Så nöjd!!

Idag tog vi en sväng ner till Bromma blocks.
Jag skulle ha tag i lite smått inför festen, men blev som vanligt mer än tänkt :) hittade de strumpbyxor jag var ute efter, strumpor, nageltippar, lack osv.

Tog en sväng inne på Clas Olssons också. Där hittade jag så himla fina och billiga vägg ord och dekoration. Blev ett köp såklart. Hittade även ett rosa click-in case med smart cover till min iPad så det köpte Jonas i födelsedags present åt mig :D blev så fin!!

Tänkte bjuda er på en bild på hur dekorationen blev i sovrummet som jag blev så nöjd med!!!

Åt skogen försent

Big brother har ju startat igen och det vill vi ju se på. Men sändningstiden är inte den bästa med tanke på när jag går upp på morgonen.

I natt somna jag strax efter midnatt och upp nu 05:15, ingen bra kombo.
Får sluta kolla redan nu känner jag. Iså fall blir det reprisen.
Jag är ap trött nu och det var ingen lätt match att ta sig upp ur sängen.

Festen med stort F närmar sig :) är taggad till tusen! Har fått hem klänning och skor som jag beställt, kommer bli sååå snyggt!!
Bara dom bästa kommer och kvällen väntas bli galen!! :) blir ett stort glatt gäng som tar dansgolvet med storm :) i cant wait!!

Tjingeling, nu måste jag bli klar!!

Oj oj oj

Jag är så galet trött. Har ju inte behövt kliva upp så tidigt nu när Vincent varit sjuk.
Nu är jag äntligen tillbaka på jobbet, så himla skönt! Visst var det mysigt att rå om Vincent men jag var så rastlös.

Vi åkte med Vincent till Bromma akuten i onsdags kväll. Han lyssnade på andningen, kollade hans öron och hals sen fick han antibiotika. Inga prover eller så.
På torsdags kvällen valde vi att åka upp till Astrid Lindgrens, vilket vi gjorde rätt i. Där gjorde dom samma sak först, men tog också prover, lungröntken och så. De ville utesluta lunginflammation. Han fick inhalera bricanyl några gånger och det hjälpte. Han hade inte lunginflammation men vi fick nytt penicilin och bricanyl med oss hem.

Nu ör Vincent på benen igen. Febern har han sluppit hela helgen!
Jonas och jag därremot har fått nått skit av honom. Jag har varit/är lite än, förkyld och Jonas fick hosta och feber. Febern ger sig inte helt för honom. Blir eventuellt hemma idag.

Alla hjärtans dag idag! Firar ni det på något sätt? Jag kan faktiskt tycka att det är lite mysigt med god mat och tända ljus en dag som denna. Men dyra överflödiga presenter tycker jag inte är nödvändigt.
Vad tycker ni om denna dag?

Mina barn på jobbet ville hitta på något idag, så jag ska försöka klura ut några pyssel vi kan syssla med :D göra lite kort och så till föräldrarna/syskon/kompisar. :D

Seeeg vecka!!

Gick tillbaka till jobbet i måndags. Jonas fick vara hemma med Vincent då han hade feber hela helgen. Men febern kom på måndagen också.

Jag har varit hemma med honom i veckan och fortsätter vara det. Hans feber vandrar upp och ner, ligger alltid runt 40 när vi ska sova. Han hostar så han nästan spyr, äter typ inget och sover massor. hans andning är väldigt snabb trots febernedsättande.

Nu kl 17 ringer vi till akuten om en tid så vi får komma in. Vill kolla så det inte är Lunginflammation han fått.
Börjar ju såklart undra vad som är fel när det gått så lång tid. Började ju för en vecka sen att han spydde. Hostan har varit fram och tillbaka sen mitten av november. Har varit inne tidigare, men då har hostan inte varit något i alla fall.

Men jag hoppas dom kan säga nått nu i alla fall. Om inte annat så måste dom ge mig ett sjukintyg som jag kan skicka till FK så jag får ut ersättning för mina vab dagar.

I övrigt går tiden segt. Jan inte göra något heller liksom. Tvättar och stryker kläder varje morgon. Har lovat mig själv att stryka allt när det är torrt. Snyggt blir det, men fan va jobbigt det är egentligen. Men kan inte sluta nu, då blir garderoberna fula istället.

Men men. En tassimo har vi köpt oss. Köpte även massa kaffe, Marabou varm choklad, cappucino och latte. Blir himla gott kaffe måste jag säga :)

Snart stundar även min födelsedag! Ska bli grymt kul, är taggad som attan! :D tror jag ska beställa en klänning jag spanat på ett tag ikväll. Riktigt snygg och med bara ett par klackar till! M-m-m!!

Jaja, uppdaterar om Vincents tillstånd när jag vet mer!
Må väl så länge!

Magsjukan

Hela veckan har jag haft en känsla av att en förkylning varit på g. INTE KUL!! i onsdags på mellisen tog jag mig en smörgås och fick galet ont i magen. Vägrade släppa dessutom.
Började smått må illa och det kom och gick hela eftermiddagen/kvällen. Stängde även den kvällen.
När vi slutade gick jag som vanligt ner till pendeln och väntade. Men väl där vände jag och ringde Jonas. Han fick snällt sätta sig i bilen och hämta mig. I väntan på att han skulle komma gick jag in på jobbet igen.
Under kvällen var toaletten, hinken och soffan min bästa vän.

Runt 01 vaknade jag till av att Vincent hurklar och gråter. Då har han spytt ner hela sig och nya sängen. Var bara att glömma mitt illamående och ta hand om honom. Han kröp själv tillbaka upp i sängen och somnade sen. Kom inget mer från honom än det tack och lov.

Dagen efter var jag helt slut! Sov knappt under natten och Vincent var inte så pigg han heller.
Jonas slutade tidigare från nattens jobb och handlade med sig nyponsoppa. Vi slukade den första rätt snabbt Vincent och jag.

Vi somnade tillsammans på soffan, men när jag vaknade låg Vincent någon helt annanstans. :) bild kommer.

Nu ör vi pigga och glada igen. Dock rastlös till tusen. Vet inte vad vi ska roa oss med heller. Inget bra väder att åka ut i heller. Men vi får hitta på något :)

RSS 2.0