Flen över helgen!

Ikväll, eller rättare sagt 17:30 går tåget ner till Flen!

Ska fira syster som fyllde för ett par helger sen och gå till glassbaten innan dom stänger, besöka folkfesten och lite sånt :D

Först ska jag jobba 7-13 sen hem och packa ihop våra saker. Behöver inte så mycket när det bara är ett par dagar!

Bjuder er på en bild på Vincent från igår kväll när han sov, tyckte det såg festligt ut!

Vill ha NU :D

Åååh jag vill ha hem kläderna NU!! Men under veckan borde dom komma! :-)

Idag åkte vi till lådbilslandet för Vincents skull. Kostade 250:- för honom och inget för oss. I priset ingick 5 åk. Han provade sitta i någon bil men tordes inte köra. Så det klippet fick vi tillbaka. Efter en stunds lek i deras stooora park ville han prova traktorerna, men samma där, han satte sig sen ville han upp.
Damen i kassan var så snäll så vi fick hälften av pengarna tillbaka eftersom han inte åkte något.

Men kul var det ändå. Jag körde ut så helt onödigt var det inte. Måste ju tyvärr öva för att någon gång ta det där körkortet. Är dock så jävla nervös för alla dessa filer, men bra går det ju.

Nu är det dags att bada för Vincent sen sängen!! Veckan som väntar tror jag blir kämpig, men bara ta en sak i taget och inte stressa upp mig så går det nog bra!!

Så kul :D

Har kollat och letat, kollat och letat. Nu har jag hittat det jag sökte!

Jag har nämligen hittat mc ställ för en billig peng. Allt jag tittat på tidigare är separat jacka och byxa. Men detta var både och för billigare pris än bara en jacka. :-)

1099:- kostar det nu, innan 5000:- :-d känner mig riktigt nöjd. Nu hoppas jag att storleken blir rätt bara. Jag beställde det igår kväll så det tar några dagar att få hem det. Kunde valt att hämta det i butiken men det känns onödigt :-)

Tänkte bjuda på bild på det :-)

Så typiskt!

På söndag fyller min käraste syster år... Och jag kan inte åka ner! Jonas har jour fram till tisdag och både ekonomin och tiden sätter stopp för mig just nu. :-(

Vet ju att hon tycker det är tråkigt att vi nästintill aldrig kan komma just den dagen hon fyller, och det tycker ju vi med såklart! Det är aldrig lika roligt att behöva komma när ingen annan kommer, men så är det ju tyvärr!

Denna helg består av mental-pepp och lite sång läxa. Ska även måla om alla barnens klädnypor i glada metall färger :-) pärmen med alla sånger fick följa med mig. Känner att jag behöver en uppdatering på barnsånger inför inskolningen på måndag :-)

Står i skrivande stund vid spisen så kanske ska ta hand om maten!! See ya!!

8 månader

Som jag skrivit tidigare så slutade jag ju med p-sprutan. Sista sprutan tog jag i december. Alltså 8 månader sen. NU (nej ingen bebis här!!!!) först har jag fått "mens". Inte ens en liten blödning under denna tid. Vilket jag såklart inte haft något emot då jag gärna ville slippa det under Greklands resan. Men nu när det kommit så är det skönt också, då vet jag att kroppen fungerar som den ska ändå! Så nu blir det allvar i leken ;-)

Ta vara på tiden!

Igår blev det en lång och trött dag. Taxin kom till hotellet 00:30 sen kämpade vi oss genom natten. Flyget hem gick bra! Vincent somnade och vi försökte. Lite sömn lyckades vi få, men långt från vad vi behövde. När vi kom fram stod svärmor och perre där och väntade, fick väskorna fort denna gång. Jonas gick direkt in och la sig medans jag väntade på att Vincent skulle trötta ut sig lite mer. Men men, skönt att få krypa ner i vår egna säng igår kväll i alla fall :-) det är bara veckan ut kvar på semestern så hag försöker göra det bästa av tiden. Idag kommer kusin vitamin över, Jonas ska övningsköra i flera timmar så han lär inte vara hemma innan 19:30. Imorrn har han uppkörning så då hjälper ni väl mig att hålla tummarna?? Sen blir det en snabb visit i Flen fredag-lördag. Åker även in till Nyköping på kvällen för att se/höra Barbados :-) idag måste jag även ta tag i tvätten efter resan. Får tyvärr bara plats med en maskin åt gången men bättre än ingen kanske :-) igår kväll åt vi årets första kräftor, och det lär blå många många fler! Smakade även på vinet vi fick från hotellägarna :-) de hade tappat upp det i 1,5 liters vattenflaska, men vad gör det, gott var det i alla fall :-) Vincent fick en tröja av dom :-) så himla snälla!

RSS 2.0