God morgon!

Klockan är nu 8 här i Grekland... är våran sista morgon här på Milos. Båten till Koufonissi går 10.20. Hoppas vi får rum där annars åker vi vidare. Kan vara svårt att få har vi läst. Men men. :)
Dagarna här har varit helt underbara. Har sett så himla vackra stränder... Som ett paradis. :D Massor bilder har vi tagit så ni får se det sen :) Vi hyrde buggy här och åkte runt med. As skoj :) T.O.M Jag körde en dag :)
Har åkt med en båt ju runt ön... Har varit på den högsta toppen här och kollat solnedgången *SÅÅÅÅÅÅÅÅ VACKERT!*
Ja sen har vi bara njutit av varandra i detta paradis. Käkade på en kanon fin restaurang á 700 kr. :S Men de va de värt. Efter maten fick vi in någon sorts sprit (?)... smakade så gott. Typ laktis polkagris. Visade sig vara trädsav typ. Vi ville så gärna ha den med oss hem men fick till svar att den kanske inte fanns. Gick till ett annat ställe dagen efter och beställde samma sprit. Killen där hjälpte oss hitta den :) Så nu har vi en flaska med hem :) YES!

Ja ja nu sitter vi här på våran balkong och dricker vårat kaffe. :) Myste med en liten kattunge här utanför igår. :) Fick lite ost och vatten.
Ja ja men nehe. Nu är det ju så här att jag faktiskt inte vet om vi får internet igen, hoppas men inte för mycket :)
Annars så hörs vi av på något sätt. Vi skickar kort!

Helena o Jonas på äventyr i egeiskahavet  :)

Kommentarer
Postat av: Nea

Hej, det som smakar lakris heter ouzu, kallas oxå livets mjölk, för häller du vatten i det,blir det vitt som mjölk,haha..Prova;-)

Finns oxå en turkisk variant,kommer ej ihåg vad det heter där.

2009-07-10 @ 09:58:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0