Det börjar inte bra ;-)

Jag vill gärna komma igång med bloggen på allvar, men det går lite segt. Hjälp mig gärna :) 

Vad har hänt då? Jo, jag var hos en läkare för att prata lite om graviditeten och så. Det gick bra. Fick lite att tänka på angående jobbet och hur länge jag kan jobba. Vi ska även göra ett extra ultraljud i v 26 sen. De vill se så livmodern inte öppnar sig igen. 
Han trodde med nästan hundra procent att jag inte kommer jobba i juni. Men det får vi väl se 😉

Så... Veckorna börjar gå här, så skönt! Går in i v 14 imorgon (13+0). Det börjar märkas även på utsidan nu vad som finns där inne. Har gått över till mammabyxor nästan helt nu. 
Jag mår lätt illa när jag åker bussen/tunnelbanan till och från jobbet. Och det förvärras om jag har för hårda eller höga byxor på mig. Gjorde en kanon beställning på H&M med lite blandade godsaker. Blev väldigt nöjd över dessa 😊 

Riikka ville gärna att jag skulle jämföra denna graviditet med Vincents. Ännu så är det rätt lika. Är trött, lite problem med magen och ond ischias. Hade dock inga problem med illamående som jag har nu. Men då hade jag ingen resväg till jobbet heller. 
Jag kan inte heller påstå att jag fått större mage denna gång, ÄN! Kan ju såklart komma. 
Men jag tror jag är en sån som gillar att vara gravid. Tycker ju att det är mysigt med magen. Nu vet jag inte hur denna graviditet blir senare. Men förra var rätt enkelt ändå. 
Foglossning vill jag verkligen inte stöta på. Slapp det med Vincent så skulle bli glad om det blev så även nu. 

Det är heller i gen hemlighet längre. Har även berättat för barnen och föräldrarna på jobbet nu. Flera har haft det på känn och har märkt det redan, andra gratulerar :) kommer bli tomt ytan alla vildingar även om jag ser fram emot lite kvalitetstid i vårat underbara hus och med mina killar och den nya familjemedlemen. 

Vill gratulera Elin, Pontus och storebror Lukas idag med. Idag kom deras lilla, fina prinsessa Wilma ut. Samma födelsedag som prinsessan Madeleines dotter. Titel eller inte, prinsessa är hon i alla fall. Återigen GRATTIS!! 




Det finns liv djupt där inne :)

Idag var vi på ultraljudet. Jag var så nervös innan. Så fort vi såg pyret blev jag så himla glad. Tänkte inte ens på att fråga om hjärtat slog :) men det gjorde det verkligen.

Det var en väldigt livlig liten sak, den sprattlade runt hej vilt. Det var så mysigt när vi fick ligga där och titta :) 

CUB test kommer vi inte heller göra. Bestämde mig för det idag. Vill inte och tror inte det är någon fara. 


Här är den där, v 10+2(11). 

Snart är det måndag!

Helgen har varit full av mysiga besök. Igår hade vi Jonas bror och familj här först för fika och lite firande för Vincent. Och strax efter det kom mamma, syrran och Daniel för att fira honom också. Dagen gick i ett kan jag säga :) 

Idag kom min underbara vän Stina hit med sina två barn, casper och Vera. Kan inte förstå när våra ungar blev så stora. Och nu kommer en till. 

Och på tal om det. Imorgon ska vi äntligen få göra det tidiga ultraljudet. Vill ju såklart tro att allt är som det ska, men lite svårt är det. 

Idag gick vi i alla fall in i vecka 11. Så det går ju framåt såklart. 
Ser också fram emot läkarbesöket på torsdag. Han ska bedöma om jag behöver extra kontroller och hur jag ska jobba osv. Ska bli spännande. 

Ska försöka skriva imorrn igen så får vi se hur det gick på ultraljudet. 
RSS 2.0