Skönt med planer

Innan jul och allt hade vi sagt att vi inte skulle åka iväg någonstans.
Men Jonas har varit små sugen på antingen en sista minuten till värmen eller skidresa.
Igår började sökandet på allvar. Vi hittade väldigt bra resor till gran canaria, men med fel datum tyvärr :-/ tills långt in på natten satt vi.

Idag när vi vaknade fortsatte vi sökandet men hittade inget då heller.
Vad vi däremot hittade var en nyårskryssning på blocket.
Roddandet med Vincent satte igång och innan vi visste ordet av det så var en kryssning bokad :)

Vi åker galaxy med galamiddag, nyårs brunch och bara myser. Vincent åker vi ner med till mamma och syster Fiia.
Vi passar även på att fira lite extra då vi firar 5 år tillsammans 5/1 :D
Ser fram emot vår tripp, skönt att få vara bara vi även om det hade varit kul att fira med vänner så Vincent kunde varit med.
Nu har han inte så stor glädje av nyår än, så vi passar på i år innan han blir stor och vill vara med :D

Tror bestämt jag ska ha på mig min snygga klänning som jag köpte till min födelsedag :)

Jag finner inga ord

Till att börja med måste jag säga att jag är glad över att jag har en tillfällig telefon som inte går att komma ut på Facebook med.
I vanliga fall brukar jag kolla den på min rast på jobbet, men inte igår.

Tyvärr så fick jag se vad som hade hänt när jag kom hem :'(
Tapio Tolvanen har gått bort :'(

Tror ingen riktigt kan förstå vår relation till varandra. Sari och Johanna och vi har umgåtts och varit väldigt nära i sp många år. Sari och jag har en väldigt speciell vänskap! Tolvanens har varit där som en extra familj, tapio har skällt på mig som om jag vore hans egen dotter. Och han har alltid öppnat sitt hem för mig.

Jag ringde min egen pappa igår och berättade. Han blev lika ställd han. Men han visste verkligen vad jag menade när det gäller vår vänskap. Han ser sari som sin extra dotter och han minns så väl alla våra upptåg.

Att jag är så ledsen är för att jag vet vad tapio betyder för sari, ja alla syskon. Han var inte alls gammal, han var en fin människa och han förtjänar inte detta.
Först Airi och nu detta!!!
Världen är bra sjuk! Detta är helt sjukt! Önskar jag bara kunde släppa allt och åka mer till min fina fru ❤. Vill inget annat än att hålla om henne!

Älskar dig så fruktansvärt mycket Sari! De senaste åren har vi haft en väldigt sporadisk kontakt, men jag är fortfarande samma Helena och jag finns fortfarande här, dag som natt!

Så kan det gå!!

La ett bud på huset igår, de sa nej, la ett nytt bud, de sa ja!!
Lyckan var total! Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det händer! Men lyckan blev tyvärr inte lång! Banken tycker att det är osäkert då Jonas ännu inte sålt lägenheten.

Så vi fick dra oss ur! Nu kommer ägarna lägga huset på is till nästa år och då hoppas vi att vi är närmare en försäljning än nu och kan slå till igen!!

Nea, det är fjärrvärme så det är inte uppvärmningen som kostar, men det ör samfällighets avgifter osv som gör att kostnaden är högre. De eldar ca 3 ggr per år i kaminen så den står mest där.

Men nu blickar vi framåt, mäklaren ringer oss när det blir aktuellt igen så hoppas vi att vi kan köpa det då!

Håller ni tummarna??

Letandet fortsätter

Detta med att blogga kan jag inte påstå att det är min starka sida direkt.

Hur som haver, det händer lite grejer just nu. Bara 3 veckor kvar till jul, vilket vi kommer fira här uppe i år. Mamma, Fiia, Becka och Sandra kommer upp den 23e redan. Svärmor och perre kommer över den kvällen sen kommer svärfar och Irene på julafton.
Innan dess är det julbord, lucia och paket-letande som ska göras.

Igår var vi även på visning. Har bytt område från Värmdö till Ekerö nu. Igår var vi på sandudden,Ekerö och tittade. Ett mycket tilltalande hus. Ska prata med mäklaren igen sen får vi se hur det slutar.

I helgen har jag för övrigt ägnat mig åt att pynta och fixa här hemma. Nu är jag klar med allt så nu kan vi bara njuta fram till jul :)

Bjuder er på en länk till huset vi tittade på, säg gärna vad ni tycker.

http://www.maklarringen.se/Kopa/Objektsida/?objectid=OBJ19859_1230094057&source=hemnet

RSS 2.0