Ojdå!!

Det går visst inte så bra med bloggen längre :D finns egentligen massa jag kan skriva, men vet inte ens om någon läser här inne längre.

Nu har vi bott i huset i snart tre månader. Vi har målat om lite här och där och kommer fortsätta med det. Nu igår blev vi klara med hallen. Den var tidigare en terrakotta tapet och nu har vi målat den vit. Ska fortsätta upp i trappen, men det kommer både ta tid och planering. Inte lätt att nå upp till taket och maskera, spackla osv. Men det ska bli gjort. Vi ska byta ut våra furu (fula) dörrar till vita istället. Tänkte även bygga in trappen en liten bit.

Vi har nu även enats och köpt möbler till det stora vardagsrummet på nedervåningen. Nu söker vi efter ett mörkt ovalt bord till. Så om någon har ett gömt så säg till ;-)

Vi har semester och har haft det i 3,5 veckor. Jonas ska ha jour en vecka från och med imorgon sen har han semester igen. Jag själv börjar jobba om 2,5 vecka.
Vi har inte åkt på några resor i år.
Jag tog Vincent på tåget till Flen och sen var vi på power meet i Västerås. Mamma och syster har varit uppe, Fia i två omgångar.

För det mesta latar vi oss i solen. Sommaren detta år är verkligen på topp! Minns inte sist vi hade en så härlig sommar. Känns som vi valde rätt tid att köpa huset!

Vad har mer hänt då...? Vi har varit på bröllop, ett sagolikt sådant! Det var Janne och Malin som stod som brudpar. Det var fantastiskt vacker, god mat och mycket trevlig fest! Tack för det!
Min far gifte sig på power meet, bjöd på mat och fest sen.

Vi har varit på grönan med Vincent. Han hade jätteroligt där. Karusellerna vågade han sig upp i och vi körde all in, pop corn, läsk, godis och såklart helium ballong.

Jonas ska åka till Prag nästa helg, annars så är planerna inga alls. Vi ser lite med tiden vad som händer.

Jag lovar inget, men ska försöka bli bättre på att blogga. Glömmer liksom bort att jag har den. Men lämna gärna ett spår efter dig/er så jag vet om någon fortfarande tittar in här eller om ni gett upp som jag ;-)

RSS 2.0