Helgen är inte över än! :)

Först! Hus visningen!!!
HERREJÄVLAR säger jag bara! Kände oss hemma så fort vi klev innanför dörren! Det levde verkligen upp till våra förväntningar och mer där till!
Imorgon ska mäklaren ringa och då ska vi boka in en till visning. Vi är väldigt intresserade. Där sätter jag PUNKT för det just nu.

I fredags kom systeryster och Fredrik upp. De var hos mig på jobbet runt 14 sen gick vi till ringen för att kolla in ny öppnade stadium. Där fyndade vi riktigt ordentligt! Till Vincent blev det Everest overall, ord pris 699:-, betalade 399;-. En Everest windstoper, ord pris 399:-, betalade 199:-. Till mig Everest vinterkänga, ord pris 599:-, betalade 299:-!!! Fiia hitta Everest dunjacka för 499:- :)
Det var riktigt kul att fynda så mycket!
Efter det åkte vi och hämta Vincent, köpte mat, myste hemma och bara hade det bra!

Igår klev vi upp ovanligt sent. Vincent vaknade sist, runt 9 tiden! Vi drack kaffe, åt frukost, duschade sen gick vi till Bromma blocks efter lunchen. Gick mest runt och tittade, njöt av solen och hade det allmänt trevligt!
Resten av dagen gick i fredagens spår. Mys, bus, mat och massa snacks framför tvn :)

Idag gick vi upp tidigt!! Men det gjorde absolut ingenting när vi såg vilken vacker morgon vi hade! Solen strålade, frosten glittrade och det kändes bara så bra! Det tog inte lång tid innan vi hade fått på oss ytterkläderna och var på väg ut :) vi lekte massa i gäddan och gick in på dagis gården och lekte vidare där!
Tog en promenad ner till affären och gick hem för att fika lite. Nästan hemma ser vi Jonas komma gåendes! Otippat att vi skulle hinna mötas på vägen!

Igår köpte vi en stor pumpa med oss hem, karvade till den och ställde på balkongen. Idag köpte vi en liten så den karvade jag till och ställde bredvid!

I eftermiddags åkte fin besöket hem igen och vi kröp ner i sängen allihop! Så mysigt att ligga där tillsammans!
Snart är söndagen slut och helgen med den. Nästan...

...Men inte för mig och Vincent. Hans förskola har stängt imorgon och vi ska till logopeden på första mötet så jag tar en mammadag. Farfar Janne kommer hit så jag kan åka direkt när Jonas kommer hem.

Bilderna får tala sitt tydliga språk för denna fina helg!

Inget för oss!

Radhusen vi kollade idag var inget för oss. Såg betydligt större ut på bilderna än verkligheten och det var lågt i tak, mörkt och trist trots vitmålade väggar.
Så, nej det kändes inte som att vi kunde bo där.

Åkte förbi huset vi ska kolla på på torsdag. Området verkar lugnt och skönt, lite avsides såklart, en bra bit bort till närmsta affär.
Vi får se vad vi får för känsla när vi kommer in på torsdag. Tomten i sig är bergig men har en gräs plätt också.

Vi har inte bråttom att köpa oss något heller. Vi tar det som det kommer. Allt av intresse försöker vi titta på sen faller vi kanske plötsligt över det vi letar efter.
Lånelöftet har vi i ett halv år framåt och under den tiden hinner vi kolla många hus :D

Så ser läget ut just nu!
Tänkte dela med mig av länken till huset på torsdag! Då förstår ni kanske varför vi gärna vill se huset ;-)

http://www2.skandiamaklarna.se/beskrivning.aspx?guid=42H3A2ALB1F14O6T&typ=CMVilla&hemnet=1&hnapp=1

Men ååååh!!

Veckan som var, var inte den bästa måste jag ärligt säga! Vaknade natten till måndagen och fick springa på toa. Mådde inte dåligt men magen var helt ur balans. Lyckades somna om och vaknar en halv timma innan klockan skulle ringa. Denna gång hade jag en olustig känsla i kroppen, men fortfarande inte illa. Gick upp på toa till slut i alla fall. Precis som jag spolat så kommer det, helt utan förvarning!!! Jag stod på toan och fattade inte riktigt vad det var som hände. Jag hade ju tänkt gå till jobbet fast magen var knäpp.
Värst var att jag inte ens kände att jag var på väg att spy, det bara kom.
Resten av dagen ägnade jag mest vid hinken och toan. Stakars Vincent fick vara hemma då jag inte var i tillstånd att hålla igen ens till toan :-/ han var riktigt snäll hela dagen och visste vad som hände! Söt-ungen! ❤

På eftermiddagen lyckades jag somna och när jag vaknade var jag betydligt bättre! Ett tag funderade jag på att ringa ambulansen. Fy vad hemskt det var. Jag var såklart tvungen att vara hemma 3 dagar... Hade gärna gått till jobbet på onsdagen, men jag var inte välkommen.
Istället tog jag tag i att städa bort alla baciller. Det blev en riktig storstädning, dammade, torkade, hängde ut mattor, dammsög soffan, tvättade, skurade golv osv. Så skönt att få rent och vädra ur!
Vincent blev inte sjuk och nånstans hoppas jag det beror på att jag var snabb med att städa :)

I alla fall! Söndag idag då! Idag ska vi på två visningar. Två radhus på Värmdö som vi ska titta på. På samma gata :)
För er som missat det så har vi fått lånelöfte till bostadslån. Vi är på jakt efter ett radhus/villa på Värmdö.

Drömhuset har vi hittat! Det är visning på det på torsdag! Det är lite dyrare än vad vi tänkt oss, men det är accepterat pris och då kan vi lägga ett bud på några hundratusen under. Därför vill vi gärna vara på första visningen så vi får vara med direkt. Vi får helt enkelt se vad som händer!

På fredag slutar jag kl 13, då åker jag direkt in till centralen och möter upp systeryster och frazze som kommer med tåget. De ska stanna hela helgen då Jonas ska på kryssning igen! Ska väl gå ner till Bromma blocks och titta lite på lördagen i alla fall. Sen får vi se vad vi hittar på!

Jaja, jag uppdaterar er om visningarna så får vi se vad som händer :D

Jag glömde visst

Hoppsan, jag glömde visst uppdatera er om kryssningen. Den var som vanligt helt fantastisk!! Har alltid sjukt kul när vi åker på dessa. Åker bara när Barbados spelar tillsammans med mamma, Cina och världens bästa Fiia!
Jag är en sån som har väldigt svårt för att ligga kvar i sängen när jag väl vaknat. Självklart vaknade jag typ halv 7 denna morgon. Vilket resulterade i att jag var helt slut på natten när Barbados slutat spela. I vanliga fall brukar vi fortsätta nere på discot, men det fick vara denna gång! La oss tidigt och vaknade pigga och glada.
Dessvärre fick jag inte må bra så länge. Vi gick upp till frukosten och det blåste och gungade så sjukt mycket så jag blev självklart sjösjuk.
Efter förra årets skräck resa hem från en ö i Grekland har jag blivit super känslig. Jag la mig och sov nere i hytten tills vi var i skärgården och vågorna hade lugnat sig. Sen jag igång igen :D

Vad har hänt mer då?

Vi var nere i Flen och firade lillasyster Beckas 20 års dag den 6 oktober. Det bjöds på mycket god mat, skratt och rolig dans :) vi sov kvar hos mamma då både Jonas och jag tog oss en öl :) på söndagen åkte vi förbi moster bibbi. Där bjöd hon på en super god äppelpaj. Hon hade haft citron i den och det föll mig verkligen i smaken :)

I övrigt rullar veckorna på i väldig fart. Hösten är här och det är hemskt mörkt på morgonen. Har rensat bort alla sommar skor och kläder för att göra plats för vintern. Sjukt deprimerande!!

Natten till igår vaknade jag och hade en olustig känsla i kroppen... Visste inte riktigt vart det satt... Låg kvar en stund men fick sen gå upp på toa. Vilket jag smått ångrar. Det fullkomligen (ursäkta mig!!!) spruta ut från alla håll och kanter. Herrejävlar vad sjuk jag var!! Vincent fick vara hemma igår då jag inte ens klarade av att ta mig till toa utan bekymmer, än mindre att gå ända till dagis!
Kan bara inte begripa var det kom ifrån... Aja. Idag och imorrn blir jag hemma. Erbjöd mig att komma imorrn men dom ville inte ha mig där... Konstigt va ;-) känner mig ju faktiskt pigg så jag skulle gärna jobba istället för att sitta här hemma. Idag har jag mest sovit. Skönt var ju det så jag ska inte klaga.
På torsdag är jag tillbaka i alla fall! Längtar redan dit!!!

Annars händer det inte så mycket just nu. Inte för min del i alla fall. På fredag ska Jonas iväg på kryssning med jobbet och helgen efter på Tallinn kryssning med Pontus. Får se vad vi roar oss med här hemma.

Vi har lite saker på startbanan här hemma. Får se hur det slutar med detta. Men det kan bli riktigt bra i alla fall :)

Det blev en blandad kompott, men det blir så när jag inte uppdaterar så ofta. Lusten finns där, men ingen inspiration. Vet liksom inte vad jag ska skriva eller vad ni vill läsa om. Så, help me out here!!!

RSS 2.0