Dags för uppdatering...?

En vecka sen jag skrev sist, så kanske borde skriva nått nu igen :)

Jonas har börjat jobba igen, så nu är vi ensamma hemma ganska mycket. Dock har han jour så idag har vi tur och får ha honom hemma till 14.30 :D Nackdelen är att dom ringde 01.30 och skulle på jobb, tror inte han va hemma förren 03.30 tyckte jag han sa. Så han lär sova större delen av dagen. Dom hade tydligen fått avbryta jobbet pga regn och blixtnedslag inte alls långt ifrån dom. :S Läskigt sånt där.

I tisdags tog jag tåget till Flen för att träffa min söta Johanna och hennes lilla pojke :) Hade letat fram massooooor med kläder till honom som Vincent har haft :) Skönt som faaan att bli av med. Vi bestämde att vi skulle fika på orlog, så vi blev några stycken faktiskt: Jag, Vincent, Fia, Johanna, Bebisen, Tord, Nea och Mirjam. Vart prat om massor hihi, förlossningen, allt efter och allt där emellan haha.
Efter fikat så skulle vi till sy-affären där Cina mötte upp oss. Fia skulle handla till klänningen hon ska sy till sig. :P Hemligt? Vet inte haha. Sen skulle vi hämta Birgit för att hälsa på mamma på jobbet. Dock visste hon inte att vi skulle komma så det blev hon glad för :) Blev fika på mammas jobb oxå, och massa Vincent mys såklart :D

Efter allt gick vi hem till mamma och fortsatte allt snack och mys där. Fick mat i mig innan vi skulle på tåget hem igen. Gott gott. Tog även tag i massa saker som nu sitter i rullning. Skönt att det händer lite :)

Åh ja just de, måste berätta en sak (varning för er som är känsliga). Den 21 maj satte jag in första p-sprutan och har sedan dess haft blödningar VARJE dag, i tisdags hade jag inget och inte heller igår, inget än heller... så? Kan det faktiskt vara så att det äntligen är över???? Man vågar inte hoppas för mycket, men faaaan va skönt det skulle vara :D

Aja, nu ska jag busa lite med Vincent och se vad man ska hitta på, mörkt och trist och tråkigt ute tyvärr. :S

Hemma i Stockholm igen

Igår kväll (lördag) skulle vi egentligen komma hem. Men av olika saker så åkte vi hem redan i torsdags. Väldigt skönt ska ni veta. Skönt att få vara ensamma och skönt att få vara hemma. Jätte trevligt med Jenny och Pontus, men ibland är det bara såååå skönt att inte vara med NÅGON! :D

Danmarks resan va toppen! Stugan va liten och mysig med jordens största tomt och altan :D Blev väldigt mycket häng där ute. Gjorde badmintonbana och kubb bana. Vädret va varmt, men inte super soligt varje dag! Men när solen tittade fram passade vi alla på att vara i solen. Var nere vid stranden en hel dag när det var som varmast. Förlovade oss i onsdags men skumpa till frukost :D Drog sen bort till Klampenborg för bad, men vädret var inte så jätte bra så vi tog en tur i Köpenhamn med bilen innan vi åkte hem igen.

Igår blev det inte så mycket gjort. Var ute ovh handla present åt Jonas mamma men mer än så blev det inte. Idag ska vi väl försöka åka ut... Måste bli under dagen för kl 16 ska vi tvätta. Och vi MÅSTE verkligen tvätta. Finns inget kvar efter resan. Hihi.

Nu ska jag se om Vincent vill sova lite igen, ser så ut. :D Så vi får höras en annan dag, bilder från förlovningen och Danmark finns på Facebook.

Imorn åker vi till Danmark

Passar på att skriva lite nu innan vi åker. Kommer inte ha internet där i stugan alls.

Sitter just nu och väntar på sms från arlanda om att planet har landat. Blev försenat ganska mycket. Men 18.50 skulle planet landat... men än har det inte hänt nått. Så nu väntar jag bara...
Vincent sover, men han vaknar nog snart och är hungrig igen.

Idag har jag stor städat hela lägenheten så den är ren när vi kommer hem igen. Men tog inte så lång tid som jag hoppades. Så resten av dagen spendera jag på mina gamla jobb här borta. Först hos Marco med massa kaffe sen stanna jag till på föredetta Knop. Såg att Angelica jobbade så stanna och sa hej i alla fall.
Men passa på att gå hem innan det börja regna, fast de kom knappt nått, nån droppe här och där på sin höjd.

Jaha nehe nej. Vi hörs igen efter semestern. Och JOHANNA se till att trycka ut bebisen nu ;)

Snart... ÄNTLIGEN!

Imorn kväll kommer äntligen Jonas tillbaka. Har varit 2 jobbiga dagar här hemma. Jag väljer dock att inte berätta om det. Känner att det kan vara min egen lilla hemlighet. Men det viktiga är att det blir bättre. Vill man att det ska bli det så får man också de till att det blir så och jag är bestämd att det ska bli bra. Kan ta tid, eller så går det snabbt. Men bra ska det bli.
Vad vi har saknat Jonas här hemma alltså. Speciellt nu när det varit som det varit... Men imorn äntligen! Min vecka har ändå gått ganska fort. Mamma och Fia kom hit i söndags kväll, Lisa kom i tisdags, då åkte de andra hem. I onsdags var jag på BVC och så var jag med Stina och Linda, sen blev de lite så där... igår var vi bara hemma. Jenny kom över så vi käkade, hon färga håret sen passa hon Vincent medens jag tvättade. Idag ska jag ta tag i hemmet lite och det sista som ska med till Danmark. Ska även ut och träffa Angelica och Sofia en sväng sen tror jag. Så jag har haft mitt ändå.
Jonas och Pontus tyckte att det började bli tråkigt. Tror det hade varit roligare att vara allihop. Så lät det på dom i alla fall. Nu såg dom bara fram emot Danmark, vilket Jenny och jag också gör så klart :)

Ja ja, sitter här och lyssnar på spotify, låtar som för minnen med sig kan vara så mysigt att lyssna på ibland. <3

Nu ska jag se om Vincent somnar så jag kan klippa hans naglar :)

Besöket på BVC

Alltid lika spännande att besöka BVC :) Idag var det 6 månaderskontroll, även fast han inte är så gammal egentligen. Men han växer efter 6 månaders kurvan ändå tydligen :) Han väger nu 7400 gram är 66,6 lång och huvudomfånget är 42,2. Så visst börjar han bli stor :D Fick även svar på diverse frågor jag hade om saker som hör värmen och sommaren till. Skönt att få klarhet. Allting såg förövrigt mycket bra ut. Han charmade arslet av läkaren som inte kunde släppa honom riktigt :) Skönt att det går så bra med honom överallt.
Fick ny tid för 8 månaderskontrollen med synundersökning, så det besöket blir 30 september.  Ca 1,5 vecka efter flytten. Ville gärna inte ta det mitt i allting. :D

Stina och Casper följde med mig ner. Under tiden jag var inne hade hon bestämt med Linda att vi skulle leka allihop, så vi traska till 7 för att möta henne. Gick till mitt jobb och käka lunch, fick special sallad med kräftor :) SUPER GOTT! Plus personal rabatt hihi.

Prata med Jonas under dagen  för en lägesraport. Nu har dom tagit sig till Naxos istället. Paros va helt dött. Fanns inget att se, inga bra mat ställen, inga bra shopping möjligheter eller så heller. Då är det INTE roligt. Men nu har dom kommit över till Naxos istället då, så ikväll ska dom vara med på den stora stadsfesten som är varje år den 14 juli.  Dom hade även pratat med Apollo så dom får transfer från Naxos istället för Paros på hemvägen och det va inga problem :)

Just nu väntar jag ivrigt på att min goa vän Johanna ska höra av sig. Hon va på MVC imorse och var då öppen 3-4 cm (BF imorn, 15 juli) och hon kunde känna huvudet. Slemmisen har gått under dagen så nu är jag förväntansfull :D Hör av dig hjärtat!

Nu ska jag natta min son, han är tok-trött. Dags att börja packa väskan till Danmark med. Lägga ner sånt som man kan redan nu. Mycket smått för Vincents del som man ska hålla koll på. :D

Får besök

Om bara några minuter går tåget från Flen till Stockholm. Mamma och Fia kommer upp och hälsar på i några dagar. Stod på vädret att det ska regna imorn, men det hoppas jag verkligen inte. Vi ska juh bada och sola imorn :D
Idag har det inte blivit något gjort alls.. eller JO, jag diskade och plockade lite tidigt imorse, men resten av dagen har jag bara myst med Vincent. Lite för varmt ute för att vi ska orka oss ut. Känns inte snällt mot Vincent faktiskt. Men imorn ska vi allt ut om vädret vill sig :)

Vincent sover nu igen, ska ta på han pyjamasen och sedan möta dom andra vid konsum när dom kommer. Ska laga mat sen med, men tror dom andra får göra det, för Vincent ska äta samtidigt liksom hihi.

Pratade med min älskade för nån timma sen med. Dom hade det minst lika varmt som vi här hemma. Dock hade dom blivit lite lurade. Dom skulle ta en buss till nån strand som skulle ligga nära staden, men det tog 1,5 timma dit, sen va dom fast där till 17 tiden. :S Hade knappt med sig pengar heller så dom hade bara fått i sig lite kex under dagen. INTE bra! Ikäll skulle dom ut och kolla VM-finalen och dricka biiira :D GOTT!
Eftersom jag får besök nu så borde veckan gå fort :D HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Om 9 dagar förlovar vi oss <3 Ska bli en mysig dag! :D Nu ska jag nog leta efter min klänning, sen tvätta av mig lite. Vincent får ligga i sin säng så länge :D

BAAAH!

Sitter här i min ensamhet. Vincent sover så sött och jag sitter as pigg i soffan och svettas som en gris. Va faan, ska det inte va lite svalare ute nu??? Undrar hur sömnen kommer bli...

ÅÅÅÅh sitter och väntar på att Jonas ska kliva innanför dörren... men det händer aldrig. Kan inte förstå att han inte är kvar i landet... :( Känns konstigt som bara den.

Fan va skit det är på tv med. Va är detta? Kanske ska ge Vincent lite mat och lägga sig i sängen och svettas ist. Men först ska jag nog ta mig ett bloss hihi.

10 dagar kvar tills... <3 Och om en vecka blir det Danmark :D

I veckan kommer...

Måndag eller tidag kommer vår nya vagn :) En mindre vagn som är bättre att ha med sig när man inte behöver en stor vagn. Som nu när vi åker till Danmark. :) Vagnen tar mindre plats och den är lättare än den vi har nu. Jag ska ha kvar den gamla vagnen då den är bättre att ha i vinter. Men nu under sommaren och hösten kan jag använda den lilla :)

Jonas är på arlanda just nu. Dom trodde flyget skulle bli försenat. Så hoppas det inte blir problem på Santorini när dom ska vidare med båten. Vi var ut igår och käka tillsammans allihop sen drog dom hem till Ponus och sov och vi gick hem hit.

Ska ta mig upp på vinden och leta efter suflett förlängaren och paraplyt till vagnen, bra att ha med sig ner. :D

Lägger upp en bild på vagnen :D

Jonas åker...

Tidigt imorgon åker Jonas och Pontus till Paros, Grekland. Dom blir borta en vecka sen drar vi direkt till Danmark. Hoppas han kommer ihåg nån present med sig hem till oss :D hihi. Kommer sakna honom otroligt mycket. Jobbigt att vara själv hemma med Vincent så länge. :S Ingen som hjälper mig med matning, nattning, bad eller något. Känns så där i kroppen. Jag kommer vara såååå trött. :S
Men hoppas veckan går fort så dom snart är tillbaka.

Har gjort planer för typ hela veckan så det verkligen ska gå snabbt. Men det kommer bli lååånga och ensamma nätter. Jag som har såna problem med att sova utan Jonas så ska jag sova ensam med Vincent. :( Hujja.

Snart tror jag att jag ska ställa mig och fixa mat till Vincent. Finns inget kvar i frysen så det måste göras. Köpte massa olika igår så det är bara koka och mixa :D

Nehe, ta tag i det så man kan njuta av annat resten av dagen!

Shopping!

Idag har vi varit iväg och handlat igen. Blev en massa till resan, sånt som Vincent behöver. Hittade paket erbjudande med resesäng, madrass, rese matstol, haklapp, tallrik+sked och en filt för knappt 900. Så köpte vi även ett Beach tält :)
Nu är de bara så att jag hitta vagn där borta med... suck. Vill HAAA!!!!! Igen liksom. Men den va så himla liten o smidig. En sulky typ. :D Ska nog försöka lura till mig den alltså :)

Efter besöker på Barnens hus tog vi oss en lunch. Blev nått husmans ställe med god fisk :D Efter det gick vi på spårvagnsmuseet, va ganska kul faktiskt att se hur allt såg ut förr och i tunnlarna o allt.

Idag firar Jonas och jag 2,5 år tillsammans, blir inte att göra något speciellt faktiskt. Hade juh en mysig lunch vi <3

Nehe, de här duger inte, om man skulle plugga kanske? Mmm, lika så bäst!

Vilken himla tur alltså...

Igår visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Vi ville bada men visste inte vart... Blev att vi gick ner och satte oss på Eriksdalsbadet. Men lite tråkigt att bada ensamma, så stina kom dit med Casper :D När vi kom hem läser vi i tidningen att en tromb passerat badet och att det låg massor med grejer överrallt och i bassängerna o allt. :S Tur att vi precis hade gått. Vi som hade våra små med oss.

Aja, vi gick gem ganska skapligt för att hinna handla, äta och städa lite. För Jonas pappa o Irene skulle komma över vid 19 tiden. Strax efter 19 så bad jag Jonas ringa Janne för att se om dom va i närheten, tänkte då att jag hade gått ner. Nehe, då va det vi som skulle kommit till dom, asg! Fast så va det nog inte egentligen. För vi frågade t.o.m om Irene oxå skulle följa med till oss och Janne sa ja... ja ja, nu åkte vi till dom i alla fall :D

Idag ska Jonas va med Pontus hela dagen vid Långholme, och jag är ensam med Vincent. Eftersom Daimtårtan inte kom till användning så finns det i frysen... Nån som känner sig sugen? :D Neh, förstår det. :P
Vet inte vad jag ska roa mig med.

Baaaah

Sitter här i soffan och dör av triss-tress. Skit tråkigt väder blev det också, det som skulle badas idag :( Men men kan inte hjälpas.
Bokade tvättstugan till ikväll, få se om man orkar ta tag i skiten eller om man hoppar över det idag igen :P
Fattar egentligen inte varför jag skulle uppdatera idag, har juh inget att skriva. Hahah. Kanske lägga in bilderna från midsommar. Vilket kanske max blev 10 bilder haha.

Ja ja nehe, fortsätta tråka... har funderat bra länge på att hoppa in i duschen, men har inte kommit dit heller. Hahaha.
RSS 2.0