Flyttar

Igår fick vi veta att vi lyckats få en annan lägenhet. En hyresrätt ute i Råcksta. Det är 4rok på 105 kvm. Inflyttning tidigast i Septemeber då det är ett nybygge och lägenheterna inte är klara. Ska få välja tapeter och lite sånt innan med :) Måste ju också sälja den här lägenheten med, men den måste rustas upp innan det kan säljas.

Vi måste ju också köpa möbler så det fyller upp :) Vårat sovrum ska rustas med sängram och sängbord och lite puff, Vincent ska få in en byrå och lådor till hans kommande leksaker, sänger får stå inne hos oss fortfarande. I köket ska vi nog ha en köksö och nytt bord och stolar. Funderar även på att sätta in en bar i ett hörn som annars kommer stå tomt. Eventuellt ska vi skaffa oss ny soffa men vet inte än. Sen i det 4e rummet som annars kommer stå tomt, ska datorerna vara och tv-spelet. Så slipper vi bråka om tvn :)

Tänk va skoj jag ska ha när jag får shoppa loss :) Gardiner, kuddar, mattor, ljus, tavlor ja rubbet!!!! Det ska blir så kul!
Blir nog även att vi köper tvättmaskin och diskmaskin med :) Hur skönt är inte de att ha? Ska nog även välja inglasad balkong :) Det minskar inbrottsrisken och så kan man använda balkongen lite längre :)

Aja det va det de.

Va på BVC i måndags med :) Vincent väger nu 4390 och är 55 lång :) han växer på¨så bra, han har t.o.m gått upp en kurva nu. Imorn ska vi på återbesök ¨på sös också. Hoppas att Mona kan vara med. :) Ska även till Jonas pappa imorn kväll... ska jag klä ut vincent till påskkärring? :P
PÅ fredag åker vi ut till Jonas mamma med maaaaassa pakning och Vincent. Han ska nämligen få sova där en natt för vi ska på kryssning. Blir vi och Jenny&Pontus och Janne&Malin som åker Birka ihop. Kommer såklart sakna ihjäl mig efter Vincent, men kanske kan bli kul ändå. Efteråt blir det att åka till Tyresö för att fira påsken hos Patrik o Rebecca med barn, kanske sover hos Mariana o Perre sen, får se hur vi gör.

Men nu ska jg avsluta, mitt batteri dör här snart. Ses o hörs en annan dag!

Kommentarer
Postat av: Cecilia - mamma till Ella

Hittade du något i ullared? :)

Vad spännande och roligt med nytt boende! Grattis!



Ja, jag ammar fortfarande vid alla mål.. Hur går det med amningen för er? Jo tack , går bra med allting. Det mesta är klart här hemma, det är bara lite tavlor som ska upp - väntar på några förstoringar och så bara.. Och kring själva huset är allt klart förutom taket som ska läggas om. :)

2010-03-31 @ 12:48:50
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/
Postat av: Sofia

DAMMIT, den påminner i alla fall ;P

2010-03-31 @ 23:30:57
URL: http://fiian.blogg.se/
Postat av: Johanna - gravid v.26

Glöm inte stolen på måndag :) Puss

2010-04-02 @ 08:34:31
URL: http://myownrubbish.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0