bye bye

Torsdag kväll...

Torsdag kväll och jag sitter här hemma med Jonas. Han opererades för en vecka sedan och det gick som det skulle. Fick agera personligassistent för honom efteråt. Idag va vi tillbaka på återbesök för att kolla hur det såg ut plus att dom tog bort plastskenorna som han hade i näsan. Han börjar blöda näsblod lite då och då utan att ha gjort något, så de är lite jobbigt.

Annars har det egentligen inte hänt så mycket. Köpte nytt spel till xboxen :) Guitar Hero, World Tour :) Himla skoj med trummorna, men man får inte spela för ofta bara, blir lätt tråkigt då. :) Fock lämna tillbaka trummorna direkt då ena pukan inte funkade.... men eftersom de bara gått några dagar så fick vi ett helt nytt paket istället för att dom skulle laga det.

Helegn blev lugn och väldigt stilla. Lite jobbigt faktiskt. Man börjar bli lite rastlös hahah. Skulle åkt till Flen i söndags men blev inte så. Så vi åkte ner i tisdags istället. Men med våran otur så åkte vi dit för fortkörning på vägen hem så nu blev vi 2000:- fattigare. De va dom julklapparna. Hade lite andra saker planerade åxå som vi nog får boka av. men men skitsamma.

I helgen blir det till att jobba igen. Andra advent är det åxå. Snart är julen här. PÅ tal om det åxå så ska jag ju jobba under julen. Är ledig på juldagen bara så då passar vi på att åka till flen. Tänkte fira hemma hos Pappa och Nea först på dagen sen äter vi hos mamma på kvällen sen. Efter jobbpasset på annandagen ska vi fira hemma hos Jonas mamma och hennes man. Jukafton blir hos pappa janne och irene. :)

Ja ja ja nu orkar jag inte skriva mer här, så jag lämnar ett spår en annan dag istället. heeh. Bye bye
RSS 2.0