31 snart 30 dagar kvar

Har jobbat sköna pass än så länge denna vecka. :) Förra va värre med, men ja ja.
I fredags så kom Jonas hem tidigare från jobbet så vi ville hitta på något. Men vi skulle ju ner till mamma åxå, så de fick inte bli ett för långt påhitt. Bestämde oss för att åka en omväg till Flen så vi åkte ner till Bergslussar utanför Linköping. :)
En ganska extra lång omväg. :) Men de va väldigt mysigt :)
Sen ja så åkte vi till mamma och fick god lasagne.:) Åkte även ut till Annika o Janne o skulle hämta hem Becka. Och då va de ju faktiskt annikas födelsedag, så vi fick kaffe åxå :) Lekte o busa lite med valparna dom hade. :) Så himla söt.

Aja, de har inte hänt så mycket mer än så egentligen.

Igår drog Jonas o jag till NetOnNet och kolla ny dator. Blev 2 nya ist för en. Fast den ena (den ja sitter vid nu) är bara en liten liten dator. Jobbig att sitta vid, för de märks verkligen hur dålig syn man har. :S Jätte jobbigt måste jag säga. Blir slut i huvudet o ögonen direkt. :S Men men. Kul ändå sen när vi åker till Grekland. Vi ska ha med oss den här datorn då så vi kan lägga in bilderna på den direkt. Och sen vidare till USB minnet direkt åxå. För de kan faktiskt hända att man blir bestulen på kameran o då finns bilderna på datorn och skulle den åxå bli stulen så finns dom på USB minnet. Vill gärna ha några bilder med oss hem.

Neh ja orkar inte skriva med denna mini mini text mer.

Höres en annan dag!!!

Kommentarer
Postat av: Nea

Spännande med ny dator.. Har du träffat Daniella o bebisen? Låg ju lite kläder i paketet,o jag hoppas dom passar. Ha en skön helg,sonen åker till sthlm idag o jag är ensam hemma med dottern,ska mysa o äta chips.Kramiz

2009-06-05 @ 08:51:00
URL: http://www.metrobloggen.se/lintrollet
Postat av: Nea

Låter bra,hälsa henne så mycke från mig,o lilla Havanna med såklart!Puss puss

2009-06-05 @ 11:28:40
URL: http://www.metrobloggen.se/lintrollet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0