Vi är på plats!!

Nu har det gått en vecka sen vi fick nycklarna till huset!

Vi satte igång redan på fredagen med att hämta sängen vi köpt. När det var klart kom Jonas och hämta oss andra så mamma och Fiia också fick se huset.

Hade dock stött på ett problem som vi först var tvugna att fixa. Vi löste det efter bästa förmåga. Men jag har lärt mig att inte lita på folk!
Hur man kan ljuga så kan jag inte begripa!! Sanningen kommer alltid fram och det luktade lögn redan från början. Fick ju sedan veta att vi hade rätt hela tiden.

Strunt samma. Lördagen kom och vi skulle hämta hyrbilen i sumpan. Jonas körde dit så körde jag och mamma vår bil hem. Medans Jonas körde ut mamma, Fiia och Vincent till huset så höll jag igång i lägenheten.
Några få men otroligt snälla vänner hjälpte oss under dagen! Stort tack till er och speciellt Pontus som fick slita som ett djur heeeeela dagen. Vi hann tyvärr inte bjuda på middag, men lunch fick dom i alla fall. Middagen hoppas jag vi kan styra upp snart ändå!
Vi är otroligt tacksamma för all hjälp vi fick i och med flytten.

Trädgården började vi fixa i på en gång. Rensade ut kryddlandet och satte nya kryddor, rensade bland perennerna och kratta bort gammalt gräs.
Nu har vi lång helg jag och Vincent. Jonas har jour. Igår satte jag igång med Jordgubbs/smultron landet. Det var helt igen växt av gräs. Nu är det rensat och jag har gödslat det. Jonas var iväg och köpte ny postlåda som han grävde ner.

Idag är vädret inte helt hundra. Men om det inte regnar ska jag gå ut och fixa grusgången och uppfarten. Tänkte lägga sten mellan gruset och gräset, rensa mossa och maskrosor. Vill gärna ha det fint omkring oss. :)

Nu är det nära!

Jag skrev i ett tidigare inlägg att tiden fram till flytten skulle gå så fort! Och visst har den gjort det :)
Ikväll ska vi hämta ena ägaren på flygplatsen för att sedan åka till huset för att kontrollera städningen. Imorrn kl 10 ska vi alla ses på banken och göra klart det sista och få nycklarna :)

Men idag då! Vincent ska till dagis idag. Jonas och jag ska fara runt och kolla massa grejer, säng och gräsklippare bland annat :)
När Vincent slutat idag slänger vi i oss mat och sen hämtar vi mamma och Fiia vid pendeln!

På lördag får vi hjälp av pappa som kommer upp med lastbilen, Pontus och Jocke hjälper till att bära och mamma o Fiia är i huset med Vincent :)

Känns fortfarande overkligt att vi på söndag kommer vakna i vårat helt egna hus :D men nu längtar vi riktigt mycket!

RSS 2.0