Jonas 30 år!

Stort grattis till min älskade sambo och blivande fästman idag på hans 30 års dag!!!!
Det väntar lite hemligheter här hemma på honom idag. Han är kvar nere i ängelholm men kommer senare idag! Hoppas allt går som jag planerat, annars vetti fan vad jag ska göra med allt. :S
SKIT SAMMA!!!!
Imorn stundar dopet också... Tänk vad tiden gått fort, tyckte inte det va länge sen jag bokade dopet. Han var då ca 3 veckor gammal bara. Måste vara ute i god tid när det gäller kyrkorna här i innerstan. Allting ska vara klart tills imorn i alla fall. Hoppas allt räcker nu bara. hihi.
Efter dopet åker Vincent hem till sin Farfar för att spendera natten där. Vi andra går ut på vår stammis krog och firar Jonas med pompa och ståt <3 Hoppas och tror han blir nöjd med allt denna helg.

Nu ska jag starta med allt här hemma så man är klar tills Jonas kommer :D

Skriver och berättar en annan dag hur helgen gått! :D

Denna veckan alltså....

Oj oj vad den här veckan är full...
Så här såg/ser den ut:
Måndag: 13.00, fixa naglarna sen ut till nacka för att leta kläder
Tisdag: Träffa Jossan, fortsätta leta kläder
Onsdag: Träffa prästen sen försöka tvätta och städa, ev. baka lite mer
Torsdag: Försöka tvätta och börja fixa kläderna inför dopet, åka och köpa present till Jonas
Fredag: Fixa en massa, fixa mat tills Jonas kommer hem för att fira hans 30 års dag.
Lördag: Dop+30 års skiva, Vincent åker till farfar
Söndag: Får hem Vincent och Jonas tillbaka till skåne.

MASSOR att göra som ni ser. Jag ska försöka fixa klart en massa på fredag så när Jonas kommer hem kan vi bara ta det lugnt här hemma i lugn och ro. Firandet får vänta tills på Lördag.
Upp tidigt på lördag för att fixa i församlingssalen innan dopet. Har bestämt att ge Vincent mat vid vissa tider så han är mätt och belåten när prästen ska vattna honom ;)

Aja, ja hitta till slut byxor som jag ville ha, nu ska jag upp på vinden och leta fram skorna jag vill ha till bara :) När ska jag hinna?
Mina naglar blev i alla fall super fina :D Fick även kristaller på dom :D

Nehe, om 45 minuter ska jag mata Vincent igen sen blir det sömn <3 LOVELY!!!!

Hänt i veckan:
Dom satt på Il piatto i Forum Nacka och åt mat. Till maten tog dom varsin läsk. När dom var klara att gå så blev den yngre systern törstig igen. Bad då den äldre systerna som stod närmast att ge henne läsken. Så här lät det:

Törstig syster: Neh jag vill ha lite mer cola.
Andra systern: Suck...
Törstig syster: Ge mig colan(lite arg på rösten)
Törstig syster: GE MIG COLAN(helt desperat)

Andra systern börjar skratta och härmar den stackars systern så den törstiga systern fräser ner i glaset lagom som hon ska dricka lite. Det resultera i att den törstiga systern fick nöja sig med att colan hamna i hela ansiktet istället för den törstiga strupen.

Vincent 3 månader

Igår blev mitt lilla hjärta 3 hela månader. Tiden har gått så djukt fort. Kan inte fatta att han är mitt barn, men lyckligast i världen är jag över det!
Han är en sån solstråle :) Ler så fort vi pratar med honom och myser in sig som tusan här hemma. :D
Varje gång han kommer upp på bröstet så ska han börja slänga med huvudet (slår aldrig fel) och moster Fia och jag har ganska beniga nyckelben, men ÄNDÅ varje gång så slår han huvudet i dessa. Resulterar i lite gnäll för att sedan bli glad och göra om det en gång till. :D hahah, mammas lilla knäppis.
Idag fick moster Fia ta hand om honom medans jag målade sista väggen här hemma. Eller ja, alltså de är ju sovrummet och sen en fönstervägg till, men de skiter jag i just nu.
Mäklaren kommer imorn så jag har bara tagit det viktigaste till dess.

Idag bär det av till Tyresö, Jag, Moster Fia och Vincent ska ta bussen bort dit. Ska först hälsa på Irene på hennes jobb och sedan ska vi hem till dom på lite kaffe. Får se om Vincents farfar kommer hem lite tidigare än vanligt oxå.

Men aja, de här duger ej, ska man göra istället då? Plocka ner lite smått i skötväskan kanske. :D

Höres en annan dag!

God kväll!

Sitter här hemma i soffan o jäser. Har lite ont i kroppen efter allt målande här hemma, men nu är det ÄNTLIGEN klart! Imorn är det städning som gäller, Vincents farmor och Perre kommer hit imorn med för att hjälpa mig upp på vinden med MASSOR grejer. Problemet är bristen på plats där uppe, men hoppas vi får plats med allt :D 
Vincent möter oss med ett leende på läpparna hela tiden, och jag smälter ju <3
Han har blivit så stor mitt hjärta, ska på 2 månders-kontroll på fredag, spännande att se hur mycket han växt nu på nästa 2 veckor :D sist va han 55 lång och vägde 4545. :)

Nu ska jag kolla vidare på tv, skicka precis uppgifter till skolan, va tvungen att verkligen sitta ner o få in det, annars kommer jag aldrig hinna. Lägenheten är inte lika viktig som skolan.

Men neh, nu struntar jag i detta :) Höres en annan dag!!!!

Tvättar

Åh suck va tråkigt det är att tvätta. Finns inge värre... speciellt inte dagar som dessa då man bara känner för att sova bort hela dagen.

Var ute på lång promenad i vår solen idag :) Gick längs med Årsta viken, åh va underbart.

Systeryster är nu här, Jonas åker ju på söndag. Så nu ska vi röja lägenheten så gott det går så det är fint när mäklaren kommer nästa vecka. :D

Vet inte varför jag skulle skriva här egentligen, men aja, blev ett kort inlägg. :)

Åh va trevligt

Vill börja med att säga att den som sitter i Skåne och kommenterar bloggen, kan lägga ner direkt. Har du nått att säga kan du säga vem du är också. Du har inte ett skit med att göra vad vi gör med våran son och varför vi gör det. Vi får och kan göra vad vi vill, denna gång en kryssning. Det handlar inte om att lämna bort nån för att festa, om nån öl räknas som att festa vad räknas då 10 som? Är du så jävla avundsjuk så du måste lägga dig i?? och förresten, du vet om att man kan spåra IP-adressen va?  

Kryssningen var jätte trevlig! Ingen fylla för någon utan bara trevligt! Blev en hel del dansande för oss tjejer medans killarna satt bredvid :) Skratt och gråt och en massa kackel :) Passade även på att bubbla lite på vägen hem :) SÅ skönt och avslappnande :)
Väl hemma kom Perre och hämta oss för att sedan fira påsk i Tyresö. Hämtade vår lilla pojk hos Farmor sen gick vi en promenad bort till Patrik och Rebecca. Jenny och Pontus följde också med ut :) Tanken va att vi skulle sovit kvar hos Mariana o Perre, men vi delade taxi hem istället :) Skönt att komma hem igen :)
Vincent hade varit jätte snäll mot sin farmor och Perre, så skönt att höra. Inte för att jag tvivlade på honom, men en otrolig lättnad att veta att allt gått super bra.
Det va riktigt skönt att komma iväg själva lite. Allt blev ju så fel när Vincent titta ut och vi har inte hunnit rå om varandra bara. Har blivit mycket bråk emellan åt och vi hinner inte riktigt tänka på oss som par. Men nu har vi varit borta och haft det mysigt i goda vänners lag :) kan lätt tänka mig göra om det, dock inte nu på länge.
Blev inga bilder för vår del, men både Jenny och Malin tog massa kort så snor några av dom sen :)

Idag ska Jonas köpa ny säng till Vincent, så ska vi göra om där inne. Har plockat ut allt så vi bara kan flytta om våra sängar och ställa in hans :) Kommer blir så fint så. Vincent vrider sig o en massa på natten så snart kommer vi väl lägga oss på honom, så nu får han sova i sin egen säng. Blir bättre för honom också.

Imorn ska vi fira påsk i Flen. Ska äta lite hos mamma sen hämta Fia och dopklänningen. Mamma har precis gjort klart den, så nu är det blåa fina band och Vincents namn och dopdatum insytt i kjolen :)

Ja ja, neh nu ska Vincent få ny blöja och lite mat :)

Glad påsk

I nästa vecka kommer det absolut defenitiva svaret på lägenheten. Vi är ju 98% säkra på att vi fått den, men de ska ju in lite uppgifter som styrker vår inkomst osv. Hoppas dom inte tycker det är nått galet nu bara. :)
Satt idag och hitta massa fint som jag vill ha sen :) Fina ord lite överallt. Kollar även efter sängram/gavel till oss. Vill ha nått fint där inne. :) Gärna nån som man kan ställa saker på sen :D

Idag blir det kryssning då. Har packat Vincent väska så den är klar med allt. Annars kan dom väl köpa nått om de skulle saknas, men de tror jag inte.
Igår va vi hos Farfar Janne och Irene, blev bjudna på pizza :) Blev MASSA kackel som vanligt när man är där :) Får se hur de blir till dopet sen, ev. så hjälper dom mig med smörgåstårtan/tårtorna :D Aja vi får se.
Imorn är tanken att vi ska ut till Patrik och Rebecca... Men dom va lite sjuka i veckan så vet ännu inte hur det blir. Men får se sen :)

Nu ska jag nog fundera på ett bloss, sen kläder till ikväll sen ska jag duscha :D Packa ner de nödvändigaste till oss med. :D Yeah yeah!

GLAD PÅSK!!!!!

RSS 2.0