I bilen

Sitter i bilen med datorn i knät. :) Är på väg ner till Ängelholm juh... ska bara ta ett stopp i Halmstad hos Krydda o Pelle.
I klitterbyn finns det inget internet (vad vi läst) så vi skulle köpt mobilt internet från comviq... Men så kom Jonas på att han läst nånstans att med våra telefoner (HTC Hero) så ska man kunna koppla in dom och surfa genom dom och woala!!!! JAG SURFAR!!!! :) Skit nice telefon, de är verkligen en hjälte telefon, precis så som den heter :)

Vi stannade runt 12 tiden för lite lunch. Vincent va tvungen att äta så vi passa på att stoppa lite i våra magar med. Han sover heeela tiden, vaknade när vi stanna för mat bara. Så än så länge går den här resan helt fantastiskt bra :) Vi har en sååå snäll pojke vi :)

Vi räknar inte med att vara framme i Klitterbyn innan 20.00 ikväll. Får ta den tid det tar. Måste ju tänka på att Vincent ska äta med.

Nu ska jag fortsätta kolla runt lite så vi höres en annan dag! YEAH!

Kommentarer
Postat av: Nea

Bra telefon, vad kostar såna? O vad kostar det att gå ut på internet från mobilen? Är inte det svindyrt?

Åker ni till Lenalis nästa helg? Johan är där oxå sådå får ni träffa han med. Jag åker ner först 1 april, men längtar som tusan nu.. Kram

2010-03-14 @ 18:30:23
Postat av: Tele2

Hej,



Vi på Tele2 är glada att du använder vår Comviq Surf och vi hoppas att du är nöjd med den. Jag vill samtidigt passa på att klargöra hur debitering av internet fungerar när du surfar i din mobiltelefon, förutsatt att du har Tele2. Kostnaden är 15 kronor/MB om man inte lägger till ett surfpaket, mer om det finns att läsa här http://www.tele2.se/tillagg-tjanster-datapaket.html



Med vänlig hälsning,



Alan Kocevic, Tele2.

2010-03-15 @ 15:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0