Planeringen är igång!

Nu har jag bokat in datum för dop! Det blir i slutet av november i skå kyrka och sedan får vi ta fika här hemma. 

Hur vi ska få plats är frågan. Vi sa att vi skulle ha ett mindre dop denna gång, men med de blir i alla fall uppåt 40 pers vi kommer bjuda. 

Det finns en människa som jag inte alls vet om jag ska bjuda eller inte. Jag vill på ett sätt, människan har stått mig så nära. Men det är också den personen som gjort mig mest besviken någonsin. Jag vill inte heller ha kontakt med denne pga olika anledningar. Så att bjuda in till dopet när vi inte varken setts eller hörts på säkert ett år känns lite konstigt. 

Jag är ingen duktig bakare. Men jag vet en tjej som i mina ögon är proffs på detta! Så jag skrev till henne och frågade om hon ville hjälpa oss att göra tårtor. De kommer bli så fina så ni anar inte!! Önskar jag också kunde göra så fint! 
Provade när Vincent fyllde att göra marshmallows fluff istället för typ marsipan, de gick åt skogen!! Hahaha!! 

Jag har pratat med Anna så hon ska kolla lite grejer på jobbet åt mig. Sen ska Jonas få skriva ut lite på jobbet. Tänkte göra egna inbjudningskort nämligen :D 

Så var det med den saken!! 

Cornelia växer, hon är idag tre veckor och tre dagar gammal. Var och vägde henne igår och nu väger hon 4140g, från 3030g som hon vägde när hon föddes. Hon är fortfarande väldigt snäll och nöjd. Vissa kvällar som det känns som att hon inte blir mätt när hon äter. Men vi har köpt ersättning för att ha ifall hon behöver mer. Vi har bara testat att ge henne det en gång sen har vi inte använt den mer än. 

Vincent vaknade natten till igår och klagade på ett ont/kliande öra. Men igår så var det bra igen, till eftermiddagen för då började han smått klaga igen. Inte hela tiden utan bara nån gång här och där. Samma visa i natt igen så nu väntar jag på att hälsocentralen ska ringa upp. 

Nu ska jag dricka lite mer kaffe så jag blir lite mer människa. Sova är överskattat!! 
RSS 2.0