Bilderna jag lovat

Har jag lagt in på Facebook. Kändes lättast så där ligger dom :) De flesta av er tror jag finns där och kan se. :D

Så hur är det då? Med er och med oss? Här är det inte alls toppen. Vincent håller på att få 2 tänder samtidigt. Så han har blivit genom förkyld och har feber titt som tätt. Han kan knappt andas vilket resulterar i vakna nätter. Vi är båda två helt slut, så vi gör ingen ansträngning till något annat än mys på soffan. Han har fortfarande sitt goa humör kvar i allt elände, glad och pratar och så klart, lika matglad :) Skönt att han faktiskt vill äta trots näsan.

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan vi flytta in, nästa 2 sen vi fick nyckeln. Det är fortfarande lite tomt på väggarna, ska köpa hyllor och fixa kort och sånt. Men nu har vi köpstopp så får ta det när nästa inkomst kommer. Blir alldeles för dyrt att köpa allt på direkten. Plus att det varit massa annat som kostar... Dop och födelsedagar, och det va/är inte bara en som fyllt/fyller. :)
Men vi har köpt det viktigaste så egentligen behöver vi inte köpa nått just nu, men det är ju så klart skönt när allt blir klart snabbt också :)

I veckan händer det inte alls mycket. Igår skulle jag egentligen träffat Anna (kusin från Lund) Men eftersom Vincent inte va pigg och ingen sömn under natten va jag tyvärr tvungen att säga nej även denna gång. SUCK! Va så himla många år sen sist och vi skulle träffats innan också... men man blir styrd av barn, så är det ju.
På tordags tar vi tuben till Söder. Ska på 8 månaders kontroll. Väga, mäta sen är det dags för BOEL- testet. Kollar synen ordentligt. :) Ska bli så spännande och få se vad han väger. Senast vägdes han 14 juni och då vägde han 7,4... Han borde gått upp bra mycket mer nu :)
Och på Lördag ska jag till Flen o sova. Lilla syster, som inte är så liten längre, fyller 18 nästa vecka så vi ska fira det på Lördag :)

Ja ja, nehe... ska man göra mer kaffe? 
Va gör ni i veckan?

Min lilla älskling

Blev igår sjuk på något vis. Spydde flera gånger... och inte dessa vanliga mat spyor utan riktiga kast spyor. Han vart så ledsen varje gång så klart och även jag. Blev så rädd samtidigt. :S Försökte få i han vatten men funkade inte. Ringde vårdupplysningen som tyckte jag skulle ge han vätske ersättning. Gjorde iordning en liter, men fick bara i han en sked. Han skulle ha bara det idag med sa hon, men de går inte. Han va sååå hungrig när han vaknade så han fick lite mjölk ändå. Så idag blir det bara flaskan, ingen fast mat alls. Hoppas han klarar av det bara. Nu har han somnat om här, tog inte alls lång tid. Men han är nog trött efter den sena kvällen och alla spyor.

Det hände en olycka för några år sen som gör att både Jonas och jag blir extra reserverade när det gäller sånt här. Men som läget är idag så verkar det inte vara någon fara. Inte upp till mig att berätta om vad som hände, utan det får dem själv stå för. Men tragiskt är det och både dom och vi tänker nog flera gånger extra när barnen blir sjuka.

Nu blir de en kopp kaffe till sen ska jag fortsätta mysa med Vincent. Blir mor och son mys heeeela dagen!
Tänk ändå, 8 månader och första gången han är sjuk. Vilken tur vi haft :D

Vincent 8 månader

Igår blev vår stora lilla kille 8 månader redan! Tänk vad tiden går fort :)

Så vad har hänt? Valet är klart och jag är såå nöjd. Slut diskuterat där.
Vincent har varit lite extra ledsen efter flytten. Han tycker nog det är jobbigt när vi rubbar hans trygga miljö. Men nu är det bättre. Dessutom tror jag nästan det är tand på g.
Han tycker nog det är ganska kul ändå med större, nu far han runt i sin gåstol som en galning och pratar och skrattar för sig själv :) Så söt så :)

Idag kommer diskmaskinen och tvättmaskinen mellan 9-12. Hoppas de kommer tidigt så kanske man kan göra nått sen. Om jag orkar vill säga. Är fortfarande trött efter helgen. :) Måste också skicka in min redan sena uppgift till skolan. Min lärare vet att vi flyttat så hon vet också att den kommer sen och det va helt okej. Men in ska den ju ändå :)

Vincent fick så fina ytterkläder av hans farfar. Vinterställ och regnställ. Dock väääldigt stort, så fick byta vinterkläderna. Fortfarande stort men blir bra i vinter sen. Var även och handla upp barnbidraget åt honom i måndags. Blev jacka, byxor, strumpor, vantar, mössa, halsduk och kängor :) Jätte fina kläder :) Han är så söt när han har jackan och mössan på sig, ser ut som en michellin gubbe :D

Ja ja, nehe, bädda sängen och dra upp gardinen så det kommer in lite ljus i sovrummet kanske :D Ta mig en kopp kaffe till :) Jag har tagit kort på lägenheten, ska bara lägga in dom.

Flyttad och klar

Nu mer bor vi i Råcksta (Vällingby), inga Söderbor längre. Kommer sakna mitt söder, mina gamla jobb (cafféer), vännerna som man bara kan gå till hur som hellst och ja, allt.
Men det kommer bli bra här borta, ska bara lära känna området lite. Hitta en affär i närheten och lite sånt :)

Vi är nästan klara med allt, lite saker ska till källaren och sen måste vi köpa trådbackssystem så vi kan få ordning på våra kläder, dom ligger i kartonger just nu. Men det är bara små saker som ska fixas hit innan det blir perfekt. Hyllor och pynt så det inte blir så tomt på alla väggar :) Men annars liknar det ju faktiskt ett hem här :)

Idag ska vi fixa lite till för ikväll kommer vincents famor, perre, farbror m familj på middag. Ska även förbi H&M för att byta lite. Fick så fina vinter och regnkläder igår, men alldeles för stort. Vincent har storlek 68 men kläderna är 86 så det funkar inte :)

Jaha ja, nehe detta duger inte!

Stort tack till min gulliga pappa som kom upp igår och körde allt :) Är sååå tacksamma allihopa :D

Dagen D

Imorn får vi äntligen nycklarna till lägenheten och faktiskt få se den för första gången. Eftersom detta är ett nybygge så fanns det ingen lägenhet att titta på, inte ens en visningslägenhet. Det enda vi har att gå på är:
4 RoK
105 kvm
Hel kaklat badrum
Gäst toalett
Vitt kök med svart laminatskiva, vitt kakel
Hel kyl
Hel frys
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Ekparkett genomgående
Beige tapet genomgående
Stor balkong
+ franskbalkong



Jag ville egentligen ha en riktig bild på stället, men gick inte att ladda upp här. Så fick ta ritningen.

1 Kök
2 Vardagsrum
3 Gäst/spel rum
4 Vårt sovrum
5 Vincents rum

Så imorn när Jonas kommer hem så blir det att åka dit direkt och kolla och köra bort en massa, samma på torsdag kväll. Fredag har han fått ledigt så då kör vi hela dagen. Angelica ska ha Vincent på fredag och erbjöd sig ha honom ons-torsdag kväll också :) Plus att hon så snällt ville bjuda på mat på fredag så vi slipper hålla på hemma :) Är inte det gulligt va?

På lördag kommer pappa med lastbilen så kör vi allt stort. Becka kommer med tåget sen får vi se om nån åker med pappa eller ej. Behöver egentligen hjälp med massa då, Vincent städning, tvätta fönster o så... men men, får ta det i veckan så gott det går.

Så ser vår vecka ut!

Vincent

I veckan åkte vi och köpte leksaker och grejer till Vincent :) Fick bland annat med oss en gåstol :) Han gillar den verkligen då den spelar melodier och har ratt och tuta :) Lägger in lite bilder på första åkturen :D






Så det blev 2 bilder i alla fall :) Ska lägga in en film på honom med, men ska hitta sladden först. :)

Fy faaaan!!!!

Man kan ju bli så förbannad på vissa saker alltså.

Ikväll är jag helt fast i att läsa om Sion i Flen och sånt som pågått/pågår där uppe. Och ni ska veta att det är sååå vidrigt! Allt handlar om ett föräldrapar med miljoner ungar som dom förgripit sig på och utnyttjat på flera olika sätt. Barnen är omplacerade och så, men ändå fortsätter berättelsen.
Barn har berättat hur det gått till på sion i flera vuxnas sällskap, hur dom blivit tvingade till saker och hur dom blivit drogade. Det är för att "driva ut djävulen" ska någon sagt till barnen.

De ska ha blivit ställda på scen uppe på sion och en efter en klätt av sig. Antingen skulle de hålla på med varandra eller så fick de vuxna välja vilket barn de ville ha, skriver Folket. Ibland var det även så att alla höll på med alla på scenen medens några spelade musik och sjöng, även skrivet av Folket.
Detta är ju helt sinnessjukt, vad är det för en jävla sekt?
Sion tillhör Livets ord, vilket säger ganska mycket.

Jag vet vilka dessa stackars barn är och vilka deras föräldrar är/var. Man har ju tyckt dom varit konstiga, men detta kunde man knappast tro. Inte jag i alla fall.

En sån här händelse är så typisk för små orter. Många ensamvargar som inte vet vad dom ska göra eller vilka dom ska te sig till. De söker sig då efter tröst och PANG så fanns Sion till deras förfogande. Ett ställe där inte många människor vistas och kan då hållas hemligt. SJUKT!

Jag är så äcklad av allt jag läst! Önskar man var en viktig person med makt så man kunde hjälpa dessa utsatta barn. Tyvärr så är man ju inte det, men jag kan varna er istället! HÅLL ER BORTA FRÅN SION!!!! VUXNA SOM BARN!!!!!
RSS 2.0