Flyttar

Igår fick vi veta att vi lyckats få en annan lägenhet. En hyresrätt ute i Råcksta. Det är 4rok på 105 kvm. Inflyttning tidigast i Septemeber då det är ett nybygge och lägenheterna inte är klara. Ska få välja tapeter och lite sånt innan med :) Måste ju också sälja den här lägenheten med, men den måste rustas upp innan det kan säljas.

Vi måste ju också köpa möbler så det fyller upp :) Vårat sovrum ska rustas med sängram och sängbord och lite puff, Vincent ska få in en byrå och lådor till hans kommande leksaker, sänger får stå inne hos oss fortfarande. I köket ska vi nog ha en köksö och nytt bord och stolar. Funderar även på att sätta in en bar i ett hörn som annars kommer stå tomt. Eventuellt ska vi skaffa oss ny soffa men vet inte än. Sen i det 4e rummet som annars kommer stå tomt, ska datorerna vara och tv-spelet. Så slipper vi bråka om tvn :)

Tänk va skoj jag ska ha när jag får shoppa loss :) Gardiner, kuddar, mattor, ljus, tavlor ja rubbet!!!! Det ska blir så kul!
Blir nog även att vi köper tvättmaskin och diskmaskin med :) Hur skönt är inte de att ha? Ska nog även välja inglasad balkong :) Det minskar inbrottsrisken och så kan man använda balkongen lite längre :)

Aja det va det de.

Va på BVC i måndags med :) Vincent väger nu 4390 och är 55 lång :) han växer på¨så bra, han har t.o.m gått upp en kurva nu. Imorn ska vi på återbesök ¨på sös också. Hoppas att Mona kan vara med. :) Ska även till Jonas pappa imorn kväll... ska jag klä ut vincent till påskkärring? :P
PÅ fredag åker vi ut till Jonas mamma med maaaaassa pakning och Vincent. Han ska nämligen få sova där en natt för vi ska på kryssning. Blir vi och Jenny&Pontus och Janne&Malin som åker Birka ihop. Kommer såklart sakna ihjäl mig efter Vincent, men kanske kan bli kul ändå. Efteråt blir det att åka till Tyresö för att fira påsken hos Patrik o Rebecca med barn, kanske sover hos Mariana o Perre sen, får se hur vi gör.

Men nu ska jg avsluta, mitt batteri dör här snart. Ses o hörs en annan dag!

Dagen idag...

Dagens "att göra lista":

* Gå och handla lite
* Plugga det sista och skicka in
* Packa ihop alla våra grejer och börja lasta in bilen
* Stor städa stugan
* Skriva inköpslista till Ullared
* Sova tidigt

Tror minsann det var allt som ska göras idag. Ska försöka komma iväg direkt när Jonas kommer från skolan imorn, så jag vill ha så lite som möjligt kvar att göra imorn när vi vaknar. Hellst bara diska kaffebryggarens tillbehör och bädda ihop sängarna.
Lägga fram Vincents grejer så jag har allt sånt klart oxå. :) Ska skölja upp tröjan han fick av mamma, han spydde ner den i helgen. Men smidigt att ta den på honom istället för overallen när vi ska gå på Gekås. :)

På lördag åker jag till Flen. Jonas ska ändå ut till Jocke på fest direkt när vi kommer hem och ska sova kvar... Sen ska Pontus sova hos oss i helgen för Jennys mamma kommer och hälsar på. Så då lär Jonas och han vara ute och köra med deras rallybilar... Så va ska jag hitta på annars liksom? Kan lika gärna ta tåget dit då :) Synd att de inte är nån direkt party ort, annars hade man kunnat tagit sig en öl :D Men men.

Aja, nehe om man ska sätta igång då. :D

Vincent 2 månader

I söndags blev vår lilla prins 2 månader. Helt galet vad tiden gått fort. Han växer på som bara den och han hänger med mer nu :) Så roligt att se honom utvecklas. Vi firade hans 2 månaders dag genom att köpa stubbe tårta igår och en bok. Den blå Barnkammar boken :) Följde med en skiva till så 23 st av visorna kan vi lyssna på :) Blir att sjunga visor för honom sen alltså :)

Själv har jag börjat plugga igen... Har inte kommit igång riktigt ännu... men är på g i alla fall. Beställde alla böcker jag ska ha idag och de blir dyrt. Aj aj va de svider. :S Men ett måste.

Är trött som satan och ständig huvudvärk. Och inte nog med detta... Min mens är tillbaka igen. Fy tusan va oönskad den är. Men bara bita ihop och se glad ut, får stå ut med den i många år till.

Sitter nere i Ängelholm... Va hemma över helgen bara. Jonas hade glömt sina jobb kläder så vi tog oss en tripp. Passade även på att hämta ut ett paket som jag beställt.
Beställde avgjutning i 3d för att göra Vincents hand och fot. Började med foten... gick bra tillslut... Men när jag skulle göra handen så väntade jag väl nån sekund för länge med att stoppa ner den i gjutmassan så det hade redan stelnat. FAN va besviken jag blev. När gipset i foten hade torkat var det dags att sätta fast den i tavlan. Det blev väldigt fint fast det saknas en hand :) Men ska beställa ett nytt kit nu och göra bara handen i den tavlan :) Kul att får göra något så fint själv :)

På fredag åker vi hem igen. Ska stanna till i Ullared på vägen och shoppa lite :) Vincent behöver nya kläder sen tänkte jag köpa lite praktiska saker. Ska nog köpa ny skötväska nu, min väska börjar bli liten. Ska nog försöka hitta paraply till vagnen med. :)

På tal om vagnen... Nån som väntar barn och vill köpa en Brio SING vagn? Är både sitt och liggdel. Kanon fin vagn och lätt att köra. Trivs som satan med den och kommer sakna den. Men har köpt en Britax Baby-safe sleeper. Kan även användas som liggdel till vagnen. Så vi känner att vi inte orkar släpa 2 liggdelar och chassi så därför ska vi sälj Brio vagnen.

Nehe, nu ska jag nog roa mig med annat. Vänta på Jonas bland annat :)

Grattis kära mor!

Mormor och jag :)

Idag fyller mamma 51 år :) Grattis till dig, det kommer något senare under dagen till dig från oss här nere. Inte mycket men i alla fall nånting.

Igår va vi nere vid havet och titta lite. Hela och då menar jag HELA stranden va full med snäckor :) Vem tror ni ville plocka ALLA och ta med hem??? Hahah, ja fattar inte att jag kan va så galen i snäckor, men de är såååå fint :)
Ska gå ner dit en annan dag sen och ta med kameran också, blir nog då att sätta Vincent i bärselen, för att köra med vagnen i sanden gick inte :)

Min dag igår va lite så där, va både rastlös och irriterad. Men prata med Jonas om vad som tyngde mig och de blev väl bättre sen. Ibland måste man få ha dessa dagar också, annars kan man inte se det roliga igen. :)

Helgen blir nog inte alls vad som va tänkt alls. Först skulle vi åkt runt i skåne här, bla att hälsa på Lena-lis och Kalle och sen vart de ändrat till Ullared och nu är det ändrat till ingenting.
Fick veta att det varit massa inbrott i folks stugor när dom haft utflykt så vi vågar inte lämna allt här för länge. Så det blir nog bara att vara här i näreheten och göra något.
Imorn 9:45 ska jag besöka BVC här nere i alla fall, funderar på att gå till systemet sen och köpa nå gott vin och kanske nån öl så kan Jonas o jag ha lite fredags mys. Kan köpa nått gott att äta o så med. :) Låter väl mysigt?

Ja ja, nu ska jag vänta på att min gumma ska ringa (Elin) igen. Hon ringde i natt för hon trodde jag va vaken med Vincent då, vilket jag annars brukar så det va helt rätt tänkt av henne. Men Vincent ville äta tidigare så jag hade lyckats somna redan. Men vi messa lite vid 2.30 i natt så skulle hon ringa idag ist :)
Måste ju höra hur det går för henne och Pontus och Lilleman, va han nu fått för namn :)

Neh en kopp kaffe till och en cigg kanske :) (jaa jag röker lite här nere, men inte hemma, döm om du vill)

I bilen

Sitter i bilen med datorn i knät. :) Är på väg ner till Ängelholm juh... ska bara ta ett stopp i Halmstad hos Krydda o Pelle.
I klitterbyn finns det inget internet (vad vi läst) så vi skulle köpt mobilt internet från comviq... Men så kom Jonas på att han läst nånstans att med våra telefoner (HTC Hero) så ska man kunna koppla in dom och surfa genom dom och woala!!!! JAG SURFAR!!!! :) Skit nice telefon, de är verkligen en hjälte telefon, precis så som den heter :)

Vi stannade runt 12 tiden för lite lunch. Vincent va tvungen att äta så vi passa på att stoppa lite i våra magar med. Han sover heeela tiden, vaknade när vi stanna för mat bara. Så än så länge går den här resan helt fantastiskt bra :) Vi har en sååå snäll pojke vi :)

Vi räknar inte med att vara framme i Klitterbyn innan 20.00 ikväll. Får ta den tid det tar. Måste ju tänka på att Vincent ska äta med.

Nu ska jag fortsätta kolla runt lite så vi höres en annan dag! YEAH!

Födelsedagen

Igår fyllde jag hela 23 år. Ingen speciell ålder alls och inget att fira. Vi bjöd på lite fika i helgen juh, så igår blev det inget. Fick jätte många gratulationer som jag tackar för.

I tisdags va vi på BVC igen. Denna gång va Vincent 51 lång och vägde 3000 gram. Han håller på att bli stooor min lilla kille. :) Märks i ansiktet att han lägger på sig :)
Senare på eftermiddagen så tog jag mig mitt första bad sen förlossningen, och självklart fick Vincent vara med :) Han gillar verkligen att bada :) Speciellt om man doppar hela honom utom huvet upp o ner, då flinar han på braaa mycket :)

Igår när Jonas vaknade så tyckte han att vi skulle gått ut och ätit han och jag... Men jag tyckte det va lite tidigt att lämna bort Vincent för det. Han kolla ändå med de blivande gudföräldrarna men Jenny jobba till 20.00, vilket jag redan visste. Istället så åkte vi ut till Nacka Forum och gick på apoteket, Media Markt och Coop. Passa även på att få lite mat med oss från mitt förra jobb/Jennys jobb :) Visade sig även att min underbart snygga klocka va klar med :) WOOOHOOO!!!!  Tog på mig den DIREKT!

På apoteket köpte vi Niferex, Orala droppar. Vincent ska äta dessa i 6 månader från och med idag. Han gillade inte alls smaken på dom, så får se hur mycket vi får bråka om det :)

Idag har vi varit på ett annat gammalt jobb till mig och fikat. Stina och jag bestämde att vi skulle hitta på något, så vi fastna där i flera timmar. Miriam satt med oss en stund sen kom Jenny (stammis) och satte sig hos oss också. :) Mycket trevligt!!!
Efter det mötte jag upp Angelica som kom o kramade på Vincent lite. Måste passa på nu innan vi åker till skåne och sen åker hon o tompa till Thailand i en månad. hihi.

Nu ska jag snart väcka Vincent och ge honom mat. Tror jag ska göra ett försök till att sova sen. Lite tidigare än jag är van vid nu för tiden. Men kan va skönt de med. :)

Bjuder på två bilder med :)

Jag i lördags när vi hade gäster :)

Fångade Vincents leende på bild :)

Vincents BF dag!

Idag den 1/3 var Vincent beräknad egentligen. Men istället ligger han här, 5 veckor och 5 dagar gammal. :) Vilken lycka. Visst hade jag hoppats att han skulle komma tidigare men inte såååå tidigt! :) Men vad jag är glad att jag har honom. Han är mammas pojke! Har hittat min dröm kille :) Inget kan sära på oss 2 :D

Annars så hade vi massa besök här i lördags. Då jag fyller på onsdag bestämde vi oss för att fira det i lördags istället. Fick super fiiiina presenter. Fick av Nea och barnen ett halsband med ett hjärta som det står Vincent på :) Är såååååå nöjd med det. :) Tack som F*N! :D Av Janne o Irene fick jag också halsband och örhängen till de. Av Jenny o Pontus fick jag klocka, jet set superficial transparent. SKIT snygg! Dock va den för stor så Jenny skulle fixa det imorn när Sofia jobbar på Ur o Penn. Hon har lite förmåner hos henne :) NICE! Vill bara att klockan ska komma tillbaka till mig nu!!!! :)

Har börja prata med en annan mamma här på datorn, som oxå heter Helena. :) Vi har så mycket gemensamt... OM ni bara visste! Är roligt att få lite fakta i hand, både när det gäller mig som mamma och inte. :D Tack för det!!!
Igår var vi ute i Nacka/Värmdö och kolla på ett hus. Var en familj som hyr ut sitt lilla hus på 65 kvm. Dock var inte alla 65 på samma plan så det såg mindre ut än vår lägenhet nu. Men det va snyggt och fräsht. Lite svårt att hitta och kanske lite svårt att bo där med. Ja kommer aldrig kunna komma upp o ner med vagn problemfritt. Sen kanske det va lite litet ändå. Fanns knappt något förvaringsutrymme och heller inget förråd för våra grejer på vinden. Så hoppas inte hon väljer oss dit, jobbigt att tacka nej. Men men.
Får se om Jonas hör av sig till en tjej på kungsholmen. Hon har en stor HR och ville byta till BR. Kanske om hon skulle komma nästa helg och titta. Jonas vill hellst göra klart det som ska göras här hemma innan. Men de kommer vi aldrig hinna. :S Ja ja vi får se helt enkelt.

Nu ska snart Vincent äta igen, sen ska jag ner med tvätten. Jonas sover än, men får snart vakna. Han jobbar natt denna vecka också.

Nehe, på återseende! Bjuder på bild!

Min klocka :)
Klockan jag fick :D
Mig och min prins
Goaste killen på jorden!!!! Mamma älskar dig! <3
RSS 2.0