Sari ville att jag skulle göra denna :)


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina Notes, tagga 20 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Helena
2. Ett ord på fyra bokstäver: hela
3. Flicknamn: Helen
4. Pojknamn: Hans
5. Yrke: Hudterapeft
6. Färg: Hyasintrosa
7. Klädesplagg: Halsduk
8. Mat: Hemlagat
9. Sak i badrummet: Handukar
10. Plats/stad: Hässleholm
11. En orsak att vara sen: Huvudvärk
12. Något man skriker: Hej
13. Film: Hulken
14. Något man dricker: Hemmagjord saft
15. Band: Hedvigs (?)
16. Djur: Häst

Några dagar tillbaka.

Ja nu har de hänt lite grejer här. I Tisdags följde jag med Daniela till BM sen blev de att jag följde med till resten åxå. Efter de kom Jonas så snällt och hämta upp oss för att sen handla så vi kunde laga mat. Bjöd Daniela på Köttförssås och pasta. Köpte semlor åxå eftersom de va semeldagen. :)
Igår va jag en sväng på jobbet. Blev att jag fick stå i kassan en stund då Froyini hade möte. :) Men var tvungen att springa iväg snabbt för att hinna med Daniela till läkaren. :) De gick bra för henne där. Blev helt sjukskriven nu. :)
Aja efter de va de snabbt hem för att gå till banken och sen hem och betala räkningarna (GAH).
Åh så fick jag som jag vela länge, åka till IKEA! :) Blev lite små köp hit hem. Lite träfat i olika storlekar, ljus, korgar och växter. Behövde lite mer grönt här hemma :) Blev så fint så :)
Idag då? Jo jag skulle jobbat men Johanna behövde ta en kväll till och kunde bara idag, så jag fick ledig. Ska nog åka ut till Nacka Forum en sväng sen och fika med Jenny om hon får tid över till de. :) Tänkte kolla runt lite åxå när man ändå är där. Kolla presenter till de som fyllt och de som ska fylla. :)

På tal om födelsedagar. Jag fyller år om inte ens en vecka. :) Fan va gammal jag blir alltså, NOT! Heheh. Skojade bara juh :) Så bara för att jag va på IKEA igår så betyder inte de att jag inte önskar mig presentkort där längre, för de gör jag :) Finns så mycket mer man vill ha :) HYLLOR speciellt. :) Och lite mer. :)

Neh nu ska jag dricka kaffe o diska upp här. Skriver en annan dag då :) Kej? Yeah!

Jonas du är så himla fin. Satt och titta på dig igår kväll när du sov i mitt knä. Kunde inte slita blicken från dig :) Vi har de så himla bra ihop du och jag :) Vi kompleterar varandra så bra :) Jag älskar dig så enormt mycket!

Bm med Daniela snart

Sitter hemma i morgonrocken fortfarande. Ska ta en dusch sen klä mig för att åka till Liljeholmen. Daniela ska till BM (barnmorskan) idag och ville inte gå själv så jag följer gärna med henne. Hålla henne hårt i handen :)
är ledig nu fram till torsdag 16.00. Ganska skönt.
Igår prata jag med Faren o Nea i telefon hehe. Blev långa och roliga samtal. :) De va trevligt. Hoppas ni kan komma upp när jag fyller. :) Skulle vara hur kul som hellst.
Annars så är jag så himla sugen på att åka till IKEA. Men dit ska man ju inte åka när man inte har pengar. Men får ju lön imorn ;) Önskar mig presentkort där när jag fyller så de kanske är dumt att åka dit innan de... ?
Aja, vill till Lagerhaus åxå, och Lush :) Mycket roliga affärer finns de. :)

Ska höra med Daniela idag med vad hon saknar till bebisen. Vad hon behöver handla och så. Får hjälpa henne lite med de.

Ja ja nehe om man ska duscha då. :) På återseende. PUSS!!!!!

En lååååååång natt...

Trodde aldrig natten skulle ta slut. Vart gick det fel? Vad var det som hände? Vad händer nu? Ja många frågor som ska svaras på. Önskar verkligen att jag hade alla dessa svar till dig. Men jag har inte dom riktigt ännu.
Jag har suttit framför datorn hela morgonen och läst och läst och läst. Och jag blir inte klok på allt det jag läser. Finner inte de svaren jag vill ge dig. Vet bara att jag kommer fortsätta söka efter dem.
Har vänt mig till en människa som jag tror ska kunna svara lite mer i alla fall. Ska hitta en lösning efter detta.
Kommer inte vika från din sida!!! Det lovar jag dig. Ska driva det här så långt att du får det du ska ha. Jag ska hjälpa dig! Jag vet att du tycker att det är jobbigt just nu, med all rätt. Och jag förstår att du inte orkar med detta själv och att det känns hopplöst. Men vi fixar det här.

Somnade runt 4 i natt och vaknade strax efter 9. Är jätte trött och huvudet bultar... Men kan inte förmå mig själv sova just nu.
Planerna för dagen gick i stöpet så fort Jonas satte sin fot här hemma igen. Vi som skulle göra de o de... Men neh, de ända han sa är att han är bakis. NO SHIT! hade inte förväntat mig nå annat heller. Vissa nöjen ska behagas... Resten kan man skita i. Orkar inte ens säga nått just nu.
Känner mig så tom á dina vägnar vännen. Jag hör samtalet spelas upp i mitt huvud hela tiden.
Den natten, det samtalet, det gråtet, den uppgivenheten. vad gör man? vad säger man? INGENTING! Finnas där är allt man kan göra. och jag försöker verkligen.

Kollade på kontor åxå dit man ska vända sig. Finns det inge närmare än Solna? Ska vi behöva åka dit för att hämta ett papper?
Ja ja jag får inga svar här i alla fall så jag kan lika gärna avsluta detta.
På återseende en annan dag.

Fredags-mys ensam och telefon-prat med Daniela

Har suttit ensam ikväll. Jonas är hos Pontus, får se om han kommer hem eller inte.
Själv har jag kollat Let´s dance och sen prata jag med Daniela en sväng på msn. Men bestämde oss för att prata på telefon ist. :) De här va lite mer än 2 timmar sedan. :) Nu bara för att hennes telefon la av (?) så avbröts samtalet :(
Och efter de så går inte min telefon att sätta på... började vibrera sen la den av. Sätter i tar ut batteriet men händer inget. Va har jag för skit telefon?

Ja ja samtalet med Daniela hoppas jag va givande. Försöker så gott jag kan. Men förstår att de är svårt. Hos mig kan du alltid lufta dig :) Va de än gäller. :) Ringer dig snart igen. ska bara få igång telefon jäveln :)

Några timmar kvar hemma innan jobb...

Ja om några timmar ska jag jobba... börjar 14.00 idag istället för 16.00 som jag brukar. De gör inget. Några timmar extra :)
Har varit ledig nu i två dagar :) Och som de ser ut just nu så är jag ledig på lördag med. Får se om de håller sig.
Annars så är de mindre än 2 veckor kvar tills jag fyller år. Blir inget speciellt den dagen just... Ska ju fira det den 7e istället. :) Jonas familj kommer hit så får vi se om de kommer någon från min familj. Skulle va kul. Men tvingar ingen. Får se va det bjuds på då. Får köpa lite vanligt kaffe och sätta på vanliga kaffebryggaren. Blir lite väl häftigt att hålla på med espressomaskinen till alla. Hahaha.
Ja ja... de händer inte så mycket annat just nu. Får pengar nästa vecka. Hoppas man inte behöver vänta allt för länge. :) ser inte fram emot de så där jätte mycket... men men va gör man då? kan inte göra så mycket. Ska leta presenter här med. Hehehe. Nopp ja säger inte vad eller till vem. :)

Jag själv önskar min pengar och presentkort på ikea. Presentkort på Lagerhaus är åxå välkommet. :) Vill köpa lite grejer hit hem. Men känner inte att jag riktigt har råd med de. :D Men men får se sen då :)

Nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe till. Uggla vidare och sen gå till jobbet. Jonas ska få laga mat till oss ikväll. :) Kycklingklubbor och ris. :) YEAH! Med cyrry sås. :)

Ja ja skriver en annan dag igen då. :)
Bye bye

Huvudvärk och jobba kväll...

Blä ja de känns så där i huvudet alltså. Men men va ska man göra? Jobbar kväll idag igen. Hoppas tiden går fort så man får komma hem igen. :) Sen jobbar jag fram till söndag sen vet ja inte hur de ser ut. Men men.

Har lite på g inför lördag... Ni vet alla hjärtans dag :D Kan dock inte säga vad de är ännu. Men hoppas de blir bra i alla fall. Bästa är att Jonas först skulle jobbat på lördag... och då vet ja inte hur ja hade löst de... men nu ska han inte de längre :D Jiiihaaa!!!! Får se om anders ville hjälpa mig lite åxå. :) Hehehe de där löser sig :)

Ja ja annars då? JO! Jag gjorde pannbiff med löksky för första gången i mitt liv helt själv igår. :) Med lite hjälp från Nea med lökskyn för den visste ja inte hur man skulle göra. Men det blev toppen gott faktiskt :D Jonas blev jätte nöjd hihi. BRA!

Nehe om man ska hitta nå kläder att ha på sig kanske. :D Ta samma kjol idag som sist :) Ja ja vi får se.

Neh jag skriver en annan dag! Ha de fint!

Jobba kväll...

Nu var det några dagar sedan jag skrev här. Och Jonas har varit i Tandådalen några dagar på skidsemester med sitt jobb och jag har bara jobbat :) Sköna pengar :) I fredags gick vi ut och tog oss några öl. :) Gott gott och jätte trevligt! Söndagen blev en hel-dag på jobbet... :S Var tvungen att öppna själv och stänga själv... va lite så där alltså... men men jag gjorde det i alla fall. Nu ikväll ska jag jobba igen. Jobbade kväll igår med. Helt okej om man har nått att göra... Igår visste jag att blommorna skulle fixas... så de höll jag på med. Så kom Dawan in med så stod jag och prata skit med han ett tag :) Sen ikväll vet ja inte va jag ska roa mig med.... nån som kommer och roar mig? hihi.
Imorn är jag ledig sen jobbar jag veckan ut. Bara en massa jobb hela tiden. :) Men de gör mig inget. :) Måste ju ha pengarna.... ska spara till resan och så... så vill man gärna kunna unna sig något mer än bara mat :)

Ja ja nog om jobb. :) Min skutt till syster fyllde 4 år i fredags men då jag jobbade kunde jag inte komma. sen hade jag ju inga pengar till de heller tyvärr. kändes surt... men vad ska man göra?
Har i alla fall pratat med Angelica om att jag vill vara ledig den 1a och 7e mars. :) Carro, kommer ni på lördagen då? JAAA! Sen den 7e tänkte jag fira min födelsedag här hemma. Vill ni komma? Tänkte maila runt lite till folk. :)

Nehe nej... detta duger inte... Kanske fixa mina naglar och dricka mer kaffe. :) JAAA!

Fika med Stina idag :)

Igår var det tisdag och jag fick vara ledig :) Skulle jobbat kväll idag och varit ledig imorgon när Jonas åker. Men Fia ringde från jobbet och ville byta, hon skulle på stor middag imorn och kunde inte jobba kvällen... Vad säger man? Klart att vi kan byta. Hoppas jag hinner träffa Jonas innan jag börjar jobba imorn. Så ja... jag fick vara ledig ikväll ist :D

Igår storstädade jag här hemma. Agerade rörmokare här om kvällen då vårat avlopp till handfatet luktar/luktade apa så fort man satte på vattnet. Så jag fick ta tag i o rensa de där. Fy fan va äkligt kan jag säga. Fanns massa röda svampar... De som jobbar inom kök och tömmer diskmaskinen vet vad jag pratar om. De är som en fuktmögel svamp... Och de va riktigt äckligt. Men nu är de gjort och de luktar inget längre. Efter de så orkade jag inte fortsätta städa så de gjorde jag igår ist. Har velat baka i några dagar åxå... Så det blev av igår. Gjorde en kladdkaka som jag dekorera med florsocker såklart. Men i florsockret stod de sen i<3u :) hihi gjorde en mall innan :)
Efter fikat så va det tv som gällde. Kollade advokaterna, Bolt och sen andra avenyn :) Missar jag inte :D
Sen skulle jag klippa Jonas hahaha. Jisses va kort det blev :) Skulle klippa med saxen först... men sen blev de maskinen och då skulle jag ta den över hela huvudet :S kort kort kort... men men de växer ut igen :)

Idag då ska jag fika med Stina. Frågade om hon ville följa med till jobbet och ta en kaffe... måste ändå dit och hämta mina förkläden som jag ska skölja upp :) Dom är ju så skitiga hahha.
Ja ja ja....
Annars händer de inte mycket idag.

Pratade med Carro förut med. Ska fixa så hon och Peter kan komma tidigare till Sthlm och vara hos oss innan dom åker iväg till Thailand. Ska kolla med Jonas åxå om vi kan köra ut dom till arlanda på måndagmorgonen med. :)
De där löser sig :)
Nehe nej... vidare kanske. Höres då :)

Beskrivning och en händelse på jobbet....

Jag jobbar på ett café som heter 7-knop. Ett litet café med ca 30 sittplatser och 3 ordinarie personal och en extra.
På helgerna har vi en frukostbuffé för 89:- mellan 10-13.00. Då vi är ett litet café så tar vi ej kort. Vilket man hela tiden får höra. (HÄNDELSEN!) Men många gäster är förstående och springer iväg och hämtar pengar.
Denna söndag när jag jobbade fick vi 2 gäster.... Varav en av dessa männ va mycket förstående medans den andra var helt störd.
Så här lät konversationen mellan honom och mig:
Han-
2 frukostbuffé
Jag- Vill ni ha kaffe eller te till det?
Han- Kaffe (tar fram kortet ur fickan)
Jag- Vi tar tyvärr ej emot kort.
Han- (Rasande) VA??!! Tar ni inte mort kort? Va fan är de för jävla företag? Var är din chef? Får jag prata med din chef?
Jag- Hon är tyvärr inte här just nu. Men de finns bankomat nere på 7-eleven.
2a mannen- Okej men då går jag dit.
Han- Va fan är detta? Jobbar ni svart eller? Jag ska FAN ringa skatteverket.
Jag- Nej det gör vi inte. Vi tar bara inte emot kort.
Han- Erat lilla café ska inte finnas kvar så länge till. Jag ska se till att skatteverket kommer hit.

SLUT!

Så där lät det mellan oss i söndags. Hade sån god lust att säga till honom att om de inte duger så kan han gå därifrån. Då behöver han inte ha någon buffé. Men så funkar de ju inte tyvärr. Kan ju inte va otrevlig mot kunderna.
Men man får väldigt mycket skit för att man inte tar kort.
En annan gång så var det ett par som inte hade kontanter och killen skulle hämta pengar. Och då vi hänvisar dom till 7-eleven gjorde vi det denna gång åxå. Det vi däremot inte visste var att den bankomaten var trasig... Så nästa bankomat ligger lite längre bort (inte så långt). Han gick dit och såg att även denna bankomat var trasig. Så då hade killen gått till slussen för att ta ut pengar. och kommer tillbaka och är skit sur på OSS. Precis som att de va vårat fel att bankomaterna inte funkade. Och kräver att vi ska bjuda på kaffe på maten för besväret. Men jisses. Samma där, duger de inte är de bara att gå. De är ju faktiskt inte vårat fel att bankomaterna inte funkar som dom ska. Eller?

ja ja de va lite om mitt jobb.
Här kommer lite till :D Då vi ligger på en väldigt bra plats så får vi besök av väldigt många kändisar... Vår nya stammis är idoljury- Daniel.. Ni vet vem han är va? I förra juryn... Han kommer till oss ofta nu :D Får alltid höra hur fina o söta vi är. :) Tack daniel... andra som kommer är skådespelerskor... Men jag och namn är inte bästa vänner så jag kommer inte på vad dessa kvinnor heter hahahha. Men varje dag har vi besök av i alla fall 3 kändisar. :D Najs va? Kanske ska börja kändis blogga istället hahaha. :D

neh nu avslutar jag detta för idag :D
På återseende. Puss puss

Jonas, du och jag! Jag älskar dig!!!!
RSS 2.0