Kryssning

Idag far vi äntligen på kryssningen! Ska bli så himla roligt! Men mer om det i nästa vecka!

Något annat roligt var att vi fick besök igår! Några jag inte träffat på sex år nu! Min faster Susanne och hennes man Stefan är uppe och hälsar på Carro (kusin) och Peter. Vi drack kaffe och tjattrade på här hemma :D det var verkligen super kul!
Nu hoppas jag vi ses lite oftare så det inte går sex år igen! Nu bor ju Carro här uppe med och jag har tänkt följa med Carro ner till Norrköping :D

I alla fall, det var verkligen roligt att träffas igen!!!

Woooohooooo!!!

Ååååååh jag längtar såååå till söndag!
Då är det äntligen dags att kliva ombord på cinderella och ha skoj i 24 timmar :)

Jag vet ju hur alla dessa kryssningar alltid ser ut så jag vet vad som väntar :) och det är helt klart värt väntan!! Och längtan såklart :D

På söndag hämtar svärfar upp Vincent och mig, släpper av mig på terminalen och Vincent får spendera dygnet med farfar :D vet att dom kommer få det super kul, det får dom alltid :D
Har tagit semester måndag och tisdag så jag är pigg när jag ska jobba igen :)

Imorrn är det onsdag redan och svärfar hämtar Vincent åt mig på dagis. Har stängning och hinner inte hem tills dom stänger. På fredag är det stängning igen men då får Vincent följa med mig till jobbet :D

Jag lär uppdatera er efter kryssningen igen!! Om det är nån där ute som vill veta alltså! Har ca 50 unika läsare vid varje uppdatering, skulle vara skoj att veta vilka ni är!! Nån som törs? ;-)

Inte alla förvånad!!

Sen Vincent fick ögoninflamation har jag varit super petig när det gäller att dels tvätt ögonen men också med händerna! Han har en egen handduk, får inte sova på våra kuddar, tvätta händerna om han petar sig i ögonen osv.

Igår efter vilan var jag irriterad i ögat, det kleggade sig och var ömt. Tänkte att det kanske var ögonfransen som satt i ögat som orsakat detta. Det var det nog inte. Jag ser ut som sju svåra år i ögat idag. Nu är det bara att tvätta o tvätta. Vincents ögon såg värre ut idag igen... Det gick ju så bra med honom och jag trodde verkligen det var på väg bort... Känns som att vara tillbaka på ruta ett igen.

Hur som helst så får jag fortfarande jobba :) svullnaden borde i alla fall lägga sig tills måndag. Om det är rött struntar jag i :) solglasögon :)

Ikväll ska vi till Jocke som fyller 30 år idag! Var och köpte present åt han igår. Men först ska Jonas vara i Globen mellan 12-18 på career days för jobbet.

Och på tal om hans jobb... De förlorade kontrakten på tunnelbanan innan semestern och frågor kring arbetet och arbeta tiderna är ständigt återkommande här hemma... Nu har Jonas fått nys om hur de eventuellt tänkt göra.. Blir det så ställs mycket på kant. Vi är i förstadiet till att seriöst kolla annat boende, utöka familjen osv.
På måndag ska de ha möte ang detta och framkommer det att schemat blir så som Jonas hört är det inte hållbart att han jobbar kvar. Funkar inte inte alls!!

Men nu hoppas jag att det är bra besked de kommer med så vi kan fortskrida i våra planer. Börjar bli dags att ta nästa steg i livet, Vincent är snart tre år, jag har ett väldigt bra jobb och det känns som att Vincent är redo också.

Blev massa strunt nu märker jag, men kanske bättre det än ingen uppdatering :)

Det är så seeegt!!

Sedan i tisdags har jag varit hemma med Vincent som fått ögoninflamation :-( tiden segar sig riktigt fram och det är riktigt tråkigt att sitta hemma!
Åkte förbi jobbet i tisdags och hämtade lite saker att jobba med hemma.
Dock tog det slut rätt snabbt så nu försöker jag komma på något annat att göra :)

Idag såg hans ögon bättre ut när vi vaknade, men tyvärr inte tillräckligt bra för att få vara på dagis! Jag hade tänkt att gå till VC idag men med tanke på förbättringen så hoppar vi över det.
Det är ju lätt att tvätta ögonen men det är inte lätt att se till så Vincent inte kliar sig i ögonen :-(
En riktigt knasig åkomma måste jag säga... Han är ju liksom inte sjuk i övrigt så han har ju energi till tusen och vill leka hela tiden.

Ja ja, nog tjatat om hans ögon. Det är synd bara att det kommer märkas markant på lönen sen :-/

Vädret verkar bli lika fint som igår så vi går nog ut och leker när klockan blir lite mer.

Vad mer då? JO!! Igår när jag lagade mat hörde jag hur det började fräsa om spisen, sen kom röken och lukten. Då har kontakten bakom börjar brinna. Jag blir totalt handfallen när sånt händer så direkt när jag hörde fräsandet så ropade jag på Jonas. Vi drar ut spisen och precis när Jonas ska dra ut kontakten smäller det till och kontakten åker ut :/ lite otäckt måste jag säga.
Det slog ut säkringar så bredbandet och massa lampor slutade fungera. Jag ringde jouren 18.30 och de skulle skicka nån direkt. Tre timmar senare kom en kille.
Summan av kvällen blev: använd inte spisen till dess ändamål, då börjar det att brinna!

Dessa helger...

Måste dom gå så himla fort?!?! :)

Denna helg har jag bara varit hemma. Torsdag och fredag var det planering på jobbet så avslutade vi det på stallmästaregården i fredagskväll. Mycket fint ställe och maten var super god!
I lördags ringde svärfar och Irene på eftermiddagen, de var i barkarby och ville titta förbi så det gjorde dom :)
På kvällen gick Jonas ut en sväng och jag la mig på soffan och slappa.

Igår när vi vaknade så var Vincent svullen och röd i ett öga. Tvättade rent det bara en gång så trodde inte det var ögoninflamation.
Men han somnade i vår säng på kvällen och när vi ska bära in honom till hans rum vaknade han och hela ögat var tjockt med var. Så hej på dig ögoninflamation.
Idag får han vara hemma med pappa sin och imorrn är jag hemma så hoppas vi att det räcker så.
Bara tvätta och se till att han inte kliar sig i ögat.

Idag börjar vårt nya schema på jobbet, inga stora förändringar för mig. Jobbar till 15:30 idag istället för 16:00 som innan.

Nu håller vi tummarna för att Vincents öga blir bra, okej? :)

RSS 2.0