Bilderna jag lovat

Har jag lagt in på Facebook. Kändes lättast så där ligger dom :) De flesta av er tror jag finns där och kan se. :D

Så hur är det då? Med er och med oss? Här är det inte alls toppen. Vincent håller på att få 2 tänder samtidigt. Så han har blivit genom förkyld och har feber titt som tätt. Han kan knappt andas vilket resulterar i vakna nätter. Vi är båda två helt slut, så vi gör ingen ansträngning till något annat än mys på soffan. Han har fortfarande sitt goa humör kvar i allt elände, glad och pratar och så klart, lika matglad :) Skönt att han faktiskt vill äta trots näsan.

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan vi flytta in, nästa 2 sen vi fick nyckeln. Det är fortfarande lite tomt på väggarna, ska köpa hyllor och fixa kort och sånt. Men nu har vi köpstopp så får ta det när nästa inkomst kommer. Blir alldeles för dyrt att köpa allt på direkten. Plus att det varit massa annat som kostar... Dop och födelsedagar, och det va/är inte bara en som fyllt/fyller. :)
Men vi har köpt det viktigaste så egentligen behöver vi inte köpa nått just nu, men det är ju så klart skönt när allt blir klart snabbt också :)

I veckan händer det inte alls mycket. Igår skulle jag egentligen träffat Anna (kusin från Lund) Men eftersom Vincent inte va pigg och ingen sömn under natten va jag tyvärr tvungen att säga nej även denna gång. SUCK! Va så himla många år sen sist och vi skulle träffats innan också... men man blir styrd av barn, så är det ju.
På tordags tar vi tuben till Söder. Ska på 8 månaders kontroll. Väga, mäta sen är det dags för BOEL- testet. Kollar synen ordentligt. :) Ska bli så spännande och få se vad han väger. Senast vägdes han 14 juni och då vägde han 7,4... Han borde gått upp bra mycket mer nu :)
Och på Lördag ska jag till Flen o sova. Lilla syster, som inte är så liten längre, fyller 18 nästa vecka så vi ska fira det på Lördag :)

Ja ja, nehe... ska man göra mer kaffe? 
Va gör ni i veckan?

Kommentarer
Postat av: Tova

Aw, det där med tänder kan ju vara riktigt jobbigt.

De 2 första poå elliot märktes knappt, men den första framtanden däruppe orsakade massa krångel: han vaknade jämt on natten och skrek och hade ont verkade det som.... :/



Hoppas ni har en skön helg i övrigt :)

2010-10-02 @ 17:08:00
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0