Sjukt...

Det är redan onsdag... Galet vad tiden bara springer iväg!

Sitter med kaffet framför mig. Snart dags att bli klar inför dagens jobb och lämning av Vincent. Idag jobbar jag 10-19 och imorn är det äntligen dags för sista kvällen.

Har dock en förkylning på g, känns sådär med det. Men men det går förhoppningsvis över.

Nej dags att göra mig klar så jag kan väcka Vincent sen!

Halloween i helgen, vad ska ni hitta på?

Dags igen?!

Sitter och väntar på att kycklingen ska bli halv klar så jag kan börja med riset och hitta på nån variant av currysås.

Igår tog vi oss en tur med bilen. Jonas var på jakt efter vinterdäck och så var jag på jakt efter något annat viktigt. Däck fick vi dock inga med oss hem, men det jag ville ha fick jag tillslut.

Och vad kan det då vara?! Jo, en ny vagn!! Efter besöket på Peugeot i Väsby åkte vi till barkarby. Blev lite sen lunch från mc donalds sen gick vi in på babyproffsen.
Blev den vagn jag ville ha, brio spin. Hade dock haft ögonen på den svart/blå, men var beställningsvara så fick bli en hel svart istället.
Ska dock ringa dit imorn för jag såg igår att varukorgen under har en defekt, och för 3000:- förväntar vi oss att vagnen ska vara hel. Så ja...

Igår kväll blev det även en spontan tripp till gärdet för att hälsa på Angelica. Väldans trevligt måste jag säga. Otroligt kul folk på tuben med, både dit och hem ;) eller vad säger du Fia??

Jobb i veckan, inget nytt liksom. Sen till helgen ska vi köra hem systrarna igen. Mer än så har jag tyvärr inte att bjuda på, men uppdaterar ju fler gånger ;)

Ny vecka imorn!

Sitter i soffan o slöar framför tvn. Veckan har gått fort och jag är trött efter allt jobb o fix hemma.

Igår åkte vi till Flen för att hämta systrarna som ska bo hos mig de kommande 2 veckorna. Är nämligen så att vi kommer jobba sent på kontoret och Jonas är inte hemma. Så för att vi ska fungera här hemma med Vincent och allt så är dom nu här.

Har precis målat mina naglar så dom är fina inför veckan. Men när jag är klar så ser jag en döskalle på ena nageln. Scary or what?!

Ny vecka...

God morgon! Klockan närmar sig 05:30, har snart varit uppe en timma. Idag är det jobb och dagis som gäller. Regnar ute gör det också... :S kommer med andra ord se ut som en dränkt katt när jag kommer till jobbet. Ajja.  Helgen sprang förbi som vanligt. Var in till stan en sväng i lördags för att träffa Angelica, Sofia kom också förbi en stund. Skulle sovit kvar egentligen, men vid 21 tiden kände jag att det fick vara bra. Åkte hem istället.  Har varit hemma torsdag-fredag pga halsont och förkyld. Är inte pigg än men aningen bättre.  Jonas åkte till Skåne igår, så nu väntar 3 långa veckor framför oss. Vincent och jag åker super tidigt och kommer hem super sent. :S får laga middag så vi har i flera dagar. Finns från igår så behöver inte tänka på det ikväll i alla fall.  Men nu tickar klockan på, dags att ta på mig kläder och fixa lite så vi hinner till bussen sen. Väcka skrutten snart med. 

Trött

Sitter i soffan med en kopp kaffe. Ska snart göra mig klar för att sen väcka Vincent. Vänjer mig inte riktigt vid att gå upp så här tidigt, än.

En kul grej som brukar slå mig när jag står på tunnelbanan med min musik i öronen är att jag ofta vill börja dansa runt som en galning och sjunga med till musiken. Hahaha, fatta vilken syn. Och erkänn att det skulle vara rätt kul pm man såg nån göra det helt plötsligt. Ibland får jag hålla i mig extra hårt för att inte göra det. Kan såklart inte annat än skratta tyst för mig själv när dessa tankar dyker upp. :)

Jaha nått mer än så kommer jag inte på att skriva, så hörs igen en annan dag :)

Lång helg...

Helgen har varit super lång, på gott och ont. De ringde från fsk i fredags så fick släppa jobbet och åka och hämta en febrig Vincent. Trodde det var kromen, men inget sånt tack och lov. Igår var han super febrig men på gott humör. Idag däremot har han varit feber fri och på uruselt humör. Svänger upp och ner hela tiden. Men men... Är man sjuk så är man.

Imorn stänger fsk tidigare och varken jag eller Jonas kan släppa jobbet så farfar ställer upp och har Vincent tills jag kommer hem :D

Skulle egentligen åkt till Tyresö idag, Irene fyller år idag nämligen. Men med den långa restiden och Vincent så kände jag att det var bäst att vara hemma.

Det blev att städa av hela lägenheten istället och köra en maskin tvätt. Bäddade rent i sängen med, ska bli mysigt att lägga mig i sen :)

Veckan som kommer innebär jobb och sova. Har inte vant mig vid att gå upp så tidigt än, måste liksom kliva upp 4:15-4:30 varje morgon för att hinna lämna Vincent. Ska till Tyresö en annan dag med tror jag. Får se hur resten av veckan blir. Lugn och skön förhoppningsvis. Inga mer sjukdomar nu tack :)

Syster och jag på kryssningen!!

RSS 2.0