Hösten är ganska härlig ändå...

Jag gillar faktiskt hösten. Det är så fina färger ute och inne kan man bara tända några fina ljus så är hösten inne med. Fick några fina ljus av Nea när hon va här. Dock är de snart slut, måste skaffa mig nya. Är det nått som är stor åtgång på här hemma så är det mina ljus :)

Här om dagen så längtade jag så mycket efter julen. Snart är den här, det vet jag ju. Men åh, tänk när jag får sätta upp våran gran och pynta och ha mig :) Sååååå härligt :)
Strax där efter så är det nyår och då jobbar jag bara en månad till sen blir jag hemma. Ska fixa så bebisen har det bra när den kommer ut :)
Önskar mig BARA bebis saker i julklapp i år. Vi behöver faktiskt inget så då känns det onödigt att önska oss en massa... Bebisen behöver fortfarande allt. Vill nån låna ut något till oss så är det åxå välkommet :)

Har lite panik just nu. Är bara 3 löner 4 med tur innan bebisen kommer. Hoppas såklart att jag/vi hinner få lönen i februari med innan bebben kommer. Är faktiskt tight med tid.
När vi ska stor handla ska jag köpa på mig lite blöjor. haha. jag vägrar stå där det sista jag gör och ska köpa allt. Känns onödigt om jag kan köpa det nu :)

Jaha nehe... Bilen ja just det!!! Skulle ju fått den i Tisdags... fick den inte. Skulle fått den igår... fick den inte. De har bytt kopplingen och lamelerna (?)... men det fungerar fortfarande inte. Nu ska dom byta nått annat... och bara delen kostar 25000... GAH!!! Verkstaden trodde hela kalaset skulle sluta på 40000 ca... Tur man har nybilsgarantin på bilen. Annars hade det aldrig gått runt. Nu tror dom vi kan få bilen först på Måndag... Jonas ska ner idag och byta låne bilen så vi får en lite frächare bil. Den vi har nu är sunkig o äcklig :S Behöver inte betala för den längre i alla fall :)

Nehe, dricka lite kaffe och äta frukost. Bebisen håller igång... sammandragningar i natt som gjort mig galen. Hahah. Värre blir det :S
Vill egentligen med på Barbados idag, men neh... men men. Nu loggar jag ut! Herrå!!!

Jobba sen mat hos angelica ikväll

Välkommen hit v.23 :) Ny vecka igen då. hehe. Nu är barnet ca 22 cm långt och väger ca 600 gram. Den är som en vattenmelon stod det i en tidning... men det tycker jag låter väldigt stort :)

Annars så börjar jag jobba 11.30 idag till stängning. Efter det ska jag över till Angelica på lite mat. Hon och Thomas har en breake från varandra just nu och hon vill inte vara ensam, vilket jag helt och fullt förstår.

Det är fortfarande dåligt med uppdatering på bilder, men vet ju inte vart sladden är, ha tålamod :)

TACK för kommentarer, men de kommentarer som är anonyma kan sluta skriva. De tas inte på allvar eller så. Kan man inte stå för det man ska skriva så låt bli.

Jonas och pappa hade inte stött på varandra på¨båten, men båda hade haft det bra. Jonas och pontus hade vart på spa och Jonas snodde lite spa-produkter med sig hem till mig :) haha. Snällt av han :D Tack hjärtat!

Får se idag då om vi får bilen eller hur det blir... Hoppas på det!

Neh, nu måste jag göra mig klar för jobbet tror jag hehe.

Lördag kväll

Sitter nu hemma i soffan. Har jobbat hela dagen så det är skönt att va hemma :)
Fick först sms av Jonas att han skulle åka med på kryssning med Brika... ca 10 minuter efter det ringer min käre far. Då sitter han på Tempel bar vid slussen med Dennis. Då ska dom åxå åka med Birka :)
Åh va skööönt kände jag då, Jonas har ögonen på sig :) En liten stund senare ringer pappa igen då är han och Dennis på väg till mitt jobb. De va såååå kul att se dom igen, va ju så himla länge sen :) Klappa på magen och va allmänt stolt pappa idag :) Kändes mycket bra.

Så ikväll då... Köpte sallad med mig hem och sen lite chips och dipp :) Tänkte att jag skulle mysa ihop mig med mig själv lite :) Har faktiskt börja njuta mer av de ensamma dagarna/kvällarna jag har ibland. Bara det inte blir för ofta. Jonas är ingen sån som gillar musik så värst, så så fort Jonas inte är hemma passar jag på att poppa här hemma :)

Det kommer ut bilder snart igen, måste bara hitta min sladd till telefonen... Tog så bra bilder med den kameran utan att tänka på det... men vart är sladden då?

Nehe, imorn ska jag jobba igen. Samma tider som idag... och hallå... hur va de nu med klockan egentligen? Ställer vi om den i natt eller imorn natt? Och är det fram eller tillbaka? Så himla dålig på att minnas det där. :D

God morgon!

Idag är det fredag och jag är ledig. Nea kommer upp vid halv 10 ca då ska vi äta lite god frukost innan hon ska till skolan.

Har blivit dåligt med uppdateringar här som ni märkt hehe. Men skrev ett inlägg här om kvällen men när jag skulle publisera det så vart det error så det hände inte så mycket mer med det.

Skrev i alla fall att vi hade varit nere i tyskland över lördagen. Köpte maaaaassor mer öl och vin, nån som är sugen :P Va en kul liten tripp hihi. Åkte sen till angelica o thomas i tisdags kväll och när vi kommer hem och ska köra ner i garaget så börjar bilen låta jätte konstigt. Jonas fick ta taxi till jobbet på onsdagen och fixa med bil o så under dagen. När han kom hem sen så kom en bärgare och hämta bilen så fick vi låna en annan.
Idag ska dom se va det är för fel på den, hoppas på nått litet som går på nybilsgarantin... annars kan de bli dyrt.

Jag har gått in i yttligare en ny vecka :) v 22. Magen växer sakta men säkert. Märker klar skillnad på hicka och sparkar fårn den lilla. Den håller låda nästan hela dygnet. Svårt att sova när den bökar runt där inne :) Men de gör inget hihi, vet ju att den lever i alla fall :)
Måste köpa lite tjock-tröjor nu känner jag. Har ju massa linnen, men dom häller inte värmen direkt hehe. Har hittat en så fin tröja på H&M, men den finns ingenstans och inte nu heller på hemsidan :S Dumma dumma dumma.

Nehe, de här duger inte alls. Ska ta en kopp kaffe sen duscha innan nea dyker upp :) Väntar på lönen med, varför kommer den inte? GAH!

Tack för hjälpen och mat i ugnen :)

Först vill jag tacka min söta Johanna för att hon fixade till min blogg igen :)
Blir så där när man har tummen mitt i handen när det gäller att fixa sånt på datorn :) Tur man har söta kompisar som kan och vill hjälpa till. Så TACK SNÄLLA! Puss på dig!

Annars så har min dag varit slö... Bebisen har bråkat med mig hela natten och hela gårdagen så jag va lite trött idag. Blev att ligga på soffan mest o försöka vila lite. När Jonas väl kom hem bar det iväg till Coop för att handla till middagen. Så nu står det hasselbackspotatis i ugnen och jag ska snart steka på kasslern lite :)
Visst låter det väl gott?

Angelica va förbi en sväng efter jobbet... hon skulle tillbaka dit nu efter stängning för att prata med chefen... gah, hoppas de går bra för dig.

Imorn blir det stängning för min del... öppna onsdag och torsdag sen ledig fredag och lördag! Har ni hört va? Jag är faktiskt ledig en lördag! Hahah.

Nehe, maten gör sig inte själv så jag får nog ta o hjälpa den lite :)
PÅ återseende!

Gaaaah!!!

Tråk tråk o tråk. Precis hemkommen från jobbet... Ska ut och kolla fotbollen ikväll, men vad ska man göra innan dess då? Carro slutar vid 16.30 tror jag... Måste ju ha mat i magen åxå... men vaaaad?
Igår bjöd Jonas på Biff o krocketter med vitlöks smak :) Blev kanon gott de :)
Kollade på Idol och mumsa i oss massa godis.
Idag vaknade jag vid 9 tiden... Angelica hörde av sig strax efter och sa att hon fixat så jag slapp stänga idag! Wooohooo tänkte jag, skööönt. Så Vid 10 befann jag mig på jobbet och Angelica gick hem. Jobbade med Miranda idag, och ska även göra det imorn :)

Nu är nu frågan va man ska roa sig med till sen? Jag börjar bli små hungrig åxå... rastlös o trött o hungrig. Precis som ett barn... Och apropå barn.
Grattis Stina till er pojke!  Stort lycka till gumman!

Neh de va nog allt för mig idag! Höres!

Här kommer lite bilder :)

v.20 (19+2)          Bebisen våran :)         

Så där ja, nu kom det äntligen ut bilder på den lille där inne :)

v.20

Nu har halva tiden redan gått. Ultraljudet förra veckan gick väldigt bra. Det var bara en liten sak där inne och den hade 10 fingrar och 10 tår :) Moderkakan låg fint och det var bra med fostervatten. :)
Annars så flyttar den runt heeela tiden :) Känns otriligt fortfarande att det faktiskt är någon där :)
Nu är den ca 25 cm lång och väger som en honungsmelon. Hihi.
Ska lägga upp bild från UL snart. Ska bara ta en bild först hehe.

Hennu!!! Läser du detta så vill ja ha lösen o de till din blogg :P

Till er andra, klä er varmt, det är höst ute, burr!!!!
RSS 2.0