Uppe tidigt idag.

Nu är klockan halv 7. Är ledig idag men ändå får man masa sig upp. :) Blir att dricka lite kaffe sen bege sig ut till Stora Essingen där jag ska på en jobb intervju. Det va bra roligt. :) Igår morse runt 6 tiden satt jag och sökte lite jobb, bl a det jag ska på idag. Tre timmar senare ringer hon och frågar om jag kan komma. :) Va roligt va?
Sen skulle jag ju ha jobbat min sista dag på jobbet igår, så när jag ringde vårat bageri så sa jag hej då och du får ha det så bra.Då svara han ja men vi hörs imorn igen, nej sa jag och han trodde att jag var ledig. Men så berätta jag för honom att jag skulle sluta helt. Så idag efter intervjun så ska jag ringa upp honom så ska han ha kollat upp jobb till mig. :) Hur sjukt är inte det? Att vårat eget bageri till jobbet vill hjälpa mig hitta nytt? Ja jisses. Skratta gott gjorde jag.
Men som ni läste, Skulle jobbat min sista dag... Ömer vill inte att jag ska gå. Han säger att han inte har någon annan personal som är så perfekt i kassan och med kunderna, till viss del kan jag hålla med honom. Men efter mångt och mycket så sa jag igen att jag måste ha en anställning och får jag inte det så då fortsätter jag inte. Anställning fick jag och löneförhöjning. Men förklarade för honom att jag är kvar här tills jag hittar ett heltids jobb.

Ja ja nog om det. Idag ska vi till flen åxå. :) Ska plocka upp fiian o mamma o becka och åka till Hnäs där vi ska vandra på lager 157. Sen blir det att ta en fika hos cina innan vi letar oss hem. Ska stanna till på graven med och tända ljus. Fint fint fint. Innan vi åker idag ska Jonas jobba en stund, sen hem till frissan och så måste vi byta däck på bilen. Känns så där faktiskt att åka utan vinterdäcken. Jag läste igår på en kompis Msn att det var en decimeter snö i Godegår och de ligger typ i Motala. Så man vet aldrig vad vi kan stöta på. Vill ju gärna ha liven i behåll. :)

Yeah yeah, resten av helgen har vi inte bestämt klart riktigt än... Eller ja jag har inte gjort. Blir kanske att festa ute eller så sitter vi hemma o dricker lite.... :) Får se.
Men nu ska jag dricka mitt kaffe så kan jag avslöja sen hur det gick idag, både på intervjun och hos bageriet (Jame, Bosporens Bageri).
Hörs då! Bye bye

Jonas är inte så jätte glad längre.

Det började tidigare i år. Jonas han snarkar väldigt mycket och började fundera på om det kan vara sömnapé, så han beställde tid till läkaren. Han fick en grej som han skulle sova med och kolla hur han sover... sen skulle dom höra av sig.
Igår va vi till läkaren pga det och han fick svar på hur han hade sovit.
Nu visade det sig att det är för trångt i jonas näsa... så den 27 november ska han in på operation. Han är jätte nervös och rädd för att bli nedsövd, vilket jag förstår. Men jag har lovat att jag ska finnas där för honom hela tiden. Så får vi ta oss hem på något sätt efter det. för köra får han ju inte haha. Kanske blir taxi fram o tillbaka.
Ja ja, jag ska göra allt för att han ska lugna sig.

Så igår då när vi åkte från läkaren så åkte vi förbi min kusins bageri. Hihi, va skoj o se de. Har bestämt att vi ska åka dit snart. Tyvärr så är ju inte Matte där så ofta då han öppnar nytt i Lund och bor där med sina nya flicka.
Han bakar ju så himla gott bröd. :)

Yeah yeah, så när vi sitter i bilen så ville jonas göra något, så kom han på idén att åka till mitt jobb och kolla det nya forumet så det gjorde vi. Blev däremot bara en affär vi gick i hahaha. Media Markt. :D Så där inne traska vi runt as länge hehe. Det slutade med att han köpe mig en mixerstav med visp och hack. :) Tack snälla söta rara. :D Så köpte vi en mobil laddare till bilen. :) Alltid bra att ha.

yeah yeah, på fredag åker vi ner till flen och ska till lager 157... sen kidnappar jag fia med mig hit. Jonas ska ju på kryssning i helgen så då vill ja inte sitta ensam. Så kör vi tillbaka henne på måndag efter jonas slutat jobba. :) Det blir bra det. Oh nej de behövs inga pengar, vi har allt som behövs här hemma. :D Och cigg har jag så de löser sig alltid.

Ja ja idag ska jag jobba... jobbar kväll, sen har jag bara imorn kvar sen går jag hahahha. Fy fan så skönt de ska bli... Ni anar inte vilken skön känsla de är. :)

Ja ja jag uppdaterar snart igen... ha de bra så länge hehe.

Jonas är så glaaaad!

Jonas är så glad för nya bilen. :) Han vill köra hela tiden. :) Igår körde han mig till jobbet utan att jag ens frågade och han vill aldrig köra dit mig. hihi. Sen kom han och hämtade mig. Tanken var att vi skulle köra Jenny till Slussen men blev ända hem bara för att han ville köra. Så när vi släppt av honom så fråga han om jag ville åka på utflykt... Vart?, var frågan då. hehe. Först skulle vi komma på ett ställe med god mat att äta på, då kom jag på en mysig pizzeria bortom stan som har god vedugnsbakad pizza. Så när vi sitter där kom Jonas på att vi kunde åka till Uppsala och kolla på Domkyrkan. Så dit åkte vi. Tog kameran med oss och fotade lite. (bilder kommer snart). Så det blev en kort liten tripp dit. :)

Förövrigt så var dagen igår ett rent helvete. Från 10:50 när jag började jobba till 17:40 ca stod jag i kassan utan rast. Det va så himla mycket folk hela tiden så vi fick ingen lunch i oss. :S  Jaja... tiden gick ju fort i alla fall. Skönt det.
Idag öppnar jag själv. Blir för mig att stå på linjen idag... finns bara clara och jag idag som kan linjen o alla smörgåsar. Får se om Ömer får samma damp ryck idag som sist jag stod där. haha. Idag kanske jag tar för många oliver istället för för lite. hahahha.

Nej nej, nu ska jag på toa o ta på mig, dricka kaffe och borsta tänderna sen till jobbet.
Höres en annan dag. :)

Det känns ju faktiskt bra detta.

Jahaa, ska börja med att jag fick ett telefonsamtal tidigare idag... då var det från ett jobb jag sökt. Ett jobb som personlig assistent åt en 12 årig pojke. Så jag ska på intervju på söndag eftermiddag. Strax efter det samtalet så ringde Jonas, då ville han åka ut till tumba och hämta nya bilen... så då tog vi pendeln ut dit... och jag tänkte för mig själv, bara inte något jobb ringer nu när man har så dålig mottagning... Men johoooo då. Då ringer ett café inne i stan och vill att jag ska komma dit. Helst just då, men vi bestämde att jag ska dit på måndag kl 18 ist. :) Fy fan så skönt de kändes. :) Hoppas på café jobbet faktiskt. Mitt i stan, nära och bra :)
Ja ja vi får se hur de går. :)

Imorn blir det att jobba.... Igår hade vi invigning i det nya forumet och det kändes verkligen. oj oj oj, kassan som brukar ligga på runt 15 000 efter en hel dag (och då är det mycket) låg igår efter stängning på 30. Det är liksom det dubbla. Då var det bara en helt vanlig torsdag åxå, dagen innan löning. Så jag kan tänka mig hur mycket det kan bli imorn. '
Yeah yeah, tar de som de kommer.

Nu sitter jag hemma och väntar på jonas som fick åka tillbaka och jobba över lite. Men han skulle inte bli sen sa han. :)

Neh nu ska jag fortsätta kolla runt på jobb. höres en annan dag hihi. byeeee

Det fick vara nog!

Igår va nog min oturs dag. Va nog inte meningen att jag skulle göra något. Började tidigt igår morse (05.30) när jag skulle brygga kaffe. NEH då fungerar inte kaffebryggaren. Den har gått sönder. Blir skit grining och vill inget annat än att stanna hemma. Men åkte till jobbet och några killar ska hålla på att göra om samtidigt som vi ska göra alla förberedelser för dagen. Det gick så där alltså. Aja, kvart i 10 skulle vi äta frukost, så vi sätter oss.... Tio i tio tar Ömer emot en beställning som ska vara klar 10. (samtidigt som vi öppnar) Då var de bara att kliva upp för att göra dessa... Nej men då har dom dragit från våran jobb bänk så vi kom inte åt smörgåsarna alls. så där stod vi ett tag utan att kunna göra något. Irritationen hade nått nästan ända upp just då. Och så ställde jag mig på linjen igår istället för att stå i kassan. Så mitt i lunchen börjar Ömer gapa om Oliver... Kan ni fatta de? OLIVER liksom. Neh men då hade jag lagt för lite enligt honom, medans alla andra svara honom att det va rätt. Att jennys sallad hade precis lika många som den jag gjort. Och dom står bredvid varandra. Men hennes va de inge fel på. Till sist fick jag nog o bara skrek rätt ut att nu får du ge upp.
Efter att jag slutat jobba så skulle Ömer åxå till ömklädningsrummet... då skulle han prata...
Jag sa till honom att jag va trött på allt detta och han sa detsamma. Så fråga jag om anställning, men de kunde jag inte få för han inte har råd, då sa jag upp mig. Jaaa jag gjorde det. Jag tänker inte jobba där utan att kunna sträva efter de alla vill ha. Så nu fick det vara nog. Jag ska sluta.
Har sökt andra jobb... typ hela tiden. :) Igår sökte jag några till. :) Hoppas man kan få något snart nog.
Ja, då vet ni vad som kan hända bara på en Tisdag så där hahaha.

Yeah yeah... helgen berättar jag om en annan dag, men skoj va de :)
Bye bye

Jobba jobba jobba.

Japps snart ska man iväg till jobbet... jobbar  idag och imorn sen är jag ledig 3 dagar :) Wooohoooo. I helgen blir de nog att dricka lite. Clara och jag har pratat om de. :D Får se om hon får med sig en liten pojke, åxå vid namn jonas. :) En kille som jobbar i forumet. :D Fast bara ett litet tag till... snart ska dom ju vara klara och då blir det invigning. så... om nån har vägarna förbi Forum Nacka tordagen den 23 så vet ni att vi har invigning av det nya forumet. :)

Annars så har jonas lagt ut bilen på blocket... var en kille som hade svarat att han ville komma och kolla på den i helgen, så vem vet vi kanske kan sälja den. Hoppas dock inte alls på för mycket. Vi har ju hittat oss en fin bil som vi skulle vilja ha. och nu har dom sänkt den med 20 000 åxå, så nu är vi mer sugna. :D jaja får se helt enkelt efter helgen.

men nu ska jag bli klar här, men om någon känner för det så kan du/ni komma upp i helgen o va med o dricka. är sugen på att bowla, så vem vet de kanske blir de med. :) Jiiihaaaa.

neh nu går jag :D bye bye o på återseende.

Här är bilen vi vill ha btw http://www.blocket.se/vi/17393586.htm?ca=11_s&last=1
och här är våran annons, vill någon köpa? http://www.blocket.se/vi/18577418.htm?ca=11_s

Tack snälla för hjälpen

Japps, som ni kan se så är min blogg lite ändrad. :) Tack Johanna för att du hjälpte mig :)
Annars så satt jag på toa i morse o så skulle jag ta toapapper från en ny rulle. och då slog det mig. Att när vi har lampi papper så måste man riva sönder halva rullen för att kunna få loss första lagret med papper. Men de pappret vi har nu (nått billigt skit) går det hur lätt som hellst att få loss första lagret på rullen... hur kommer det sig? borde inte det dyrare pappret vara lättare att få upp än det billiga? Måstedom limma ihop hela rullen liksom. Ni vet vad jag pratar om va? den där limremsan på pappret innan man öppnat de... varför ska man hälla på en hel tub på rullen? fan de går ju bara åt en massa onödigt med papper pga det. hahah. Jisses vilka tankar man kan få ibland. :)

Annars så är jag ledig idag, jobbar bara tre dagar denna vecka :) Sökte två nya jobb idag... vill bort från nacka nu... eller ja, chefen. hahaha. vissa kan verkligen inte ta att man sätter sig imot lite. synd.

neh nu ska jag kolla över ekonomin o sen dra jonas till affären hahahha. vet inte va man ska äta. men någe ska de ju bli hahaha.

Höres en annan dag! Bye bye liksom. :D

De är ju bra konstigt....

Jag fick läsa ett inlägg i en tjejs blogg för bara en stund sen... då denne tjej sitter och skriver om min kompis som miste sin son efter EN månad. Vilken var jobbigt för henne. Nu väntade hon barn men fick missfall, vilket är ganska vanligt att folk får. Men då ska denna tjej sitta att skriva att min vän hittat på allt detta för sympati... vad är du för en människa egentligen? Tror du efter att du kännt min vän i 3 månader ska kunna avgöra om hon ljuger eller inte?
Jag tror jag vet, att alla som känner Johanna och gjorde under hennes svåra tid vet att Wille existerade och gör fortfarande.
Gillar inte att folk ska skriva om sånna känsliga saker... Vad tjänar det till? Jisses de händer så himla mycket i denna värld, men då sitter man o lägger energi på att skriva ett helt inlägg (i tron om att man har rätt) om en flicka som misst sin son... varför liksom? är hon så himla intressant för dig?
Nu vart jag himla irriterad av detta... vet inte va de är för tjej o känner henne inte, o vill inte göra det heller. Men de är idioti att tro att nån ljuger om sånt du skriver efter att ha kännt Johanna i 3 månader. Tragiskt.

Johanna, de bara är så att vissa är bättre än andra :P Jag bättre än dig, hahaha. NEH såklart INTE! Du och jag. Har folk inge bättre för sig än att tänka på dig och skiva massa skit, så låt de va. Vi vet vad vi kan och vill göra... förstår att folk blir avvis på sånt hahaha. Älskar dig gumman :D

Nu skiter ja i detta... de blev ett inlägg utöver de vanliga... men behövde skriva detta för Johannas skull. :)

Uppe med tuppen

Jag kan som vanligt inte sova. Vaknade vid halv 8 så då gick jag upp. Ingen idé att ligga kvar i sängen när jag vet att jag inte kommer kunna somna om.
Jaha, flen var de idag ja :) Sa att vi kommer till mamma runt 13 tiden, så ska vi hämta birgit med. Men innan vi åker ska vi ut till jobbet en sväng. Hämta lite pengar :) Kanske sno med sig en kopp kaffe. hehe.

Igår blev det en himla lugn dag och kväll. Min mage spåra ur totallt så de blev att hålla sig nära toan hahaha. Intressant att veta va? :P

Fick jätte skön massage av Jonas igår. :) Med olja. haha. Men vi hade bara sol oljan från Grekland, men den gick bra den med. Man luktar cocos efterår... mmmmmmm.

Neeheee, dricka kaffe sen duscha o så så man kommer iväg sen med.

Ses i flen om några timmar :)

Flen imorn...

Igår skulle jag ha jobbat... men mådde så himla dåligt att jag åkte hem. Ja trodde ja skulle spy hela tiden... men kom inget. Skönt det men inge vidare att må så.
Mötet gick bra igår... Tror de va första gången jag hörde Ömer prata lugnt med oss på ett möte. men allt handlade om öppningen av de nya forumet och hur vi måste vara där ute sen. Vill ju inte missta kunder... fast de tror jag att vi kommer göra i alla fall. Just nu finns de bara vi i forumet som har nyttig mat... och det drar bank personalen till oss. Aja, ni kanske inte fattar så mycket men de gör inget haha.

Japps, imorn ska vi ner till flen ju. Ska ringa birgit imorn med och se om vi ska hämta henne med... fika hos mamma sen käka hos nea o pappa. Bestämma tid kanske? Jo vore ju en idee.

Yeah yeah... ska göra mig klar. Ska följa med Jonas till Åsö vårdcentral.. Han har ont i halsen och kan ha halsfluss... vet inte men ska kolla upp de i alla fall...

Neh nu drog ja igen. Lite dåligt med kommentarer här alltså. :P Förutom Nea som skriver haha. :D

Ett år har snart gått...

Ja tänka sig... Ett helt år har snart gått sedan jag flyttade in i lägenheten i Flen. Nog trodde jag att jag skulle bo där längre än vad jag gjorde. Men så kom ju jonas in i mitt liv och vi startade ett liv tillsammans här istället.
I lägenheten hände det mycket. Det va skönt att bo själv och rå om sig själv :) Inte för att jag saknar de så... inte här. Men när jag är ensam så önskar jag att jag hade varit i den lägenheten själv. hehe. Den va mysig och jag gjorde den till min egna lilla myshörna. :) Jag hade det fint hemma, alla möbler va nya och jag hade alltid vänner som kom till mig. Så var det i flen, eller så kunde man själv traska till mor eller fia eller nån annan. De va himla skönt.

Aja, nu ska jag strax till jobbet... har personal möte klockan 9 sen tillbaka till arbetet. Jobbar bara idag sen ledig hela helgen :) Jag har nytt schema och kommer vara ledig på onsdagar dom veckorna jag jobbar helg. Kan va skönt faktiskt. Slipper jag jobba 4 dagar i rad :) hihi. Aja... Jonas är hemma och är sjuk. Feber o mår inte alls bra. Hoppas han bli bättre till helgen så vi kan åka till flen. :) hihi. Ska köpe present till samuel med. :) Fast den dumma ungen åker ju hit till stockholm när vi åker till flen haha. men men inge att göra något åt. Alltid något om inte kan passas in. hihi. Men åker upp till Pappa och Nea i alla fall och snor till oss lite god mat :)

Aja, nu ska jag bli klar och sen åka tänkte jag. Skynda sig hem efter jobbet så man hinner tvätta med. :S

Nu drog jag haha. Bye bye
RSS 2.0