Det går tydligen inte så bra det här...

Det är ju uppenbart att jag är dålig på att blogga. Men här kommer i alla fall ett inlägg ;-)

Vi har nu haft dop för lilla prinsessan. Det var stressigt och mycket att göra innan men jag är mer än nöjd med resultatet. Gästerna blev mätta, vi fick fantastiskt vackra tårtor och smaken ska vi inte tala om !  Herrejävlar vad goda dom var! 
Cornelia fick så ofantligt fina presenter! Förstår inte att hon har så fina människor omkring sig! 
Min kollega Anna och min syster Sofia blev gudmödrar. 
Själv samlade jag ihop det lilla mod jag har och sjöng på dopet. Det är 11 år sen sist så ringrostigt var det ;-) 

Cornelia är nu 3 månader och 4 dagar gammal. Vi var på bvc förra måndagen för att vaccinera henne. Men då vi (äntligen) hade vattkoppor så ville hon inte ge henne något än. Hon var även dunder förkyld och rosslade så en barnspecialist kom och tittade på henne med. Men vi kunde vara lugna, ingen fara :-) 
Hon vägde i alla fall 6250g och var 60 lång.
Nu tyckte lisa att cornelia gått upp lite för lite så på måndag ska vi tillbaka för att väga och vaccinera. Om hon inte fått vattkoppor såklart.

Hon utvecklas varje dag och jag älskar när hon kommer med något nytt. Hon bubblar och leker väldigt mycket med munnen och tungan. Hon suger gärna på tummen fast hon inte får. Hon har börjat greppa saker. Gillar att stå upp i knät. 

Cornelia är rent allmänt ett väldigt tryggt barn. Hon kan gråta lite när hon är hungrig, annars nästan aldrig. Hon är nöjd med att ligga ensam lika mycket som hon tycker om närhet. Hon sover i sitt babynest bredvid mig. Hon sover ganska bra. Hon vaknar runt 7 och vill äta lite innan hon somnar om. Sen klär vi oss och går till förskolan med Vincent. Då sover hon vidare i vagnen och fortsätter gärna sova till 11 ca. Då får hon lite mer mat och sen somnar vi båda på soffan i några timmar innan vi hämtar Vincent.  Sen äter och sover hon om vart annat hela eftermiddagen och kvällen. Vid midnatt får hon en flaska med ersättning och sen somnar hon strax innan 01 då går jag också och lägger mig. Ingen idé att sova innan då blir jag bara ännu tröttare ;-)

Haft lite funderingar, eller ja jag blev påmind om det och sen funderade jag.

Denna gång har detta med smakportioner inte ens slagit mig. Med Vincent så började vi med det när han va 4 månader. Denna gång vill jag nog inte ens börja så tidigt. Känner att amning och ersättning än så länge fungerar så bra. Hur har ni gjort? 

Har du tagit dig ända hit så kan du väl lämna en liten kommentar ;-) tack o hej! 
RSS 2.0