Så blev de med den saken!

Haha, som vanligt när Elin och jag planerar något så blir de aldrig av, är de inte de ena så är de det andra. ALLTID! Men men

Blir att fortsätta göra ingenting denna vecka. Skulle va skoj om nått händer, men så blir de aldrig.
Man hör av sig till folk, men de jobbar eller gör annat eller skiter i att svara. Eller säger ja sen "glömms" de bort i alla fall.
Tror ni då man orkar tjata på folk hela tiden då? Nej just de, man gör ju inte de.
När vi bodde kvar inne i stan så kunde folk bara skriva o fråga hur de va liksom, inte ens de längre, svarar inte när man frågar heller. Då blir man lite off på den fronten.

Ska ner till flen nästa helg som de ser ut. Men fasen... de blir så himla dyrt för att gå ut bara några timmar. 30:- tuben till centralen 100:- tåget ner 100:- inträde så vill man gärna ta sig nått att dricka 100:- tåget hem 30:- tuben hem. Så färdiga utgifter (ingen dricka eller nått inräknat) 360:- för att få gå ut några timmar.
De är ju lite häftigt måste jag säga själv... men men får fundera så får vi se va jag gör sen.
Jonas ska på kryssning så ja vill ju egentligen inte sitta här ute själv... men får se.

Nu ska jag kolla "Kungarna av Tylösand". Efterlyst va ingen höjdare idag tyvärr. Allt handlar om Malmö och den "nya lasermannen".

Måndag igen...

Så där då, då är det ny vecka igen. Händer inte alls mycket. På onsdag tror och hoppas jag Elin o Lukas kommer upp. Annars är veckan händelselös.

Helgen va lugn. Pontus och Jenny va över i Fredags, så Jenny hjälpte mig slinga håret. I Lördags va vi till Nacka Forum och käka lunch, sen hem och förberede middagen. Vincents farfar och Irene kom över på en bit mat och fika. Igår gjorde vi INGENTING alls. Suck. haha.

JO igår... alltså herregud. Vi har fått tusen olika reklam grejer från massa olika pizzerior med hemkörning. Beslutade oss för att beställa igår. Ringde vid ca 17.15, 2 kebabpizza med vitlökssås. Förstod knappt vad vi sa för det första, fick upprepa adressen flera gånger till flera olika personer. Ja ja, en timma senare har det fortfarande inte kommit nån pizza, men pengarna är dragna från kontot... 18.30 ringer jag upp, då hittar han inte men är här om ca 1 minut säger dom. Ca 18.40 kom han, då hade han vart utanför för ca en halvtimma sen... säger till han att vi aldrig kommer beställa där igen. Tar in maten och den är IS kall SUCK!!!! Och ingen vitlökssås heller. Ringer upp igen och han säger att han ska skicka ut honom en gång till... Klockan går och strax efter 19 ringer Jonas upp igen. Han säger att han ska ta maten med sig till dom så han får pengarna tillbaka. Då säger han att han har gjort ny mat och med sås som ska komma snart. 19.30 ca kom den. De va inte så värst gott, visst de va varmt och med sås, men ska de behöva va så jävla krångligt? Har man hemkörning så får man väl orientera sig lite bättre? Eller?
Ja ja, nu vet vi det att vi aldrig kommer beställa där igen.

Nu känner jag en väldigt äcklig stank från golvet, så dags att byta blöja haha.

Vincent 9 månader <3

Tiden bara springer förbi oss här hemma. Vincent blir 9 månader idag och snart är det jul... Hur sjukt är inte det?

Jul ja... vet inte än hur den ser ut, vet att Patrik o Rebecca o Vincents kusiner kommer, Mariana o Perre och Jenny o Pontus. Men sen vet jag inte hur de ser ut. På själva julafton. Juldagen kommer Janne o Irene tror jag, och Patrik o Rebecca o barnen sover nog kvar här.

Nehe... Igår stod jag här hemma o panera fisk. Köpte jätte billig torsk uppe på ICA. ca 500 g för 38 kr :) Färska filéer alltså :) Sen bakade jag choklad muffins. Idag blir det att baka lite mer. Och en sockerkaka tror jag.

Sabotage på T-banan igår. Någon har klippt av kablarna så signalerna kom inte fram. IDIOTER! Jonas fick åka iväg lite tidigare och jobba pga detta. Metro hade kommit ut och fotat eländet, men Jonas kom aldrig med på bild.

Vincent ligger på golvet och försöker krypa. Nu kommer han upp mer än innan, fast hellst ställer han sig på fötterna istället för knäna, ser rätt kul ut. Rumpan rätt upp i vädret :D Nu är han ute efter sladden till Jonas dator, tänk att allt sånt kan va så intressant hahah.

Imorn kommer Jenny förbi när hon slutat jobba. Tror jag ska slinga mitt hår då sen blir de att bara umgås. Lovade henne en bit mat oxå och hemkörning av Jonas. :) Vill inte att hon sitter ensam på tuben hela vägen hem på kvällen. Och på lördag kommer mor o systrar o mammas dejt :P Får se om Jonas pappa o Irene kommer över på söndag, i så fall blir hela helgen full med saker :D Återstår att se.

Åker ner till flen den 6e igen. Ska ut då är de tänkt. Men ja vill ha ny kjol till dess. Ska nog ta mig en sväng upp till Centrum nån dag nästa vecka. Får se om Elin o Lukas kommer upp så kan ja lura med mig henne upp haha.

Nej, de här duger inte. Göra lite nytta kanske. :P

Och varför det då?

Ja det kan man undra, och varför det då? Vissa saker dyker upp i mitt huvud ibland. Gammalt liksom, som inte riktigt egentligen är över. Saker som gör mig ledsen, arg, sårad, besviken, osäker och gu vet vad. Saker som får mig att ligga sömnlös om nätterna... Kan vara något man ser eller hör eller läser som gör att jag blir påmind... Sjukt hur det kan vara i ens lilla huvud.

Och så kan man också undra, har vi tagit oss vatten över huvudet? Tänker på flytten... bara de första 2 veckorna gick det åt över 25 000. Bara för flytten liksom, allt som skulle hit och sånt man behövde. GALET! Och nu då? Ah, 12 000 i hyra för 105 kvm. Plus el, tv, dator o sånt.
Alltså vi har ju råd, men frågan är bara hur plånboken är efter att allt är betalat varje månad. Ja, man undrar och undrar... Sköna är att när Vincent kommit in på förskola eller dagmamma så ska jag plugga heltid OCH hitta ett extra jobb. Inte bara för ekonomin utan för min skull också. Jag MÅSTE ut o jobba igen, saknar det sociala på jobbet!

Sen ska ni veta också att det är hemskt ensamt här ute. "Ja men åk då", säger alla. Men in till Söder tar det mig 35 minuter. 1 timma drygt allt som allt... o så med Vincent. Så måste man tänka på mat till honom o allt sånt som ska med. Sen ska man hinna hem till Jonas kommer så man kan lämpa över Vincent på han o ja.
Jag trivs annars jätte bra, lägenheten är otroligt stor och luftig. Vi har otroligt fina grön områden att promenera i... men ensam så klart. Gungar med Vincent, ensam. Och de flesta vänner jobbar ju så klart. De kan på eftermiddagarna när jag vill va hemma med Jonas. Jag får hjälp med Vincent så jag kan vila, plugga, fixa saker o så, vill man missa sånt?

Aja, detta blev ett funderings inlägg... Men såna måste man väl få skriva nångång med, eller?

Vincent är ju så klart vår solstråle! Han är vårt allt! Han gör oss ständigt på toppen humör och han får oss att skratta heeeela tiden! Han är så tokig hela tiden! :)
Bortskämd är han med :D Men de hör väl till va?

Ullared

Vi har pratat om att åka till ullared ett tag och igår blev det av :) Åkte till mamma sent i onsdags kväll och sov för att sedan lämna Vincent där så vi kunde åka ostört. Åkte iväg vid 4.30 tiden och kom fram vid 9.30. Och tro det eller ej, på en vardag, men de va fullt på parkeringen när vi kom fram :S SJUKT! Skyndade oss in o handla. Blev mest grejer till Vincent. Julklappar och sånt :D Hittade såklart saker till oss med, eller ja, till hemmet. Ja köpte 2 tröjor bara. Va så mycket folk så det va svårt att titta på sakerna.

Köpte: (till Vincent) Huvtröja, skjorta, 2 par jeans, 3 bodys, pyjamas, raggsockor, tomtedräckt, vantar, overall, leksaker och sängkläder.
Det mesta ska han få i julklappar men behöll lite som vi köpte som han kan ha nu :D

Till oss blev det massa blandat, lampor o tvättmedel, diskmedel o massa sånna saker :D Hittade även 3 fiiina tavlor som vi ska sätta upp över sängen :D

Ja ja, idag tror jag vi skulle över till Pontus och Jenny o äta lite. Men det är ju inte förens ikväll. Under dagen blir det att skicka in min uppgift till skolan, städa o fixa hemma sen vila mer :) Är fortfarande super trötta efter resan.

Nehe, de va nog bara de jag skulle säga :P På återseende!

Pärlan <3

Imorgon när Jonas slutat jobba ska vi hämta hem vår nya pärla! Som ni kanske kommer ihåg gick vi ju och köpte ny bil för ett tag sen, så imorgon ÄNTLIGEN får vi hämta den :)
DEt är en Mitsubishi ASX 2011.



Fin va? DEt är deras lanseringsfärg och vi (jag mest) fastnade för den direkt!

Jonas går av sin jour vecka imorn sen är han ledig resten av veckan. Med undantag för hjärt-lungräddning på onsdag förmiddag med jobbet. Vet dock inte vad vi ska hitta på. Va så sugen på Ullared, men får bli en annan gång. Det va nog dyrt att flytta haha.

Hade nog inge mer att skriva än så. Vad ska ni andra hitta på i veckan? Nått kul som händer?

Oj, kanske dags att skriva nått...?

Jaha, vad har hänt sen sist då? Vincent har fått sin första tand och nu är den andra snart uppe :) Andra är lättare tror jag :) Inge tårar och vakna nätter än i alla fall :)
Vi har varit på BVC på 8 månaders kontroll, trodde dom skulle göra BOEL-test, men nej. Blev så snopen, det görs inte längre tydligen. Eller jo, i små orter, men inte i städerna. När vincent föddes gjordes ett stort test på hörseln och därför görs inga fler såna tester :) Stor har han blivit såklart :) Väger numer 8250 g och är 71,4 lång :) Min lilla kille är stooor. :)
Låter kanske hur konstigt som hellst, men känns som att han förändrades mycket när tanden kom. Han verkar fått en annan karaktär... är de nån annan som märkt nått? :S Galet :)
Vi misstänker även att han kan vara allergisk mot något. Har gett honom (som innan) pasta med grönsaker från semper, men de bara spydde han upp. Hade ingen annan mat hemma så gav han det igen ca en vecka efter, spydde igen. Alltså rejäla spyor. :S Nått är det som inte passar sig. :D

Jaha, vi har ju gått och köpt ny bil :) Om ni tänk på reklamen på TV med Jon Eliasson (föredetta stammis hos mig ;) )... han gör reklam för nått med Happy Homes och åker runt i en Blå/turkos Mutsubishi ASX, den just den bilen har vi köpt :) Okej inte den han kör men likadan :) Så på fredag får vi hämta den :) YES!

I helgen var jag hem till Flen. :) Blev massa gott fika, skratt, prat, mat och fest :) Eller ja, en lugn o rolig sådan. :) Dansade och sjöng som galningar :) hahha, fan va skoj de va :) Vincent va så snäll hela tiden med, inge gnäll alls :) Fast det förstod jag :)

Nu är vi hemma igen och i veckan händer det absolut ingenting. Ingenting i helgen heller. Jonas jobbar jouren så kan inte planera in något. Nästa vecka (ons-sön) är han ledig så får ta oss en sväng med bilen misstänker jag :) Nu är de bara jag som ska sparka mig själv i röven o sätta igång med mitt körkort :)

(JUST I DETTA NU: Vincent sitter bredvid mig i soffan, och då och då lutar han sig fram för att se på när jag skriver på datorn :) ASG! Det ser sååååå roligt ut! )

Just de, vi har väl inte glömt att det är Rosa Bandet i oktober? Har ni hjälp på något sätt? Det lilla räcker :) Själv köper jag alltid rosa bandet och sätter på jackan. I år köper vi även ett till Vincent. Man kan sätta in pengar till canserfonden med... Ja samla ihop några vänner och skramla pengar :) Gör något :)

Nej nu ska jag pussa sönder min nyfikna gris här :) Han attakerar min arm och nyps och bits, så jag tror inte jag får skriva mer nu :)
RSS 2.0