Jobbat och nu hemma

Ja efter 2½ dagars ledigt så jobbade jag kväll igår... Började 9 idag igen. Nu sitter jag här hemma och ugglar.. gick vid halv 4 idag. Fanns ju inget att göra i alla fall. heheh. Ska jobba helgen åxå. sen vet jag inte hur schemat ser ut. de visar sig på söndag.
Natten va ingen höjdare. Somnade innan Jonas kom och la sig. Men så fort han kom in så vaknade jag och kunde inte somna om. Bara låg och vred mig... Fick min mens för några dagar sen och i natt kändes de bara konstigt i magen. Hmms. Imorse när Jonas klocka ringde så trodde ja att ja skulle explodera. Blev så himla sur. sen när jonas skulle gå så hoppa han på mig o rev mig med han stubb hahahaha så då blev ja grinig igen haha. Jisses vilket humör ja hade. dagen idag har varit jätte seg. Inte så mycket att göra på jobbet så man blev bara mer seg än innan och så fick ja huvudvärk åxå. Och den vill inte ge sig alls. Suck. Så börjar ja må illa emellan åt åxå. Nej fy tusan... ingen toppen dag här inte.

Aja snart fyller jag år åxå. De ända ja önskar mig är pengar och presentkort på IKEA. Bara de. Vill köpa grejer till hemmet och tycker de är lättast att göra de själv. :) Då vet man vad man får och så. :) Börjar bli lite kräsen när de gäller hemmet. haha.

Ja ja jonas ringde precis. Blir tacos till mat idag så kanske dags att lätta på arslet och ta fram köttfärs.
Jonas, förlåt för mitt humör imorse. Va inte meningen att skrika på dig hihi. :) Älskar dig så otroligt mycket. De är du och jag mot världen :D

Kortis

Blir nog bara ett kort inlägg idag.
Igår tog jag tag i lite tvätt igen. Vill ju få bort de mesta där inne. Visst kan man aldrig bli av med allt. Man måste ju få byta om. Men de behöver inte va ett berg med kläder. :) Efter tvättstugan åkte vi till älvsjö för att stor handla. Blev en jävla massa mat denna gång. Skönt att veta att de finns hemma. Behöver man nästan bara köpa frysvaror nästa gång. Har ju så liten frys så man kan inte handla för mycket. :)
jaha ja idag då... de händer väl inte så mycket här hemma. tänkte plocka undan lite och så nu. Börjar jobba 16.00 idag så de är ganska skönt. men tråkigt att vara där helt själv hela kvällen. suck. men men va ska man göra. hoppas ja får igen grinden snabbare idag. den är inte o leka med. hahaha. nehe nej, kort sa jag... nu ska jag lägga in rentvätten :) ha de fint.

Puss o hej

Tack snällaste Johanna!!!!

Se så fin min blogg blivit igen :) Johanna hörde av sig igår och ville veta när Jonas och jag blev tillsammans. Hon gjorde 2 nya headers till bloggen som jag skulle välja mellan. Men de blev Jonas som fick sista ordet. hehe. Så Jonas valde den här som Johanna nu har satt in :) Tack snälla söta rara för att du fixar min blogg :D Saknar dig så grymt mycket gumman. Måste försöka ses snart. Kan ni inte försöka komma upp när ja fyller år? PLEASE! :D

Mina tankar lägger jag hos Jenny idag med. Då hon är iväg till läkaren och ska göra gastroskopi. eller hur de stavas hahah. Hon skulle egentligen inte dit idag men då hon hade haft så ont i magen igår så fick hon ny tid. Håller tummarna för henne. Hon är så himla nervös.

Ja ja igår tvättade jag och laga mat och diska. Så duktig så. Idag ska jag tvätta igen. Måste börja få bort massa skit i badrummet nu. Är trött på de där berget hahah.

Ja ja nu ska jag lägga in den rena tvätten o så ska jag fixa den nya.

JOHANNA! Tack! Saknar dig!
JONAS! Jag älskar dig sååååååå mycket! KÄRLEK till bara dig :)

Åhååååå va skoj

NOT! Fick mitt årsbesked från CSN igår om hur mycket min skulld är på och vad jag ska betala detta år. Åh jisses säger ja bara. hahah. Men ja ringde till dom idag och dom ska skicka blankett till mig så jag får de nedsatt. :)
Tackar.

Ja ja va ska man mer säga? Mirjam fyller snart år och vi har inte råd att åka ner. suck. känns så himla pissigt. Kan inte ens skicka en present till henne. Denna månad blir inte rolig alls. Hoppas att den går fort bara. Annars vet ja inte va jag gör. Begraver mig kanske. Neh så illa ska de väl inte bli. Men känns tråkigt.

Så många födelsedagar nu åxå. Först Mirjam nu då... sen jag 3/3, pappa 6/3, mamma fyller 50 18/3...  Faster fyller åxå nu o februari och kusinen, farmor fyller i mars. Nån gång skulle de ju vara kul om man kunde åka till dom med... men neheee då... icke.

Men men. Ja har ju kärleken i alla fall. Får bli mätt på den.

JAG= Härmapa

Hahaha ja jag vart så sugen jag med. Tog Fiians idé och beställde en fitness box så nu ska jag åxå börja träna här hemma. Kanske t.o.m får med mig Jonas på de. Kanske inte hans sorts träning men försöka kan man ju alltid göra. haha. Skulle vilja se honom dansa o så. :)

Ja ja jobba idag. Börjar 14.00 ´så jag är ledig några timmar till hehe.
Igår tvättade vi här hemma. Jonas hjälpte mig ner med allt, men fick ta upp de själv då gjorde han mat till oss istället. Blev så gott så :)

Nehe nej nu ska jag göra nått annat hehe. Höres :D

En extra dag på jobbet...

Fick hoppa in och jobba idag med. Några tinnar extra an va jag ska ha. Men de gör mig absolut ingenting hehe.
Nu är jag precis hemkommen men ska gå igen. Måste till banken o sätta in pengar idag innan de stänger sen ska vi tvätta kl 16 så kanske dags att ja skyndar på lite hahah.

Ja ja jag får väl gå då. Men kan skriva sen eller en annan dag!

Puss på MIN Jonas :D Ha ha ha

Trött och seg

Yeah yeah har jobbat massor nu senaste tiden :) Skönt att ha något att göra. men nu börjar ja bli riktigt trött. skulle varit ledig i fredags men så blev de inte. men fick sovmorgon idag. Skulle börja jobba 10.30 egentligen men vi bytte så jag ska jobba kväll istället. så jag jobbar 16-21 istället. Får se imorn då om ja får va ledig eller inte. Jossan är sjuk så man vet inte om hon kommer in imorn eller inte. Om jag jobbar så får ja jobba 9 dagar i rad. Visst de ger pengar men man blir bra seg heheh. Ska jobba i helgen som kommer åxå. Jobbade denna helg som va med. Men de gör mig inget.

Frågade Tess idag när hon kommer o hälsar på mig. Tyckte att vi kunde ta en kryssning o de va hon inte alls emot. :) Skulle va kul om ja åxå fick åka på nån någongång.
Jonas va på kryssning i helgen så nästa gång är de min tur :) Hell yeah!

Idag ska jag nog gå till banken o sätta in lite pengar... sen jobba. Annars tar ja banken imorn. Har inte bestämt mig ännu hahha. Duscha ska jag göra först av allt i alla fall :)

Nehe här blir de inga barn gjorda så dags att avsluta nu. Skriver en annan dag ist. :)
Ha de bra där ute :) Bye

Länge sen sist. :)

Ja de va ett tag sen man bloggade. :) Men nu tänkte jag slänga iväg ett inlägg här. Julen och nyår är förbi och de är himla skönt. :) Nyår firade vi tillsammans med Jonas kompis Nille och hans tjej och övriga vänner. En lugn fest med himla trevlig!
Annars har det inte hänt så mycket annat. Varit på museum 2 ggr. Inga roliga dock enligt mig men men. Har sagt upp mig från jobbet i Nacka och jobbar nu på ett annat café precis här där vi bor. :) Så himla skönt. De är nog de bästa jag har gjort i hela mitt liv. :)
Allting funkar bra mellan Jonas och mig nu. Har haft en jobbig tid här hemma. Men en dag satte vi oss ner och prata egenom allt och inget och nu är det TOPPEN! Känner mig nykär igen och de är jätte skönt! Att veta attt gnistan finns där än. :) För några dagar sedan firade Jonas och jag 1 år tillsammans, 1 år med många händelser. Resos, kärlek, bråk och en grå vardag. Men vi håller fortfarande ihop. Jag älskar Jonas mer än vad jag trodde var möjligt! Och jag är så glad att det är han och jag. Stämmningen blev 1000 gånger bättre efter att jag sa upp mig från jobbet i Nacka och fick det nya. Känner mig glad igen och jag vill gå till jobbet. Är skönt att veta att jag slipper på skit för något som inte har med mig att göra så fort man sätter foten på jobbet. Är skönt att känna att man faktiskt har gjort ett bra jobb och får höra det med. :)
Läste en annan tjejs blogg precis. En tjej som jag jobbade ihop med i Nacka. Och hon skrev att även om man gjort något bra så vänder chefen på det och man får skäll. Hon har så rätt. Aldrig att man fick beröm för en stlitig och jobbig dag och med massa jobbiga kunder som man har tagit hand om. Nej då får man skit för de. Fanns dagar då man inte ens fick tid till lunch (15 min) utan jobbade arslet av sig. Va fick man för de? Jo skit! Neh fy tusan. Nu tänker jag lägga de jobbet bakom mig och bara tänka på det nya!

Idag kommer Stina hit och vi ska fika. Så nu måste jag diska lite och plocka undan lite :) Men jag skriver vidare en annan dag!
Ha det fint alla roliga människor :D
RSS 2.0