Pepparkakor.

Igår var det måndag och jag var ledig :) Satt mest och spelade hela dagen men sen fick jag för mig att jag skulle gå till affären och köpa pepparkaksdeg. Och så blev det med. Köpte allt man behövde och gick sedan hem och bakade :) Va skoj faktiskt. Så när Jonas kom hem så sa han att Mariana  och Perre skulle komma över senare med så då blev det att städa när jag var klar med kakorna. :)
När dom kom satt vi och fika sen spela vi ett nytt spel som vi köpt :) Va jätte kul :) Jag vann :D

Idag ska jag jobba sen tvätta... Jonas jobbar över så hans hjälp får jag ju inte haha. Imorn ska jag jobba åxå, men sen är jag ledig länge igen. PÅ torsdag är Jonas operation så då kommer jag sitta där med honom. Blä jag är lite nervös för hans skull. Men det kommer att gå bra!

Nehe nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig klar till jobbet. :)
Skriver en annnan dag igen.
Bye bye liksom.

Fredag o snart läggdags.

Sitter här hemma idag igen. Jonas gick ut o tog en öl med grabbarna. Men ja ansåg inte att jag hade råd att följa med så jag stanna hemma. Ska ju dessutom upp och jobba imorn. Skulle jobbat idag med, men jag fick va hemma. En himla snäll chef på de planet haha.

Annars så tog vi en promenad till Sonjas på dagen och käkade lunch. Efter det så bytte vi till vinter däck på bilen. Väl hemma så ville jag så gärna köpa ett spel till xboxet så fastnade vi framför det sen. :) Men de är ju så himla roligt. (ZUMA) Senare på kvällen åkte vi och tvätta bilen sen åkte vi en sväng så stanna vi nånstans.... nått med triangeln... minns inte va det hette. hahha. Men där stanna Jonas bilen så fick jag köra. Körde massa varv runt i ett industriområde med korsningar och massa svängar så jag fick känna på bilen på nästan alla sätt. Jag fick sätta plattan i botten för att känna hur stark bilen var. Oh hjälp säger jag bara. den axar så himla snabbt så de blev nästan en tvär nit efter. :) Oh jag som trodde jag kunde köra lite efter Neas o min tur men våran bil tar på gasen och bromsen direkt hahah. Oj oj oj men de va skoj. Synd att de va jätte mörkt och snöa bara. Hade sätt bättre i dags ljus.

Ja ja igår va Jenny och jag på en affär på Fridhemsplan och köpte massa grejer. Ja köpte hemma saker o typ bara julsaker. Hitta julklapp till en där inne. :) Najs som tusan. Jonas både körde mig och hämta mig så åkte vi direkt ut till patrik och rebecca. Fick kaffe och busa med Alice. Som faktiskt har börjat gå jätte bra nu :) Kollade igenom kort från bröllopet så fick jag ett jätte fint på mig och Alice... Tror de är från kyrkan :) Tack snälla. :D

Nehe nej, imorn ska jag faktiskt jobba så nu ska jag nog tänka på att lägga mig.
Men men ja skriver igen en annan dag! Bye bye

Jobba

Söndag idag och Jonas är iväg o jobbar. Själv ska man snart iväg och jobba lite också.
Helgen har varit lugn. Jonas va ut i fredags o igår va vi inne i nacka forum en sväng och köpte jacka till Jonas. Annars lagade jag tacopaj till oss här igårkväll och kolla madagaskar hehe. Efter det så kolla vi nå stand up på tvåan hela kvällen. va ganska segt faktiskt.
Espressomaskinen funkar bra. Jonas visar upp den för allt och alla. Folk som tror att de va min idé att skaffa den kan tänka om för det va faktiskt Jonas som ville ha den haha.

Yeah yeah va och köpte lite jul grejer i fredags med. Gran, ljus, adventsljusstake o lite sånt. hihi. Har ju fått för mig att jag ska ha gran detta år och så ska de bli med. :) Jonas är inte så värst intresserad men de gör inget.
Nu är de bara julklapparna som ja ska fundera ut. Vetti tusan va man ska hitta på till folk alltså. Jag har tre idéer till Jonas, men sen då? Hjälp kanske?

Yeah yeah, nu ska jag väl klä mig så ja kommer iväg till jobbet åxå. Blir bara några timmars jobb. Ingen stängning för mig inte. hehehe. Yeah yeah höres en annan dag då! Bye bye

Bara för att liksom hahha.

Klädsel
Vad har du på dig idag:
 Mysbyxor och t-shirt
Vad använder du just nu för skor: Svarta puma eller stövlar
Favoritfärg på kläder: Typ allt utom rött...

Senaste person som
Sov i din säng:
Ja de kan man ju undra. haha jonas såklart
Du pratade med: Jonas
Du gick på stan med: Stan...? Men ja i forumet så va de med Jenny
Skällde på dig: Jonas kanske hahha
Senaste
Låt du hörde:
 Eminem på MTV
Film du såg: Nån som jonas laddat hem hahaha.
Mat du åt: Nudlar
Kram: Jonas
Puss: Jonas
Känslan: Irriterad
Resa: Naxos, Grekland i somras
Dröm: Minns inte
Boken du läste: Mina döttrars systrar som ja läser nu.
Personen du träffade: Jonas
Personen du pratade i telefon med: Jonas
Personen du fick sms av: Ömer, chefen
Gången du åt en 7-eleven korv: Haha, faktiskt i sthlm för två veckor sen :D
Gången du var utomhus: I går kväll
Gången du sov: I morse
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Vilken av dem?
Saken du köpte: Espressomaskin o kaffe o sånt till den.

Om dig

Namn: Helena
Ålder: 21
Smeknamn: Ove
Sysselsättning: Cafébiträde
Bra egenskaper: Glad, social o generös
Dåliga egenskaper: kort stubin
Linje/klass:
Hårfärg: Mellanblond
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 35-36

Så där då. Nu har ja med den där listan hehehe.

Jaja, igår åkte vi ut till Järfälla o köpte en espressomaskin. Hihi. Så roligt så. Annars så sa jag ja till att jobba på söndag. Chefen ville åka hem till turkiet innan jul o ville ha mig att jobba ist för honom. Och med tanke på att ja fick va hemma hela denna vecka med lön så kan ja ju inte säga nej till det hihi.

ja ja ja får se om de blir rusta sen eller inte. skulle va skoj. men men. skriver en annan dag! Puss o kram bye bye

Ledig med lön :)

Yeah jag skrev igår att jag fick vara hemma då det är så lugnt på jobbet. Ja men sen ringde chefen och sa att jag kunde vara hemma denna vecka fast jag skriver i mina tider som vanligt! Hur skönt är inte det liksom? Jag kan verkligen vara hemma med gott samvete. hihi.

yeah yeah, jonas jobbar sent idag och jag blir nog bara hemma. Ska diska upp här sen ikväll ska jag tvätta. Blir nog att städa lite här hemma med. Sen blir det nog bara att ligga och läsa. Har fastnat i en bok som jag lånade för länge sen. Den är kanon bra!

Neheee nej, nu ska jag kolla Gossip Girl och One tree hill innan ja diskar hhehe. beroende? Ja lite ahhaha.

Ja ja ja skriver en annan dag! Bye bye

Blev inget jobb idag...

Åkte ut till jobbet förut för att jag skulle jobba. Men då det är så lugnt så fick jag åka hem igen. :) Skönt på ett sätt men vill ju ha betalt för det. Så chefen lovade mig ersättning fast ja är hemma. :) Är ju faktiskt inte mitt fel att de är så lugnt. Helt onödigt att vi ska vara 5 peronal när 4 redan är för många.

Yeah yeah, pratade med Johanna på msn innan jobbet. :) Tack för det gumman. Det va skönt att få vädra lite med någon som faktiskt lyssnar. Vet åxå att det stannar hos dig. Tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra. Saknar våra roliga kvällar och dagar. som dagen då när vi gick ända till flen :P eller dagarna vi vek oss av skratt pga analklåda. :) Och precis som ja tänker på det så visar dom reklamen på tv. haha. Ja mycket roligt har vi haft. :)

Nehe, nu ska jag äta min macka jag snodde med mig från jobbet haha.
Höres en annan dag!

Skulle vara sååååå kul!

Jag har något på g som jag hoppas blir av. Skulle vara så kul att komma igång igen. Var många år sen sedan, men saknar det ju så himla mycket. Känner att jag behöver en aktivitet här uppe och vad passar inte bättre än något gammalt man gjort? Skulle vara så himla skoj. :)
Avslöjar inte ännu vad det handlar om men om jag får svar så ska jag berätta. Men håll tummarna för mig :)

Yeah yeah... de va allt ja ville säga. Bye bye

.......

Ibland....

Ibland kan man önska....

Ibland kan man sakna.....

Ibland kan man vilja så mycket....

Men ibland gör man inget åt det...

Ibland för mig är nu... ibland för mig kommer vara ett tag... ibland kommer bli bra.

Måndag...

Yeah, i fredags åkte vi ju till flen och till lager 157. :) Jonas köpte byxor och jag köpte lite tröjor. :) Sen i lördags på förmiddagen åkte vi ut till tyresö för att sätta ljus på Alex grav. Jätte fint hade dom gjort åt honom. Vi tände ju hos alla våra i fredags så de va hans tur nu. Efter de så sprang vi runt på stan här nere och jag fick nya skor av jonas :D
Senare åkte Jonas o en massa fler på kryssning. Fiia o jag o Jenny va här hemma sen gick vi ut på 54an. najs najs.

Igår när vi vakna (12:30) så gjorde vi oss i ordning sen åkte vi ut till Forumet och kolla. Fika på jobbet åxå.
När vi kom hem hitta vi en avdankad jonas i sängen med jacka o allt på. hahaha.
yeah yeah idag e de måndag o vi ska köra hem fiian senare. Jonas jobbar så de blir efter de.

Men men de va bara de ja hade att skriva. Ha de fint så länge rå. haha.
RSS 2.0