Låååång helg!

Jag har varit hemma sen i torsdags. Vincents förskola hade planeringsdagar torsdag och fredag så jag var hemma. Tur var väl det då jag åkte ner på ruta ett igen med min förkylning. Torsdagen var hemsk rent ut sagt.

Jocke hörde av sig på förmiddagen och sa att han var här med grävmaskinen. Klädde oss allihop sen gick vi ut. Passade på att leka i snön en stund, men jag äger tyvärr inga termobyxorna så vi blev bara ute nån timma.

I fredags hade jag bokar in tvättstugan. Men den är inte värst bra alltså. Slutade med att jag bokade upp hela tvättstugan fram till 16. Fick bort väldigt mycket tvätt. Har fortfarande tvätt kvar, men det tar jag här uppe i lägenheten.

I lördags "pre-städade" jag här hemma. Plockade i ordning, bädda rent osv. Och igår blev det en riktig grovstädning. Torkade allt från golv till tak. Har inte blivit av på länge nu. Förut körde jag alltid varje fredag eller lördags förmiddag. Men jag har blivit så lat så det blir liksom lite så där med det.

Idag är det i alla fall en vanlig vardag igen. Även fast jag är sjukt trött (la mig på tok för sent), så ska det bli skönt att komma tillbaka till jobbet igen. Vincent behöver leka av sig med kompisarna igen också. Märks att även han hade en lång helg.

Jonas har jour denna vecka, fick hoppa på den i torsdags. Så några planer har vi inte.
Jag däremot ska på kryssning på fredag. Det ska bli kul! :)

I helgen börjades även vår gamla lägenhet renoveras (eller ja, Jonas lägenhet). Får se när det blir klart, men borde gå fort. Sen kör vi ut den till försäljning :)

Det finns en del planer under detta år. Vi tar en sak i taget och ser vart det leder. Men jag tror det här året kommer bli riktigt bra.

Dags att väcka Vincent så han hinner få i sig lite frukost innan vi ska gå. Det snöar nu igen så vi lär inte kunna ta vagnen idag. Men det går ju bra ändå :)

Spännande!!

I torsdags var vi på möte med Nordea. Vi hade lagt upp en plan och hade allt redo. Vi presenterade vår kalkyl och visade vår offert.

Igår redan ringde hon upp och sa att vi fått ett halvt ja. Hon hade tagit kreditupplysning på oss, inget där. Hade tittat igenom vår ekonomi och allt vi presenterade och var mer än nöjd med vad vi kom med.

Nu har vi lagt bud på tomten och väntar ihärdigt på svar!! Håll tummarna för oss :D
Om det går enligt plan så kanske vi flyttar in i en villa Eksjö vid årsskiftet om inte tidigare :D

Dagen jag väntat på...

För första gången i mitt snart 26 åriga liv är jag nu tillsvidare anställd på heltid. Mina tidigare anställningar har varierat, men aldrig haft en fast tjänst.

Jag har jobbat som vikarie sen 9/1 2012, så i lite mer än ett år har jag väntat på detta. Jag är så himla glad så det går knappt att beskriva. Kan tänka mig att det ungefär känns som för min jobbarkompis kille.
Han har spenderat dagen med sin idol Messi och övriga laget, ska även spendera morgondagen med dom innan matchen. Han måste nig ha världens coolaste pappa som bara gått fram och pratat med tränaren idag och fixat detta!
Det är helt sjukt, men kan tänka mig känslan!


Planerna för framtiden blir mer verkliga i och med anställningen och jag kan nu pusta ut! Äntligen!!!

RSS 2.0