Why??

Går inte att kommentera i bloggen tydligen...
But why? Bloggar från blogg appen och det är inställt på kommentarbar... Funkar det denna gång? :/

En vecka till har passerat

Måndag morgon är här igen. Förra veckan gick med raket fart tycker jag. Jobb hela veckan sen kalas i lördags.

På kalaset kom våra familjer och vänner. Vincent fick så mycket fina presenter. Mest kläder egentligen. Massa cars grejer, matta, bil, bok, cars2 bulbana, sängkläder och en tröja från farfar och Irene som han själv pekat ut :)
Av oss fick han ny säng och tågbana :)

Dagen var mer än bra! Vincent tackar för allt fint och för att ni kom! Hans liv är verkligen berikat med fina människor!

Denna vecka är det jobb och fest på lördag! Tror jag ska gå på den i alla fall :)
Snart är det även dags för lilla mig att fylla år. Blir att bjuda på nått matigt här hemma sen ska vi ut på kvällen :) ska bli kul :)

I övrigt tar vi det som det kommer. Ingen stress här inte :) Jonas op gick bra, ska på återbesök på fredag och se om det blir en op till eller inte!

Jag vet att jag inte skriver så ofta, men har många läsare, vilka är ni egentligen? ;)

Snabbt hej!

Valde att snooza 30 min idag så jag känner mig smått stressad nu haha.

Jonas op gick kanon! Han mår mycket bättre efter denna gång än förra, riktigt skönt!

Jag spenderade fredags kvällen på den gylene freden tillsammans med jobbet. Fick kanon fin mat och dryck! Träffade även min arbetsgivare jag hade under graviditeten. Han jobbar där nu tydligen! Riktigt kul kväll!
Drack egentligen inte så mycket, men nog fasen blev jag lite dragen ändå. Mådde därefter i lördags ;)

Vincent fyllde 2 år i lördags också :) mitt stora hjärta! Vi firar det på lördag med hela släkten och några vänner. Själva åt vi lite god mat och Vincent fick lite godis dagen till ära!
Han är dock inte så mycket för godis. Några bitar sen är det bra! Duktig!!

Ny vecka, nya utmaningar! Trivs så bra på jobbet så tiden bara springer iväg! :D ser fram emot att gå till jobbet varje dag, vilket inte alls är en självklarhet för många. Har själv varit där då man vara känner för att sjukanmäla sig. Men inte här inte :) nu känner jag bara att jag absolut inte vill vara hemma!

Ja ja! Vi hörs en annan dag!!

Min bebis...?

Shit, Vincent är ingen bebis längre... Han blir 2år på lördag redan :/ helt sjukt vad tiden gått fort!!

Det blir inget kalas den dagen, utan det blir den 28/1 istället.
Jonas ska nämligen operera näsan på torsdag så det blir lite för mycket med ett kalas på lördagen sen.

Så, om ni vet med er att ni tänkte komma den 28e så säg gärna till så jag vet hur många vi blir :D

Anonym

Svar till anonym: Säg det! Förmodligen måna om sin personal :D sen finns det säkert riktlinjer för hur lönen ska se ut beroende på ålder :D

Galet nöjd!!

Igår skrev jag på anställnings avtalet :D något vi däremot inte pratat om var lönen.
Men OJ vilken bra lön jag får :D ingen erfarenhet men mer betalt än många andra!! Känns fantastiskt!
Blir några tusen mer i månaden än vad jag räknat med, wooohoooo!!

Dags att bli klar så jag hinner med både att lämna Vincent och komma till jobbet. Idag hämtar farfar Vincent på dagis, jag har stängning och Jonas har jour :) tur vi har några som kan ställa upp :D

Tjingeling!!

Ni eller jag?

Var det för att ni höll tummarna för mig eller var det helt enkelt jag själv so gjorde det??

Vilket fall som helst så FICK JAG JOBBET!!

Ett vikariat på ett år som barnskötare :) är så galet jävla glad!! Och chockad, chockad är jag!
Visst, det kändes väldigt bra på båda intervjuerna, men saknar ändå erfarenheten. Vet inte om det var fler än jag som fick komma vidare och träffa Petra, men många första intervjuer hade Tomas i alla fall. Och JAG fick det!
Har fortfarande inte riktigt fattat det än!

Nu blir det trafikteori och körkort som prio ett :) och bil såklart :) tror jag hittat den jag vill ha dessutom :)

Är i Sälen nu :) hade skidskola idag vilket gick skit bra!! Men så fort jag skulle börja åka själv tappa jag modet. Läraren tyckte dock jag hade naturbegåvning, han tyckte jag var riktigt duktig :) kul det i alla fall :)
Imorn åker vi över till hundfjället. Ska dock öva en stund i slutet av nån bra backe först så jag inte glömt nått :) vill inte börja på förskolan med nån bruten kroppsdel ;)

Nåja, det var det! Vi hörs!

Jag lovade ju!!

Ni skulle få före och efter bild på håret. Men ni får nöja er med en efter bild! Det var så illa innan så går inte att visa.

Vaken ?

Ja, upp kom jag, men om jag vill påstå att jag är vaken vet jag inte :S

Dricker morgon kaffet nu sen är det dags att sätta igång. Ska försöka trolla fram ett ansikte på min likbleka knopp, fixa håret lite snabbt sen väcka Vincent och Jonas :)

Håll tummarna för att jag får jobbet nu ;)
Har ett annat jobb på g också :) sökte som besöksbokare men blev erbjuden ett annat jobb som är att uppdatera ett register med kunder. Så om jag inte får barnskötar jobbet hör jag av mig till dom andra :) heltid fast tjänst, 18000 grundlön plus fast bonus :) inte illa :) om svaret är otydligt idag ringer jag och får heltid tillsvidare i väntan på svar, då med 100 kr i timman. Men det är i alla fall ett jobb tills jag hittat något annat.
Säger dock Petra direkt nej, så kommer jag be om det fasta tjänsten :) med bonusen får jag runt 22000 varje månad i alla fall :D inte illa för ett sånt jobb :D

Nej, har inte mer tid nu! Håll tummarna!!

Åååååh

Frustrerad? Jag?? Nej, inte alls!!

Så här är det. Sista veckan har Vincent varit helt omöjlig. Han skriker sig hes på kvällen när han ska sova i sin säng och vägrar vällingen.
Efter ett tag somnar han i alla fall.

Men, han vaknar mitt i natten och bara skriker. Han vägrar somna om i sin säng.

I natt somna jag runt 01:30 och blev väkt nu 04:30. Tre timmars sömn, tack! Det som skiljer sig från tidigare nätter är att Vincent skulle vara vaken i soffan istället för att ligga i vår säng.

Och det är där problemet ligger. Vår säng. Han har fått vila middag i vår säng nu under ledigheten pga att det är för ljust i hans rum. Så nu vill han alltid sova där.

Så, idag blir det att byta tillbaka till dom gamla "gardinerna" i hans rum så det blir bäck mörkt där inne. Sen är det dags att vänja honom vid att sova där igen!
Börjar liksom bli jobbigt att det är samma visa varje natt.
Tror dessutom det blir bra att han får komma till mormor o moster några dagar. Där gäller inte samma som hemma och då kanske han "glömmer" mamma och pappas säng!

Ja ja. Idag ska jag äntligen klippa mig! Mitt hår ser ut att komma från en annan värld. När jag klippte mig sist klippte hon hur fel som helst. Trodde det skulle bli bättre om det fick växa ut lite, men nej.

Imorgon ska jag träffa en tjej på en förskola där jag sökt jobb. Var på intervju hos hennes chef i förra veckan. Men måste träffa henne också för att få jobbet. För hennes chef har jag fått ett ja, så nu hoppas jag att jag får hennes med.

Efteråt åker vi direkt ner till Flen för att lämna Vincent.
Hem, packa ihop det sista sen tidigt på torsdag morgon far vi :)

Har även bokat in en skoter tur på söndag innan vi åker hemåt igen. Ska bli riktigt kul!
Jag får lära mig åka skidor och Jonas får lära sig köra skoter :D

Det var allt för mig denna gång :) slänger in en före och efter bild på håret sen!

Just det, bilden på Vincent är från igår morse. Oj vad jag var glad på han ;-)

RSS 2.0