God morgon

Wiiihoooo, idag tar vi vår planerade tripp till Flen :D inte själva stället i sig som lockar egentligen, utan det är resan ihop med tjejerna jag ser fram emot :D
Sen ska det självklart bli kul att träffa familjen!
Synd att det inte finns lite lite snö, hade varit en riktig stämnings höjare :)

Tänk vad lustigt det är egentligen. Tidigare vintrar så har man bara klagat och klagat på all snö, i år saknar man den istället. För visst är det väl egentligen så att snön hör julen till.
Lite snö så det blir fint men inget på gatorna, det skulle vara den perfekta kombon :)

Ja ja, göra mig i ordning kanske, inte så vackert att åka i morgonrocken. Och inte så varmt heller för den delen :D

Bjuder på en bild på mitt vardagsrum. Gjorde adventsfint igår kväll :D

Helg

Åk den efterlängtade helgen är äntligen här! Måste dock beta av några timmar på jobbet innan jag får känna av den ordentligt!
Imorn åker jag och Vincent ner till Flen tillsammans med två tjejer från mitt jobb :D ser jag fram emot mycket!
Skulle ju åkt till Ullared, men avståndet gjorde att vi ändrade oss. Men en tripp tillsammans ville vi ändå göra! :D

Tog en shopping runda igår efter jobbet. Jonas var på jakt efter något snyggt att ha på sig på jobb-kryssningen idag och jag inget egentligen.
Hittade nya mysbyxor från Nike och en stickad kofta. Nöjd som attan! Köpte även handskar och halsduk till Jonas.

Hade lite rabatter vi kunde utnyttja så det gjorde vi såklart. Utnyttjade även lite åt syrran med, så hon fick 10kg kattfoder :D

Inatt vaknade Vincent 1:40 och trodde han fick se bompa... SUCK!! men la han inne hos mig och tillslut somnade han. Är så rädd att han ska ramla ner i golvet bara.
Så, hur gör ni som sover ofta ihop med barnen?

Har ännu inte gjort fint här hemma inför första advent. Eventuellt tar jag med kartongen upp idag när vi kommer hem. Har ingen annan dag att göra det på juh!

Trevlig helg!!

Inga goda nyheter direkt....

Pga projekt brist på jobbet har jag blivit uppsagd. Helt klart tråkigt att inte ha något jobb kvar efter nästa vecka.
Är dock inte bitter, är inte personligt riktat men det finns inget jobb att utföra efter nästa vecka.

Satte mig igår kväll och börja söka nytt, för vill man ha ett jobb så får man ett. Och jag vill ha ett jobb såklart. Jonas tipsade om ett jobb bland annat som jag ska skriva in till idag. Set negativa är att det är en 1 års utbildning som kommer vara nere på samma skola som Jonas varit på, i Skåne. Men jag gör vad som krävs.
Tror dessutom att det skulle kunna passa mig rätt bra.

Så det var det. I helgen var det en ullareds resa planerad, men nu åker vi ner till Flen istället. Tänkte kolla en sväng på marknaderna och även ta en tur till lager. Kläder till Vincent är prio 1 på listan.

Så ser det ut i dagsläget, hoppas på bättre nyheter i nästa inlägg!

Badkar

Idag åkte Jonas iväg och köpte oss ett badkar. Dock inget vanligt standard, men det ville vi inte ha heller.

Jonas och Vincent premiär badade direkt efter lunchen och Vincent ville såklart inte kliva upp.

Sp nu vet jag vad jag vill ha i julklapp, MASSA lush produkter :D

La även in en matta i badrummet nu. Inte en badrumsmatta egentligen, men fint blev det i alla fall :D
Eller vad säger ni?

Stolt mamma!!

Idag var vi på BVC, äntligen! Vincent skulle få vaccinet och så bli testad på sina kunskaper.
Och med risk för att låta skrytsam, så briljerade han där borta. Han har full koll på sin kropp och dess delar, han vet vad djuren säger och rita och bygga med klossar gick kanon.
Här är det skrytsamma, hans prat och tal. Vincent pratar otroligt mycket och hela tiden. Han säger rätt ord och härmar allt vad folk säger. Han till och med bygger meningar. Vilket dom sa(som även dagis sagt) tillhör en vanlig 3åring. Blir såklart otroligt stolt över min lilla kille.

Han vägde 11,6, var 86,3 lång och huvudomfånget var 48 ca. Stora lilla Vincent. Kan inte längre ens fatta att han är prematur. Han ligger perfekt på sin kurva dessutom! Vilket han inte borde enligt prematur-listan och normal-listan.

Bara massa skryt, jag ber om ursäkt för detta, men jag är så stolt så vill skrika det så hela världen hör!

Nu ska jag bädda ner mig. Vincents förkylning tycks gå åt rätt håll, men min vill visst bara bli värre. Febern har hittat hit nu med :S hostan blir bara värre och kroppen är slö.

Sjukstuga

Här hemma har vi sjukstuga!! Vincent är helt förstörd av hosta och snorig näsa och jag har fått samma skit. Idag är vi då hemma från både jobb och dagis, får se hur resten av veckan blir. Men jag skulle tro att vi är hemma även imorgon.

Snart stundar även första advent. Har märkt att några grannar här har börjat sätta upp sina stakar och stjärnor i fönstren redan. Riktigt så tidigt har jag inte tänkt ställa upp mina. Blir väl att ställa upp det i sista sekunden :D

Vi är dessutom några tjejer på jobbet som planerar att åka ner till Ullared den 26. Blir att köpa lite julklappar och jul-grejer. Har hittat så fina hissgardiner som jag tänkte slå till på bland annat :D

Nej, hoppas Vincent håller sig lite lugn idag, mitt huvud är inte i form för högt tempo :)

Tjingeling på er!!

Helgen flyger förbi!!

Helgen är i stort sett över nu. Som vanligt går den alldeles för snabbt.

Igår var vi till läkaren med Vincent. Ville kolla upp hans hosta så han inte har rs eller microplasma eller liknande. Men det var fint med allt så ingen anledning till att vara orolig. Han har dessutom inte bara 1 ny tand, utan 2. Inte undra på då att han är så förkyld. Så nu har prinsen fått 14 tänder :D

Själv vaknade jag igår med ett tryck i huvudet och snart därefter var jag också genom förkyld. Jävla dagis baciller!!

Imorn ska jag på utbildning på jobbet. Ska börja med ett nytt projekt, vilket jag ser fram emot mycket! Kul med variation också :)

I fredags hade vi crazy hat day på jobbet, och vilka kreationer sen då :D Daniela stod som vinnare vid eftermiddagens fika. :D

Sista veckan i Skåne för Jonas. Ska bli skönt att ha honom hemma sen. Få hjälp med att lämna och hämta Vincent, då blir dagarna inte lika långa längre :D

Idag firade vi fars dag här hemma. Jonas fick ett läder armband från c'sthlm med texten "älskad man". Vi hade även bjudit hit svärfar och Irene, så vi åt våfflor m caviar och god tårta efter det :D

Vi somnade efter besöket och vaknade vid 18 igen :S Jonas sa hej då vid 16 och jag trodde jag var pigg då, men icke!

Bristen på uppdateringar i bloggen gör att dessa inlägg blir virriga och osammanhängande, men hoppas ni blir glada ändå ;) hejsvejs :D

Något positivt

Som många av er redan vet så har väl inte allt här hemma varit som det ska. Men nu verkar det som att det är på väg att ljusna. Ett steg i taget så ska det nog bli bra!

Imorn är det jobb igen, kväll dessvärre. Vincent blir hämtat av sin farfar på fsk och ikväll har jag gjort middag åt dom. Slängde in en köttfärslimpa och skalade potatis så det bara är att koka upp, slängde även ihop en brunsås till.

På lördag ska jag nog träffa Stina och barnen igen. Var ett tag sen nu igen. På söndag är det ju även farsdag. Undrar vad Vincent ska hitta på tills dess... Hmm.

Ja ja. Nej, mysa i soffan en stund innan det är sängdags.

Glad!!

Hallå där ute!

Sitter i soffan och har precis avslutat en kopp kaffe. Sovmorgon har jag fått idag, Vincent sover än :D

Igår var den dag i veckan s jag grovstädar och gör fint så jag slipper göra det på helgen. Men när jag kom hem luktade det gott och när jag kommer längre in i lägenheten ser jag att Jonas redan gjort i stort sett allt. Blev otroligt glad och tacksam att slippa det, bara få sätta mig ner med Vincent direkt var riktigt skönt. Idag ska jag ta hand tvätt s Jonas tvätta igår, men det hör jag så gärna nu när han gjort så fint.

Ikväll ska vi till Tyresö för att hälsa på Patrik o Rebecca o barnen. Alice har fyllt år så vi ska fira henne. Så under dagen så får Jonas åka och köpa hennes present. När han ändå är ute ska han även köpa vinterskor till Vincent.

Jaha, nehe... Vincent sover än, ta mig lite mer kaffe kanske?? :D

Bilden är från veckan då Vincent satt och sa garage, garage mamma, nej sa jag här finns inget garage. Jo mamma garage så hamnade bilen här, i HANS garage hahaha.

Tiden räcker inte till

Finns så mycket jag skulle behöva göra här hemma, men tiden räcker inte till. Skulle framförallt behöva tvätta, men när? Jag kommer ju hem så sent och då är det middag som ska fixas och sen är det nästan direkt dags att natta Vincent. När han somnat så dröjer det inte länge tills jag somnar. Oftast på soffan, men i alla fall. Så visst, starta en maskin är ju inga problem, men när ska jag hänga den då?

Jaja, blir bättre snart när jag kanske inte behöver hämta Vincent utan att Jonas gör det istället.

Kort jobb vecka den här veckan ju. Jobbar halvdag på fredag tackvare alla helgonsdag på lördag!! :D gick dessutom en timma tidigare i måndags. Vincents dagis hade stängt och han gick då vara med sin farfar hela dagen.

Nästa vecka och veckan efter ska jag jobba kväll på måndagarna, så då tror jag han får vara med farfar igen :D

Nej, det här duger inte. Måste sätta igång om jag ska komma iväg nångång idag.

Bjuder på en bild på en trött Vincent!

RSS 2.0