Helgen är här.

Sitter i soffan, precis hemkommen från jobbet.. eller ja, en timma sen men i alla fall :) Jonas jobbar fortfarande, men kommer nog snart hem. Ja vart så sugen på kebab så han får köpa de med sig hem till mig :) wiii!

I onsdags va mamma o fia upp hit o hälsa på. Gick inne i city o skulle kolla lite. Fikade på coffe by george inne på souk (?) sen sprang vi mest i affärer. Köpte en ny väska... halva priset på den, så fick en skinnväska för 250 kr :) Hitta även parfym o badboomber :)
Mamma hon plocka minnsan mer än 4 kilo kantaller med... på HÖTORGET! Kan ni fatta? de växte så hiiimla mycket där. :D
Sen kom min snälla Jonas o plocka upp oss vid centralen för att ta en tripp till Hälleforsnäs och Lager 157... skulle ha lite skit t-shirtar därifrån men fanns inga... så blev att köpa ingenting där inne. Dock så köpte jag 2 höga ljusstakar+klotljus och en duk från Serholts. Blev så fint så :)

Miriam från jobbet ringde nyss och prata lite, ja tyckte vi skulle ta oss till nått spa o mysa nån dag o de ville hon åxå :)
Tur jag har henne på jobbet just nu annars hade det aldrig gått... då hade ja slutat direkt.

Nehe, vänta på Jonas då... kollar Kristalen och äter lite godis :) Hihi, busigt va?
Ha de fint där ute!

Babyshower/ Tjejmiddag

Imorn kväll ska vi till Stina på lite mys :) Ska bli hur kul som hellst :) Har tagit ledigt hela dagen imorn så jag ska passa på att tvätta lite på morgonen sen ska jag shoppa presenter :) Angelica ska jag shoppa till och så självklart till Stina :)

Idag ska jag jobba igen, har vart ledig i 2 dagar :) Så hiiimla skönt. Ska stänga ikväll. Men stänger 19 idag så de gör mig inget :)
Annars så har det gått en vecka för Jonas på nya jobbet. Har gått mycket bra för honom, Är så stolt över att han kommer upp på morgonen nu utan problem. Idag va han t.o.m uppe innan klockan ringde :) Han är så duktig.
Ikväll ska han jobba över, fast på sitt gamla jobb, blir även imorn på dagen lite.

Nu är de Vära bästa år på tv... har ju blivit så löjligt de där programet, men ändå kan ja inte hålla mig ifrån att titta när jag är ledig hahah. Ska snart göra mig i ordning för jobbet med.

Ha de fint allihopa! Bye bye
Jonas, vi älskar dig så himla mycket!!!! Puss från oss <3

GAAAH! Hahah

Sitter här hemma i ett tyst vardagsrum. Hade tvn på förut, men Jonas kände sig störd av det så den åkte av.
Han har ju börja på Banverket nu, går så bra för honom. Han har vart nere i tunnelbanan och provat lite. Idag fick han en tjock tjock bok med sig hem som han ska ha prov på imorn :S stakars sate säger jag bara. Förstår att han vill att det är tyst hemma.

Idag har jag jobbat igen... men imorn är jag äntligen ledig :) wooohooo! OCH på torsdag. Funderar på att ta en av dessa dagar och åka iväg nånstans. Har lite shopping begär känner jag :D Hahah. Vill nån shoppa med mig? Kanske komma hit?
Har inte så mycket här på söder, men vi kan ta tuben till city? JAAA! Hahah.

Sitter och väntar på att chefen ska komma till jobbet så ja kan få lööön! Får en bra lön denna månad ändå. Skönt eftersom vi va borta. 200 timmar ca har ja jobbat ihop :D

Igår åkte mamma byxorna på :D Magen gjorde så ont pga mina magbesvär som är... MEN lyckades gå liiite på toa idag, dock väääääldigt lite, men iaf nått :)

Nehe, imorn kl 07 ska jag tvätta med, nån som vill hjälpa mig? :P

Åh just de ja, imorse när ja skulle till jobbet kände ja en hemsk doft. Typ bränt med ändå inte, kan inte förklara helt o fullt. Men ja till sak, idag när ja kom hem igen sitter de skylt på hissen att den är trasig och Jonas berätta att den brunnit... Inte undra på att jag tyckte de lukta haha. Tur bara de inte spridde sig vidare :)

Nehe nej, kissa, ta på skorna sen gå till jobbet o casha in :) JAAA!

Helgen som var...

I helgen va de kräftskiva för heeela slanten. En toppen kväll. Dagen spenderades på jobbet innan... suck... ett jobbigt pass blev de. Jobb igår med, även då skiiit jobbigt. Idag och imorn är de jobb igen.

Jonas började på Banverket för 6 minuter sen. Första dagen på jobbet. Va och köpte lite lotter till honom igår för att önska honom lycka till :) Han vann 10kr haha.

Annars händer de inget just nu, på lördag ska vi till Stina på babyshower/tjejmiddag på söndag ska vi fira angelicas 25 års dag. Nån dag nu snart MÅSTE vi åka till fia med. MÅSTE! Vill till Lager med o köpa stora tröjor till jobbet. Kan inte ha mina små längre hehe.

V.14 på onsdag med, tiden bara rinner iväg. Om 4 veckor ska vi göra ultraljudet :D Är super spänd för det :D ska bli skoj.
5 dagen av strejk. Nej inte jag, min mage. Är jääätte nödig, men händer NADA! GALEN!!!!!! Ja är så frustrerad nu alltså. suck suck suck. Men men

Neh nu ,måste jag klä mig o gå. Jobbet väntar inte på mig inte hehe.

Jonas lycka till! De kommer gå så bra för dig idag! Älskar dig gubben min!

v.13 FUNDERINGAR

Har seriöst funderat på att lägga ner bloggen. Dels så tycker jag inte det är lika roligt att skriva längre, sen vet jag ju aldrig om folk läser den. Inga kommentarer eller så liksom. :S

Jaha, har kännt mig nere nu ett tag, men är pga att min nacke gör så in i nordens ont. :S Vet inte vad jag lyckats dra på mig.

Jobba jobba jobba... så ser mina dagar ut. EN ledig dag denna vecka. Suck. Fattar inte varför de ska va så svårt att ge informationen rätt... Men men skitsamma... de va igår.
Jonas är min STORA hjälte! Han är så himla go och söt mot mig hela tiden. Han börjar mer och mer förstå att det växer ett mirakel inom mig :) Igår prata han med magen och myste med den... JAG DÅ? Hahah. Neh skoja bara. Klart han får mysa bara med den :) Han är så snäll mot mig, tar hand om mig hela tiden.
Han jobbar sin sista dag på Common idag. Igår hade dom tackat av honom med tårta, cheesecake o sen fick han Mackmyra Wisky av dom. Hur snällt som hellst.
Han är så duktig på att gå upp på morgonen med. Min älskling :D

Åh nu är min navel-percing borta med. Tog ur den igår. :( Känns så naket haha.
Men men.
Nu ska jag dricka upp kaffet... Sen dags för jobbet igen.

Har haft problem med magen den sista veckan med. Springer på toa hela tiden. Dock gäller det bara fusk-bajsnödighet hahah. Försöker sluta dricka så mycket kaffe, så kanske de kan bli bra igen :)

Kräftskiva hos oss imorn, hänga på? :D

Jonas! Du är mitt solsken, du är min luft, min hjälte och min trofasta kärlek! Du och vårat Mirakel är det bästa som hänt mitt liv! Tack för att du förgyller mitt liv med all din kärlek! Den är verkligen besvarad!

Oj oj...

7 dagar i sträck på jobbet. Är ledig imorn som tur är. Bytte även med fia så jag slapp stänga idag med. :) heheh. Ja ja nehe...
Är i vecka 13 nu. Tycker tiden går fort, fast denna vecka har varit seg. Syns inget direkt ännu, bara en liten mullig mage :) Söt på kvällen dock.
Har bytt bil nu, blev en VW Passat-08. Jäääätte fin :) Combi så klart eftersom bebben ska ha den bästa åkturen :) Finns även isofix i bilen. Så skönt när man ska köpa bilbarnstolen sen. HIttade en jätte bra med bra bas från Acta. Den kosta ca 2500 MEN, den är ända upp till 4 år, så det är väl spenderade pengar.
Hittade även barnvagnar nyss, en för 4500 och en för 3000. Med ALLT som ingår. As bra juh... Jag vill ja den som kostar mest förstås, men endast för att den va lätt att hantera och liten ihopfälld. :) Dem är ändå ganska billiga för att va helt nya med allt som ingår. Ligg o sittdel o allt sånt liksom. :)

Nu när lönen kommer så blir det att inhandla lite större kläder. Typ linnen o tights o så. Behöver ha större tröjor till jobbet och långa linnen till mig. :) BH skulle behövas med. hehe. De andra kläderna har jag ju redan :)

Mitt Bola smycke har kommit med, hämtar det när jag slutar jobbet tänkte jag :) JAAA! Stina fick ett åxå. :)

nehe, jobba nu då... måste klä mig o så innan hehe. Konstigt va? :P

Skriver igen en annan dag! Puss o kram

v.12

LÄS ÄVEN INLÄGGET INNAN!

Vecka 12

Kroppen:
Risken för missfall minskar nu. Av de missfall som inträffar så sker drygt 90 procent före utgången av vecka 12. Om du skulle få en mindre blödning betyder det inte att ett missfall är på väg. Om det inte är blodfärgat eller rinner så kan det bero på andra orsaker som till exempel lågt liggande moderkaka. Om moderkakan är placerad långt ned mot livmoderhalsen kan det uppstå en liten blödning från kanten av moderkakan.
Placeringen av moderkakan kan ses med hjälp av ultraljud, på de flesta brukar den dras uppåt i takt med att livmodern växer och då slutar dessa mindre blödningar. Under de tre till fyra sista månaderna ska du däremot söka läkare även vid smärre blödningar.
Moderkakan har tagit över tillförseln av näring och syre till barnet. Moderkakan och fosterhinnorna skyddar även barnet mot infektioner. Som skydd för bakterier bildas det också slem i körtlarna i livmodertappen. Du bör ändå avstå från att äta sådant som kan innehålla bakterier och parasiter som är skadliga för barnet under graviditeten. Vanligtvis har illamåendet och tröttheten börjat avta efter de första tolv veckorna. Vissa har gått upp några kilo i vikt, andra kan i stället ha gått ner något.
Nu har du säkert haft ditt inskrivningssamtal med din barnmorska. Om inte så är det hög tid nu.

Fostret: Fostret är nio centimeter stort och väger cirka 15 gram. Fostret börjar röra sig spontant, vrider på huvudet, hickar och rör på fingrarna som dessutom har fått fingeravtryck. Nu börjar fostret också reagera på mammans lägesändringar.

Ingen hemlighet för någon nu

Så där då, igår fick Jonas mamma o perre, pappa o irene veta att vi ska ha barn med. :) Anledningen till detta är att vi ville visa upp våran nya bil hahha. NEEEJ vi har inte köpt bil, vi har bytt, mellanskillnaden va inte alls stor så vi kunde göra det.
Det är en WV Passat-08, combi. Jätte fin och skön. Disel motor så den är mycket billigare att köra och så med. Drar mindre, kostar mindra att tanka, och billigare försäkring. Skatten är dyrare, men inte så mycket.
Så nu har vi familje bil åxå. Ja visst kan det väl verka tidigt, men va gör det då?

Allt är bra här hemma nu. Va bara massa tjaffs om grejer som man är olika uppfostrad med... men de löste vi.

Jaha, Fiia fyllde ju i onsdags med, men tyvärr så tillåter inte plånboken att vi åker ner just nu. Jobbade kväll i onsdags med så då hade vi inte kunnat åka. Men men. Ska ner o fira henne så fort de bara går. Hon ska få skinjacka o vad mer? Jahapp de löser sig.

Nu ska ja dricka upp kaffet o göra mig klar till jobbet. Höres o störes. :)

vill inte just nu, inte alls

känns inte alls bra längre, orkar inte mer. ingen fattar i alla fall... bara en sak som ska gälla...
fan ska ja hålla på¨för? ja är ju så jääääävla otacksam i alla fall... lika bra att ta bort ungen nu innan de är helt försent.
kan ju inte stå där sen med en unge ensam.
trött, irriterad, ledsen o ingen att prata med. Tårarna i ögonen hela tiden, men ingen som ser.
bada o va ensam låter väl bäst

Ledig idag :)

Nu har jag jobbat i helgen så då fick jag va ledig i 2 dagar :) Tycker det är skönt att få vara det på rad så... och inte en dag här och en dag där. :)
Vad har hänt då? Nej inte så mycket ännu... syns fortfarande väldigt lite på magen. Tröttheten börjar ge med sig känner jag åxå. Har börjat läsa boken som vi fick av barnmorskan åxå. T.o.m Jonas börja blädra i den. Nu är det värsta tiden över för missfall med, vilket känns otroligt skönt. Veckorna framöver ser typ likadana ut, märks väldigt lite på utsidan, men kommer ske en himla massa på insidan :) Känns spännande.
Har lite panik inför våran säng som vi måste sälja och sen köpa ny... Vi kan inte köpa en utan att ha sålt den andra, och vi kan inte sälja utan att ha köpt ny. Hahaha. Lite rörigt just så då. :S
Hittade en jätte bra sida med mamma kläder idag. Billigt som bara den. Blir nog att eventuellt beställa därifrån sen.
Funderar på att börja planera min ledighet med...Så jobbet är berädd på när jag slutar. Vill va snäll mot dom med liksom. Får se...
Aha nehe... Jonas föräldrar vet ännu inget. Vet inte när dom får veta heller. Han är super glad och sagt det till sina vänner nu i alla fall :) Känns bra det! Sjukt att vi ska bli mamma o pappa liksom hehhe. I denna lilla lägenhet... Frågan är ju vart man ska flytta sen... Värmdö/Nacka området va lockande tror jag. Blir hus eller radhus då. Svensson familj haha. Ingen hund bara :) O inte volvo, men BMW får duga :)
Nehe neh... kolla va som finns kanske. :)
Ha de bra så höres vi en annan dag! :)

Tidigt men synligt ändå

Min mage här om kvällen. Tidigt men ändå så stor. hhaha.

Här är min lilla mage i vecka 10 (9+3). Tidgt men syns ändå vad som ska bli där. :)
Kommer ju bli grymt mycket större så man ska ändå va glad att det tar ett tag innan det syns.
Den här bilden togs sent på kvällen, annars ser jag bara lite mullig ut på magen. :)
Min första bild, så den kommer man inte glömma.

Så det är väl ingen hemlighet att vi ska ha bebis. Den är beräknad till 2 mars 2010.
Dagen innan min födelsedag liksom :)
Men den får komma när den vill, bara den kommer ut frisk och fin :)

Så, nu tillbaka till filmen på tv här. Jonas är med pojkarna i Rålis.
Själv har jag bakat kärleksmums som Jenny o Stina kom o smaka på...
Sen bjöd jag på Köttfärslimpa, potatis och gräddsås. Gott som tusan!

Ha en bra kväll! Kram å Puss

Länge sen..

Ja nu va det ett tag sen jag skrev här... Har hunnit med en massa... Har jobbat som en tok... Jobbade på Gildas förra veckan med. Var och skrev in oss i tisdags med. Tog prover och prata lite. Fick lite papper med oss hem och även en bok. Har inte börja läsa den än, men de kommer sen.
Elin och Pontus har varit här. Käkade gott sen var vi på grönan :D De va hur kul som hellst :D
Nu är det bara jobb som väntar och väntans tider. :D Har faktiskt tagit ett kort på mig här om kvällen. Heheh, men de kommer ut senare sen. :D
Annars är jag trött som bara den. Sover heeela tiden typ haha. Slocknar direkt när jag kommer från jobbet. hahah.
I fredags efter jobbet så va det middag hos Angelica som stod på schemat. Köpte blomma med oss oxå. :) Drack några alkoholfria öl och myste med kissen som dom fått. tack för en jätte trevlig kväll :D
I lördags så va Jonas o jag ner och kolla Prideparade en sväng, sn åkte vi till hans bror. Fick kaffe sen köpte vi pizza som vi slängde i oss :)
Nehe neh... jobba om en timma då... hoppas på att få va ledig typ imorn då ja jobbat en vecka i stäck nu. men vi får väl se. Isåfall kanske vi åker till Factory outlet... Jonas va sugen på de. Får se som sagt.
neh men ja skriver en annan dag igen :) ha de bra så länge då. :D

RSS 2.0