4 snart 3 dagar kvar

Ja nu börjar de kännas ordentligt. Har varit och hämtat väskan nu från Jonas pappa. :) Innan de så kändes de nära, men nu känns de RIKTIGT nära. 3 dagar kvar imorn. Sjukt ju. Hehe. Imorn blir de att stor städa och rensa bland allt som ska med. Lägga undan allt som inte behövs användas och kolla vad som måste tvättas. Känns som att de är MASSOR som ska hinnas med. Vet dock bara inte riktigt vad ännu. Men ja ja...

Annara så va de nog min sista dag på jobbet idag. Som de verkar nu i alla fall... Kommer bli lite grinig om dom hör av sig sen o säger att ja ska jobba... Onödigt menar jag. då är de liksom 1 dag de gäller isf. Och då känns de som att de kvittar...
Men men får se som sagt då.

Nehe... sova kanske? Är egentligen inte såååå jätte trött, men ah, neh.

Hörs då. Bye bye

5 dagar kvar

Så där ja, har jobbat i helgen, fast har fått sluta tidigt båda dagarna :) Skönt som fan, från att jag skulle stänga 2 kvällar förra veckan, blev de ingen :) Wooohooo :) så himla najs.

Ja ja, Jonas är på hälsoundersökning för det nya jobbet. Han va ganska nervös då dom tar prover på alkoholen o droger o en massa. Droger tar han ju absolut inte, men han dricker ju liksom. Aja... Hoppas det går bra för honom i alla fall. Håller tummarna. :)

Idag jobbar jag kväll (16-21). Ska hinna med lite saker innan tänkte jag... gå till banken, gå och lämna tillbaka en klänning som ja köpte... sen ska jag köpa nått som heter coolook. En påste typ som är vattentät... måste ha sånt med oss ner.

Annars så sitter jag nu och skriver upp alla adresser som jag ska skicka kort till... Vem har jag missat? Ingen vet jag, men om nån vill ha ett kort så lämna en kommentar :P

Nu ska jag dricka upp kaffet, vänta på Jonas, duscha och sen dra ner på stan. Hänga med? Wiii!

ha de fint!

1 vecka kvar

Om en vecka vid denna tid så ligger vi kvar i sängen en sista gång på 3 veckor. Ska bli så underbart skönt att kliva upp och veta att vi ska åka bort! Vid 12.00-12.30 kommer vi röra oss mot centralen för att ta tåget till Arlanda. Måste checka in vid 2... Sen 15.55 lyfter vi :D Landar först nere i München och blir där i ca 1.5 timma... sen lyfter vi igen och landar i Athen vid 00.00 va. :D Oj oj, va jag längtar.

Igår gick Angelica och jag ner på stan efter jobbet... va ute efter lite sommar klänningar att ha med mig... Men den ena som jag köpte ska jag nog lämna tillbaka... den satt inte alls så bra som jag trodde. Men men.
Sen gick vi o tog oss en kall öl :) Så himla gott i värmen. Så kom ju Jenny åxå :) Blev några till sen mat för oss när Anki va tvungen att åka. Sen gick jag faktiskt hem och sov. Har sovit från 22.00 ca tills jag vaknade 1000 gånger pga att de va varmt... Aja, jobba snart, anki ville byta så jag slapp jobba kväll. :D Blev ingen kväll för mig denna vecka. Bara öppningar :) Yeah!!!
Neh, nu drog ja... Bye bye

9 dagar kvar

Igår när jag kom till jobbet kom jag till ett rent helvete... De va saker överallt, hela kontoret va nere typ och de va massa saker på köksgolvet... Då har vi haft inbrott på natten... Vart skapligt ställd... Sånt är man ju inte berädd på fast man egentligen är de... Aja... städade undan de viktigaste och så sen satte ja igång med de som skulle göras... Fast man hade ju tappat fokus helt.. Men men ja ja...

Ska snart till jobbet igen, tror inte jag kommer mötas av den synen idag i alla fall. :)

Igår efter jobbet så åkte vi till Tyresö.... Följde med Jonas mamma o Perre för att kolla ett radhus... Va ganska fint, skulle själv kunna tänka mig bo där. Mysigt :)
Sen gick vi förbi Patrik o rebecca o snodde glass o kaffe. :)

Ja ja, idag ska jag gå o kolla skor... Hoppas dom finns dom som jag vill ha... annars fanns de fler i typ samma modell :) Woohoo!

nehe, snart säger vi bye bye till sverige, o fan va jag ska njuta... 3 veckor i Grekland säger man inte direkt nej till :) YEAH!!!! Så på lördag nästa vecka så drar vi :)

Nehe, nu måste ja ta på mig! Bye Bye!

10 dagar kvar

Grekland here we come! Snart jävlar så kommer vi :) wooohoooo!
Jobbar idag, börjar 8... har de ganska skönt denna vecka... skulle stänga imorn och på lördag egentligen, men angelica ringde igår och ville byta så jag öppnar imorn ist, säger man ju inte alls nej till :)
Igår va jag ledig, och jonas kom hem tidigt :) Blev att ligga på innergården och sola sen tvätta... Åkte även in till Sickla för att Jonas skulle kolla synen, blev tillslut brillor för han :D Skulle behöva ta tag i de där själv åxå, men får bli efter semestern... aja, nehe. Hittade ett par skiiiit snygga skor, ville verkligen ha dom.... men neh fick inte bli så... Jonas däremot shoppade loss som bara den igår... Men aja...
Idag ska han ut till järfälla (?) för att få hypnos mot sin lilla stammning.... inte så farlig, men hanj stör sig på de... Hoppas de hjälper då... Annars så tror jag inte de händer så mycket!

Vem vill sponsra mig med 350 kr till skorna? :P

XoXo Helena

13 dagar kvar

Äntligen nere under 2 veckor. :) ja jag vet de är ju bara med 1 dag... men då vet man att det är nära. :) Denna vecka kommer gå så himla fort, jobbar alla dagar utom tisdag! Tack för det :) Precis vad jag ville. :D
Helgen har varit kanon. :) Vi hade det super bra på Grinda. Jag gjorde mig en krans, och vi spela kubb och grilla, drack, dansa runt stången ja allt. :) Tack för den dagen ;) Blev även ett riktigt åskväder med spöregn. Jisses vilka knallar det kom, men de gick över direkt igen :) Men de va mysigt :D

För er som jag inte berättat det för så har Jonas äntligen fått nytt jobb.:) Han ska jobba som signlateckniker (?) åt banverket :) Grattis till dig gubben, jag visste att du skulle klara det :) Värst är utbildningen som han ska få åka på... den ligger nere i skåne och är ½ år långt. :S Hur kul är det då? Ursh, vill inte ens tänka på det.

Nehe neh, jobba snart så kanske dags att bli klar då. :) Skriver senare :)

15 dagar kvar...

och midsommarafton. Som vanligt så är de tråkigt väder... minns inte sist de va bra väder en dag som denna... de har utlovats sol ute på sjön, så hoppas de även gäller grinda,,,
Idag va de upp tidigt då vi först ska möta Patrik, Rebecca och Alice vid skanstull kl 9. Ska hinna packa med oss alt och göra oss klara :D vad ska man ha på sig är ju frågan? :)
Har i alla fall gjort ett spänne med blommor på eftersom jag inte kan göra mig en krans :( tråkigt att inte bo nära naturen :(
(solen tittar fram i molnen)
Nehe om man ska göra sig klar nu kanske då, Trevlig Midsommar!!!!

16 dagar kvar

Oj oj, på lördag är de 2 veckor kvar bara :) De kommer gå fort :) helt underbart ska de bli :)

Imorn är det Midsommar och vi kommer ta båten till Grinda... Hoppas vädret inte blir allt för illa... Men enligt sjörapporten skulle de va fint väder. :D eller iaf uppehåll. :D
Idag fick jag lov att stänga tidigare :) tack chefen :D Sen är de stängt hela midsommar och öppet på söndag igen.

Annars så skulle jag va ledig igår, men va snäll och gav bort min lediga dag till lilla Angelica som inte mådde så bra. Tur de löste sig för henne iaf... Så jag jobbade. :) Gjorde de mycket för min egen skull åxå, behöver lite extra timmar. Kommer inte få ihop allt annars. Har redan pratat med Froyini lite om lönen denna månad och hon va så snäll och gick med på vad jag ville. :D Tack.
har varit ganska trött på henne ett tag nu... men efter att hon berätta att de kommer komma in en ny tjej och jobba som även ska bliu delägare och ny chef för oss så har hon blivit så himla mycket bättre. :) Så skönt faktiskt.

nehee neh, igår klippte jag mig. Eller ja, Fia gjorde de :) Blev jätte bra :D Så nu behöver ja inte va rädd för att håret ska ramla av när vi är i Grekland. :D Va slitet o jävligt, så de va verkligen på sin plats att ta bort skiten. :D tack snälla söta för hjälpen :D

nehee nej detta duger inte, måste göra mig klar för jobbet snart så nu avslutar jag här.

Trevlig Midsommar och åk inte ut på vägarna!!!!!!!!

18 dagar kvar

wiiiiiii de närmar sig med stormsteg :) Va de ska bli skönt. :)

Annars så va jag ju nere i flen i lördags. Blev en hel del drickande och massor med skratt... även lite tårar, men dom är nu torkade. :) Vi hade så himla roligt... t.o.m mamma blev lite på lyset hahah. De va på tiden de :P
Jonas min prins kom och rädda mig, han åkte hela vägen ner och hämta mig :) Tack så jätte mycket gubben!

Och tack er alla andra som var med och förgyllde kvällen/dagen :)

Idag är det jobb so9m står på schemat... Börjar 15 idag...

Neh nu ska jag drömma vidare om resan :D

XoXo Helena

21 dagar kvar :)

Nu är det exakt 3 veckor tills vi åker. Känslan att veta att de snart är dags är helt fantastisk. :) Jag och min älskling, ensamma i 3 veckor (ca) i Grekland. :) Kan de bli bättre?

Idag blir de bara en kortis blogg... Gick upp 6.00... har precis druckit första koppen kaffe... dags att börja göra mig klar och så innan jag ska åka... Jag åker ju ner till flen idag liksom :D Har lovat Birgitt att gå förbi på en kaffe sen. Var i julas jag såg henne sist, så de måste jag göra. :)

Jonas, du är toppen... Helt enkelt underbar! Du är den finaste som finns! Jag äkslar dig i sånna mängder så de finns inget ord på det! Men tro mig, det är inte lite. :) Du och jag bejbi!

23 dagar kvar

Alltså, på riktigt nu... de är verkligen inte lång tid kvar tills vi ska åka. :) På lördag är de bara 3 veckor kvar :) Helt sjukt. Är snart ett halv år sen vi bokade...
På tal om halv år... Jonas och jag firar 1 ½ år dagen när vi kommer ner. :) Hur fint är inte de då? Tiden har gått så fort här i huvudstaden hehe.

Blev väckt halv 8 idag av Angelica som missat sin buss till jobbet, så jag fick gå upp och gå ner och öppna. Fick faktiskt åka med Jonas ner. :) Tack loverboy :) Så efter ca 1,5 timma så fick jag gå hem igen... Fast om Angelica fått som hon velat hade jag fått stanna, men icke då :) Hahaha, ja gick hem o börja tvätta ist. :) Ska snart gå ner och hämta den sen tillbaka till jobbet. Stänger ikväll, så de blir några extra timmar för mig. :) Tack för de, :)

Nehe neh... detta dög visst inte hörde jag.
Ses i flen på Lördag??? hell yeah!

Nea: Klart du ska packas ner i en väska. hehe. eller så bokar ni åxå resa och följer med och firar :) Wooohoooo

24 dagar kvar

Åh snart nere i under 3 veckor. :) Känns underbart!!!!

Jahaaa, igår började sökandet efter nästa års resa. Jonas fyller ju 30 år då så vi ska åka lite längre bort.
Har börja titta på Thailand :) Nice ha? Frågan är ju vart i Thailand man ska åka, och om man ska åka på egen hand eller charter... Vilken är att föredra? Ni som kanske läser här kan väl sticka in ett litet tips tack :)

idag är jag ledig, ska kolla tvättstugan och så ska jag städa undan. Rensa bort en massa tänkte jag. :) Nån som vill hjälpa mig? ;)

Nehe neh... kolla vidare på thailandsresor då. :)

XoXo Helena

Jonas, du är så underbar! Du är så vacker! Du är den finaste på denna jord! Finns inga ord som beskriver mina känslor för dig! Men de bästa försöket blir:  Jag Älskar Dig!

Fortfarande 25 dagar kvar

Fast nu har jag en ny sak inplanerad. Ska nämligen åka ner till Flen och umgås med Fiian. Jag är ju ledig och Jonas ska ju jobba...
Och föresten så är jag stolt över Fiian. Hon har påbörjat sin praktik denna vecka. Och hon har inte varit sysselsatt de senaste åren. Vilket är bra att hon börjat med. Hoppas och tror på dig! You can do it!!!!!

Neh nu jobbar jag 16-21 ikväll, så ska börja röra mig! Bye bye

25 dagar kvar

Åh snart nere i 3 veckor. :) Tiden kommer bara flyga iväg. :) Så himla underbart!
Den här veckan består av jobb och ytligare en ledig lördag :) Can it get better? NO!
Efter denna vecka så är de midsommar... veckan efter det så är de sista inköpen som gäller, sen jävlar smäller de. :) VI ÅKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Wooohooo!

ja ja ja har ju egentligen ingenting att skriva, men tycks ju göra de ändå. Hahah. neh de här duger inte.... va ska man göra då?

Neh over ´n out! XoXo

28 dagar kvar

Vet ni hur konstigt de känns att vakna idag? Jag är ledig.... min första lördag på 13 helger, jag är ledig. :S
Ska ut till Tyresö idag till Jonas bror o familj. Vet inte vad vi ska hitta på. Men de ska bli trevligt.
Igår skrev jag att jag bara skulle jobba 5 timmar, måste ändra de där till 7 timmar hahaha.

Ikväll ska vi kolla fotboll. Ska dricka lite öl till de, Och jag skulle köpa öl till alla idag va de tänkt eftersom alla andra jobbar. Men så igår när ja la in salladen i kylen så kom ja på att de är röd dag idag... så stressad som tusan blev jag. Fick åka direkt efter jobbet till klaraberg... snacka om tungt de blev. :S Köpte till 4 pers liksom. :S

Efter de så åkte vi hem och skulle gå och käka. Blev god mat på Zula steakhouse, Mumsigt mumsigt!

Nehe, dricka kaffet sen köra ut till tyresö... ska jag köra eller inte? Vågar jag verkligen? Får se. :P

Idag får vi inte heller glömma... Om vår käre Farfar levde idag skulle han ha fyllt 70 år. Grattis till dig i alla fall... Du är saknad ska du veta! :)

Over ´n out XoXo Helena
RSS 2.0