Hallå i stugorna! Dags igen för ett kort i...

Hallå i stugorna! Dags igen för ett kort inlägg va? :D i söndags var vi ju på kryssningen, o hjälp vad skoj vi hade. Hade ont i flera dagar efteråt av allt skratt och dans :) träffade även Maria som vi inte sett på hundra år typ :) grattis igen Maria (fast än det var ett tag sen)!! Annars?? Veckan har gått fort, har jobbat o jobbat, lämnat o hämtat på fsk, lagat massa mat och sovit till tusen. En vanlig dag här i Sthlm. Måste köpa ny vagn till Vincent inför vintern, allt lutar åt att det blir en brio spin. Som många säkert vet är jag smått allergisk mot fasta hjul, tunga, otympliga och jobbiga att köra, så Nej tack! Men vad tror ni om brion? Något dyrare, men bra kvalitet kostar ju, eller?

God kväll!! Hur har ni det där ute?? Inte ...

God kväll!! Hur har ni det där ute?? Inte många inlägg från min sida. Men dagarna är långa och jag väljer att lägga min tid på Vincent. Förra veckan klev vi upp 4:30 varje dag för att sedan lämna vincent kl 7 på förskolan och jag började 8. Hem kom vi vid 18 tiden och då var det dags att laga mat. Denna vecka är bättre med tiderna, men det är pga att Vincent är hemma och förkyld. Idag jobbade jag 13-17 och ska göra det även imorgon. Jag går när Jonas vaknar :) idag fick jag även min första order på jobbet :) känns bra, nu vill jag bara ha fler :) helgen står utanför dörren nu. Planerna denna helg är att fira rebeccas 30 års dag på lördag och sedan kryssning på söndag-måndag :D vilket drag det kommer bli. Ett sånt oslagbart gäng som vi är liksom :D

Jag fick jobbet!!!!! Wooohoooo!! Känns så ...

Jag fick jobbet!!!!! Wooohoooo!! Känns så jävla sjukt alltså. I nästan 2 år har jag varit hemma och ska nu ut på jobb igen, det skrämmer skiten ur mig ibland !! Dessutom är jobbet något jag aldrig gjort innan, lite därför det känns nervöst nu. Måste racka dig Daniela för att du hade mig i åtanke, utan dig hade jag aldrig gått det!! Är dig evigt tacksam hjärtat!!!

God kväll!! I förra veckan var jag på arbe...

God kväll!! I förra veckan var jag på arbets intervju på ett ställe som heter skarp kommunikation. Gick bra där och det lät bra. Igår ringde en av cheferna och ville träffa mig igen. Verkar lovande och något intresse finns nog eftersom de vill träffa mig igen. Så imorn när jag lämnat Vincent ska jag dit igen :) lite nervös faktiskt, men exalterad också så klart :) håll tummarna!! :)

Hej där ute! Tänkte vara snäll och bjuda p...

img_3296 (MMS)

Hej där ute! Tänkte vara snäll och bjuda på ett kort inlägg från mobilen. Igår flyttade vi. Vi bor nu i annedal, Bromma. Idag ska det fixas o så för i veckan blir det inte så mycket av med det. Jonas är i Skåne då och Vincent är på förskolan. Det som gjort att jag inte har någon lust att blogga är oförändrat. Men tänkte att jag i alla fall kan bjuda på ett sms inlägg. Bjuder er på en bild på Vincent. Mitt i allt packande hittade jag honom, busig som alltid :)

RSS 2.0