Har ni nånsin varit på gildas?

*viftar med händerna* hahah, neh men skämt å sido. Min chef har öppnat nytt café längre ner på vår café gata. hahah. och hon är lite speciel min chef... så när hon pratar så går hon upp i falset när hon säger Gildas hahha.
Igår kom Fia och Nea upp och vi var på mitt jobb och fika innan vi åkte vidare till nacka. Hahah, då kunde ja inte låta bli att låta som hon och vifta med händerna! Hahaha. Roligt roligt. Basshunter såg road ut åxå, höll sig bra från skratt.
I nacka blev de shopping! Skoj skoj skoj, köpte jacka på New yorker för 170 kr. :) tack för de.
Tack fia för den fina klänningen! Den va jätte fin, o hoppas min jacka sitter bra nu!
Tack nea för den fina fleece tröjan o de underbara aroma grejerna. Luktar as gott. :) Tröjan åkte på direkt igår.
Såg lite snobbig ut konstaterade min jobbarkompis (som jobbar sin sista dag idag). Har keps, fleece tröjan o nya jackan. Skiiiiit snyggt! Tröjan sitter kanon bra!

Tack mina kära för en helt otroligt rolig dag! Kommer jag aldrig glömma.

Idag åker jag och min Älskade Jonas ner till Flen. De är ju Morsdag på söndag, men då vi sitter i kläm med personal så måste jag jobba. Angelica med stakarn, hon som ska flytta i helgen. Hur ska de gå... ?

Jonas Mikael Blom! Jag älskar dig så in i nordens mycket! Älskar att vakna på morgonen, när du försöker vända och dra mig till dig! Finns inget bättre än att få ligga under ditt täcke och känna din varma hud mot min! Helt fantastiskt!!!
Du är guld värd och mycket, mycket mer där till!!!!!

Puss o kram

37 dagar kvar

Nu är de dags för mig att klä mig och göra ett försök att bli lite fin. Nea och fia sitter på tåget hit nu. :)
Ska köpa mig en klänning som ja hittat. Men sen får de väl inte bli mer. :S vill vill vill, men kan verkligen inte,

Stefan, jisses gubben, vad ledsen jag blev. Tårarna bara spruta ut. Du anar inte hur ledsen jag är för din skull. Önskar du vore här hos mig, så vi kunde prata och bara sitta tysta så där som bara vi kan :D
Älskar dig bror min! Puss puss

Jonas, du är så underbar! Jag älskar dig till tusen! Du och jag bäjbi!!!!
Puss puss

Veckans Café kändis

Som jag kanske har berättat så är vårat café ganska kändis draget. Men denna vecka har en riktig flick favorit varit hos oss flera gånger. Igår fick han mig att skära mig i fingret när jag skulle göra hans smörgås. Även denna special beställd av honom. Han skulle komma tillbaka även idag. :) Får se om han gör de.

Veckans 7-knop kändis: Danny Saucedo.

39 dagar kvar

Känns faktiskt skönt att tänka några helger framåt i tiden. Snart Midsommar, och till min stora glädje fick jag veta att vi har stängt den helgen :) Så båten till Grinda går 9.15 sen blir de midsommar firande. :)
Efter den helgen är de inte många dagar kvar tills vi flyger iväg. :) Vad vi längtar :) Varje dag påminner vi oss om att vi snart ska åka. Satt härom kvällen och planerade dagarna och båt turer överallt. :) Ser bra ut just nu faktiskt. :)
Tror vi fått med allt som är viktigt. Ända vi inte har klart med är hotell. Men de tar vi när vi kommer ner. Bara nått litet rum eller Studio. :) Ska bli så skönt.

Denna vecka har bara varit jobb än så länge. Mina lediga dagar ser ut att bli på torsdag och fredag. Ser mörkt ut för söndagen. Hoppas än, men inte för mycket. Ja ja.

Förra veckan va ju Johanna här. :) De va mycke trevligt! Har ju inte setts på 1 ½ år ju. :S Hoppas allt löser sig för dig med skola o lägenhet och sånt. BTW tack för hjälpen med håret :) Blev kanon :D

Denna vecka då. Nea o Fia kommer upp på torsdag. Som de ser ut nu så blir de fika sen Nacka Forum. :) Nice! Vet dock inte om ja ska shoppa nått, får se. är så sugen på espilados. Men har inte hitta nå fina än. Känner mig lite snål mot mig själv åxå just nu åxå så här innan resan. Känns inge vidare då jag måste köpa lite kläder med mig ner. :S Hur ska detta gå?

Aja, nu kom Jonas hem, dags att sluta. På återseende

Min Älskling Är Här!!!!!!

Johanna har kommit till mig :) Åkte ner till centralen och mötte henne vid 11 och sen var vi förbi på jobbet och käkade lite :)
Har hunnit till systemet och blomaffären och nu är vi hemma igen :) Synd att hon inte kan stanna en natt :S skulle va så kul. Men men :D Är glad att få spendera lite tid med henne iaf :)
Nu ska jag va social igen :P
Puss på rumpan stumpan :D HEMORÖJDER!!!!!!!!!!

Tack för en underbar kvall :)

Tack Stefan för den sjukt roliga kvällen på grönan :D Haha de får vi göra om sen i sommar :)

De har hänt lite mer grejer nu i helgen, som gjort mig otroligt glad :) Inget jag kan nämna, de är några få som vet vad jag menar... Nea o Fia bla. :D Skönt att äntligen ha gjort de :D
Igår va jag på så himla bra humör pga det :)
KOm hem efter jobbet och skulle laga mat ihop med Jonas. :D Blev marinerat kött, grönsaks och potatis blandning i ugnen, sås och halloumi :) Jisses vilken söndagsmiddag :) Så himla gott :D Vi kan om vi bara vill :)

Imorn kommer min älskling Johanna hit :) gud va de va länge sen vi träffades :) Ska bli så skoj :D Sen ska vi ta en promenad till en plats och möta upp lite folk :D hahaha. Hemligt :)
PÅ onsdag är jag åxå ledig, ska försöka träffa Daniela och Havanna då, fall hon vill alltså :D Hoppas det :)

Neh detta duger inte tror jag, plocka undan lite sen jobba. :S  Skriver en annan dag :) Puss hej

Uppdatering!

Nu så... Nu kan jag berätta lite om min jätte häftiga vecka. :D
Blev väckt 07.20 i måndags av Daniela. De första jag får höra är; Mitt vatten har gått!!!
Halft panikslagen flyger jag upp ur sängen och ringer Jonas. Daniela hör av sig kort senare och säger att det inte är så bråttom. Hinner duscha o ta en kopp kaffe. 8.45 befann jag mig i hennes lägenhet och precis då börjar värkarna. Visste inte hur vi skulle göra eller vart vi skulle ta vägen. Men när värkarna började bli tätare så börja vi klocka dem. Till slut så fick vi åka. 11.30 var vi på förlossningen. Bara en timma senare fick Daniela EPD då hon knappt kunde andas av värken.
Men då man får EPD så kan värkarna avta, så hon fick värkstimulerande dropp... och de skulle hon nog inte haft. PANG sa de bara och de satte igång ordentligt. Gjorde mitt bästa i att stötta henne och få henne att förstå hur duktig hon var. Berättade hur stolt jag var över henne och att hon gjorde ett bra jobb. Efter några rundor av peppande fick dom ta bäbisen med klocka. Daniela var för trött. Så 18.32 kom Havanna ut. :)
Hennes hjärtslag låg på 260 slag i minuten så jag fick följa med henne när barnläkaren skulle undersöka henne. Fick sedan gå till Neonatalen. Där har den lilla flickan fått vara tills igår. :)
Nu är mamma och barn förenade :D

Till dig Daniela!!! Du gjorde mig så stolt över dig! Du kämpade in i det sista och du gjorde det bra!!! Du är stark älskling! Tack för att du ville dela detta ögomblick med mig. Är oerhört tacksam för det! Det är en dag jag ALDRIG kommer glömma! Jag lovar att jag ska ta hand om Havanna när du bara vill vara själv! Och du är alltid välkommen hem till oss!
Jag älskar dig min vän! Glöm aldrig det!!!!

Förlossningen är över :)

Havanna kom ut 18.32 den 11 maj- 09. Vägde 3712 gr och var 51,5 lång :)Den underbart söta flicka som jag fick hjälpa komma fram :)

God morgon

*JÄSP* Trött som bara den är jag. Ska jobba idag med. Är inte alls sugen på de faktiskt. Men men va gör man.
Förkyld fortfarande, och har lock för ena örat så jag hör inge vidare. hahah. Mår inte alls bra...

Igår lagade Jonas och jag mat ihop. :) Gjorde stillahavsflundra som jag panerade till mig och lax till jonas. Nöjda som bara den blev vi :) Han tycker vi ska äta mer fisk... men ja är ju inge stort fan av de... men men kanske kan bli...
Måste laga mat och lägga i frysen med som jag kan ha med mig på förlossningen sen. För jag får ju ingen mat eller så där. Aja de löser sig :)

Nu är de bara 8 dagar kvar tills bebisen är beräknad... kommer den inte snart? Har hittat en liten sak som jag ska beställa till den sen åxå. :) En liten lyckopenning. Men man måste gravera in datumet och namnet på den, så jag kan inte fixa den ny tyvärr...

Nehe nej...

Jonas, du är den finaste som finns! Jag älskar dig så otroligt mycket. De är du och jag bäibi. LOVE; LOVE; LOVE!!!!

Hopp hopp

Ledig idag, ska snart börja tvätta. Om ja inte sagt något tidigare så söker jag nytt jobb igen. Lönen är skit för de jobb jag gör och den långa erfarenheten innan... plus att de inte är så vitt heller. men men... '
missade ett samtal idag från ett nr ja inte kände igen. Visade sig vara Bullen (stammis på jobbet) han hade pratat med en tjej som har ett cafe här nere på gatan som behövde hjälp. Så vi ska ta oss ner dit sen. :) Hoppas på att mitt jobb sökande ska bli framgångsrikt. :)

Annars då? Ja du, säg de. Genom förkyld igen... känns sådär faktiskt. Men men va gör man? Månaden blir lugn... väntar på att Danielas bebis ska titta fram. Stefan och jag har planer på att gå till Grönan den 16e. :) Hoppas de kan bli av bara :)

neh om man ska leta sig ner till tvättstugan då :( INGET LIV!!!!!!!!!!!!!!!

Skriver en annan dag. Och föresten, förra inlägget är inte så allvarligt som de lät. hahahha.

Jonas, jag älskar dig!!! Du läser aldrig de här så jag fattar inte varför jag skriver de för. men ja ja skit samma.

tankar o funderingar....

ja de rör sig en massa inuti mitt huvud just nu
undrar över en massa saker...
försöker klura ut en del
försöker få svar på saker...
vill så mycket med vissa saker
men ibland händer de inget
även om man verkligen kämpar

vad är det då man kämpar för
det undrar jag med
varför kämpar man fortfarande
och varför kämpar man ensam

man pratar och pratar
men händer ändå inget
väljer man fel tillfälle
eller kommer de inga tillfällen alls

de finns en plats på jorden för alla
men ibland undrar man om man är på rätt ställe
hoppas och vill tro de
men hur vet man
känner man de
och iså fall hur

man jobbar hela tiden
men ändå räcker det inte till
varför jobbar vi då så hårt
varför sliter vi människor som djur
utan att få något tillbaka

de finns sånna tilfällen när man bara sitter fast
fast i jobb, sig själv, vardagen, förhållanden och tankar
hur ska man ta sig ut

man använder så mycket tecken för sina utryck
jag väljer att inte använda några idag
för idag finns det inga bra tecken för mina känslor
jag vill inte sätta punkt för något och sluta det där
jag vill inte sätta ett frågetecken på något som jag kanske egentligen vet om
jag vill inte sätta utropstecken för något jag inte vill skrika ut
jag vill inte sätta ett märke på ett ställe som får folk att fråga

jag har det egentligen inte dåligt
inte alls
men man måste få fundera och försöka förstå vissa saker
saker som man bara kan göra något åt själv
jag vill inte ha några råd
jag vill ta reda på saker

*PUNKT* här sätter jag stopp och sluter mina ord
RSS 2.0