Jonas 29 år :)

Idag fyller Jonas år. :) Grattis på dig min älsklings plutt :)
Väckte honom tidigare med smörgåsar och kaffe :) Hade köpt siffer ljus som jag satte i dom :) Så fint så :)
I eftermiddag kommer de lite vänner och familj över. Ska baka rabarberpaj tills dess :) Hoppas dom blir goda bara.
Imorgon ska vi iväg här. En kompis till Jonas har fixat lite överraskning för en annan kompis... så vi ska ut till massa parker och va lite fulla. :D Hahaha. Visst låter de mysigt? Ska ju vara hur bra väder som hellst :)
Ledig idag och imorn. Så himla skönt faktiskt.
Ska med Daniela till barnmorskan idag med. De är inte långt kvar innan hon ska ha så jag hoppas grodan kan komma ut tidigare :) JAAAAA!!!!! De hoppas hon själv åxå. :D

Neh detta duger inte. Baka nu kanske så jag kan börja städa innan jag måste iväg. Måste lämna tillbaka ena pajformen på jobbet idag med. :) Köpa present till Jonas o ja allt :)
Han får ta systemet :) Någe ska han minsann få göra. :)

Jonas, jag älskar dig så himelskt mycket! Du lyser upp mitt liv! Du betyder så himla mycket för mig!!! Finns ingen annan som du! Du och jag hjärtat, Du och Jag!!! <3

Helgen är nu över...

Var hem till Flen i Fredags då det var begravning. Va skönt att komma hem en sväng och se bekanta ansikten. Synd bara att det skulle ske under sådana omstöndigheter. Men men.
Begravningen var jätte vacker. Jobbigt men otroligt fin.
Efter begravningen bjöd Cina på lite fika och skitsnack. Sen åkte Fia och jag med Nea till lager 157. Jag fick presentkort där på 300 av Cina o Göran när jag fyllde. HIttade typ en lång tshirt, ett linne och ett par kallingar till Jonas. Blev mycket bra. Efter de åkte vi till Nea o Pappa och käka mat innan mitt tåg skulle gå. Och tåget hem fick jag av Nea, tack snälla söta rara :D Ses snart igen hoppas vi :D

I Lördags va det jobb igen. Angelica ville byta söndags passet med mig. Så jag fick öppna igår och hon stänga. Nu har jag jobbat där 4 månader men inte förens nu har Angelica och jag verkligen fått kontakt. Va jävligt roligt på jobbet igår. Skit skönt. Alltså jo vi har haft bra kontakt, men igår blev de mer personligt och planer på att fixa knopen fester. :) Hon berättade att dom gjorde så förr... Då alla var väldigt tighta. Nu tyckte hon att de börjar bli samma sak så nu ska vi starta samma projekt :) Jävligt roligt måste jag säga. :) Känner att jag behöver lite mer umgänge här. :) Ah neh de ska bli skoj. :)

Idag är jag ledig. Solen skiner och jag sitter här hemma. Känns sådär faktiskt. Vill ut... Men med vem? Ingen som kan liksom. :S Diska ska jag göra. Men de tar ju liksom ingen tid... Ikväll ska jag tvätta. MINA kläder. :) Kommer inte ha några smuttsiga kläder kvar sen. :) Wooohoooo :D

Ja ja nehe nej... nån som vill soa sig med mig? :P

PÅ återseende!!!!!

Jobba idag sen ledig igen.

Igår va jag ledig. :) Jätte skönt faktiskt. va ner på stan en sväng för att hitta kläder till begravningen. Fanns inget som passar på mig. Gick då hem ist och spela alfapet med jonas. :D Åkte in till Nacka Forum på kvällen sen o kollade. Hittade ett par byxor på Gina... men förstora i midjan och alldeles för långa. Så min morgon har spenderats med synål i handen... Har sytt in byxorna i linningen och lagt up dom. Ikväll när jag kommer hem ska jag stryka dom och göra pressveck på dom. Försöka i alla fall.

Imorn är jag ledig då. Men då åker jag ner till Flen på begravningen. Blir kvar över dagen. Birgit fyller år med så ska upp till henne med tänkte jag.

Aja nu ska jag duscha sen tänka på jobbet. Höres en annan dag :)

God morgon

Klockan är nu 6:40... uppe med tuppen. :S Börjar jobba om 50 minuter. Är så himla trött. Har jobbat 60 timmar ca just nu... men de är timmar kvar på denna vecka åxå. Ni kan tro att jag är trött. Nästa vecka blir som denna. Många långa timmar.... Igår när jag vaknade kände jag mig full. Kände mig bakis hela dagen sen. Bara för att jag är så trött. Ibland undrar jag om folk verkligen förstår hur mycket vi jobbar. Inte bara i timmarna utan hur mycket vi verkligen gör på en dag. De krävs ganska mycket ork för att stå ut en dag på vårat café. Är faktiskt väldigt stolt över oss som jobbat de sista 2 veckorna. Vi har slitit som djur. Och nästa vecka blir densamma för mig. jag lider värst av att folk reser iväg just nu. Men men jag får bra lön i slutet sen och eventuellt lite ledigt :)
Angelica kommer tillbaka till sverige idag. Så hon börjar jobba på måndag. Välkommen hem.
Neh nu så måste jag nog avsluta och tänka på kläder att ha på mig. :S
Packa ner lite kläder tills senare idag med. Ska till Jonas mamma och äta efter jobbet. Så då tar jag med mig kläder till jobbet o gör mig klar där. :)

Ja ja nej nej. Glad påsk på er allihopa!

Puss o kram

En ledig dag sen jobba igen...

Igår fick jag den stora äran att vara ledig. Tro mig de va helt underbart. :D Tog en latte på jobbet medn Jonas, sen en promenad på de i de härliga vädret. Kom hem en sväng men åkte sen iväg. Åkte ut till tyresö så fick jag övningsköra. På RIKTIGA vägar hahha. Lite nervöst, men skoj. Gick bra faktiskt.

Jaha ja, jobba idag då. Kommer bli en lång lång dag. Sofia va ifrån jobbet strax innan 19 igår... så de kommer bli sen för mig med... de känner jag på mig.
Ska prata med chefen idag med o säga till att jag måste vara ledig den 17e... De är begravningen så som jag ska ner på. Hoppas de inte blir några problem.

Ja ja nehe nej.. de här duger inte. Äta nått sen göra sig klar att gå.

Jonas, hoppas bläckfisken va god igår. Ja är ingen kock men försökte göra den så god som möjligt :D Älskar dig hjärtat!!!!
RSS 2.0