Dagen igår...

Igår gick heeela dagen åt att fixa med bilen. Jonas köpte solfilm till den som vi skulle sätta på. Men vem hade trott att tona rutona skulle ta heeela dagen? Vi började vid 12 på dagen och var klara vid 20 tiden på kvällen, men undantag för mat en timma för oss alla. Men nu är det på i alla fall. Blev lite bubblor här och där, men bara smått smått och de såg vi när vi åkte ut med bilen.

Köpte även ny bilstol till Vincent, så idag ska vi spänna fast den. Hittade en Britax igen, så nu ska den andra bort. Har en tjej som är intresserad av den, men får se hur hon gör. Hoppas hon tar den snart!!!!

Ikväll ska vi över till Jonas mamma och Perre, är ju Mors dag på söndag. Och på söndag ska vi till mamma och nea. Blir jag firad tro? Tveksamt just nu haha.

Vi får se vad denna dag har att erbjuda, ska nog gå ner till konsum snart och köpa diskmedel. MÅSTE diska men inget diskmedel kvar :S

Nehe, de får va bra här för idag! På återseende!
PS, de går bra att kommentera :P

Föräldragrupp

17.00 idag ska vi på föräldragrupp. Det är andra gången men första för mig. Kunde inte vara med på första träffen tyvärr. Var för mycket inför dopet så jag fick hoppa över det. Men idag ska vi gå i alla fall.
Dock går vi ensamma jag och Vincent för pappa Jonas jobbar. Men de ska väl inte göra något :) Se till så han får mat en stund innan bara så han är glad och nöjd hihi.

Idag väntar jag även på samtalet från reklambyrån... Remember? Hoppas verkligen att dom vill ha med mitt illa hjärta. Skulle vara super häftigt! Många som skulle få ont i magen av det haha. :D Äh det är en seger i sig att dom ens frågade och tyckte han va söt. :D Alltid lika smickrande att höra <3

Jag tror inte jag skrivit om Vincents framsteg här hemma förresten. Han har vänt sig själv från mage till rygg flera gånger och han har suttit själv några gånger. Han kan skratta till ibland (mest i sömnen) och han hittar även sina händer perfekt nu. Tummen gillar han (GAAAH). Han har en grej för sig när han är trött. Han tar sin filt och slänger upp den över huvudet sen kramar han så hårt så hårt tills han somnar. :D Han är juh bara för söt min pojke. :D  Han har fått klar blå ögon (mammas) och pappa är lite avis :P Vincent är lik Jonas i allt annat, men ögonen och ögonfransarna blev mina <3 VACKERT!

Nehe, nu får det vara slut för denna gång. Väntar även ihärdigt på vårt paket som ska komma snart <3 I LOVE! Hemligheten avslöjas senare :P

(Just i detta nu: Vincent fick tag i nappen och slängde ut den ända ut i hallen asg!)

Vincent 4 månader+model?

Jahaa igår blev mitt hjärta 4 månader redan. Tänk vad tiden går fort :D Blev att fira detta genom att sitta i solen hela långa dagen med Angelica. Blev sen en öl framåt kvällen. Satt på Axela o svalka oss i skuggan när en kvinna kommer fram till oss.
Ursäkta att jag stör sa hon, men hur gammal är pojken?
4 månader svara jag henne, och även de andra.
Ungefär vilken storlek drar han i kläder då?
Jaaa ca 56-62, mest 62...
Jaha svara hon mig då, de är nämligen så här att jag jobbar med reklam fotografering för Lindex och vi söker modeller för storlek 62. (!!!!!!)
Så det slutade med att jag fick lämna namn och nummer och hon tog lite kort på honom. Dock var han väääldigt trött och inte alls sugen på att le... men vi får se på måndag om dom ringer hihi. Skulle vara såååå häftigt alltså :D Tänk att få svara folk att det där är min son, han som är på alla afficher på stan hehe :D

Ja ja, de va de det. Nu blev de i alla fall en liten uppdatering här. Idag har jag inte bestämt mig för vad dagen ska erbjuda, Angelica ville att jag ska komma till henne... men har inte bestämt mig än hihi.

Så ja ja, neh nu är de mys o kaffe som stundar <3

Kontraktet är påskrivet :)

Så där, nu är lägenheten verkligen våran! Igår skrev vi kontrakt och fick se hur interiören såg ut. Vart nöj med både kök och badrum men inte den genomgående tapeten som ska vara. Som tur är får vi göra om precis så som vi själva vill ha det, så det blir att måla och pyssla om en massa sen :)
Idag ska jag försöka få tag på en dam som jobbar med frågor kring inglasningen, får se vad hon säger sen.

Var även hos min BM igår för efterkontroll. :) Jisses va nervös jag var innan, men ALLT såg bra ut. Knipövningarna har jag gjort galant och inga bristningar eller så där nere :) YES!
När mensen kommer nästa gång ska jag ta min första p-spruta med, hoppas den inte orsakar mig problem bara. :)

Men nu vaknar Vincent där inne och vill nog ha mat :) Ska mata honom sen klä oss för att gå till BVC. :)

Solen skiner och de ser såååå skönt ut, öppnade fönstret 2 sekunder för att känna och självklart hann en flug-jävel komma in haha.

På återseende!

Dopet och firandet av Jonas



Åh vilket fint dop det blev! Är verkligen super nöjd med presenterna och maten och alla snälla som kom :)
Visst fanns det saker som kunde varit bättre, men det tänker jag inte ens bry mig om längre.
Vincent va snäll heeeela dagen. Även fast han vart omflyttad bland alla våra gäster sa han ingenting. :)
Tack till er som var med och gjorde hans dop till en toppen dag!

På kvällen var de dags att fira Jonas. Blev inte alls så många som vi skulle blivit... Men vi som var med hade det super trevligt! Började med att pusta ut här hemma med några öl och texas hold´em. Dock hade vi inga riktiga marker, så fick ta alla mynt vi sparat. Malin som aldrig tidigare spelat förut spela ut oss alla. Vinst pengarna stoppades i en av Vincents nya spargrisar. I den hamnade även alla pengar han fick på dopet. Nu ska jag öppna ett eget konto till honom bara så vi kan sätta in allt när grisarna är fulla. :)

På fredag kommer Jonas hem igen, denna gång för evigt :) Nu är kursen slut och det ska bli så skönt att ha honom hemma igen. <3 saknar våra tråkiga vardags kvällar när vi bara sitter här och suckar för att vi har tråkigt, eller små tjaffsen om vem som ska diska och vem som ska laga maten :) ÄNTLIGEN nån att gabbas med igen :D

Om ca en timma ska jag fylla på Vincents mage igen innan natten. Han ligger redan och sover där inne, men jag vill sova imorn så då väcker jag honom så vi kan sova till i alla fall 8 :D
Nu ska jag kolla klart på S.A.T.C på Comedy central <3

Jonas och Vincent, Jag älskar er!
RSS 2.0