Resumé av 2011

Tänkte slänga ihop en kort resumé av det gångna året.

JANUARI- Vincent firade sin första födelsedag 21/1. Vi hade kalas hemma med alla våra nära och kära :)

FEBRUARI- Jag firade min födelsedag sista helgen i februari (fyller 3/3). Fick mycket fint i present, ny dator bland annat. :)
mamma opererades i början av månaden så jag tog Vincent med mig ner för lite uppmuntran och hjälp hemma :)

MARS- jag fyllde, pappa fyllde, mamma fyllde och Alvin blev ett år :) förutom massa firande så lärde sig Vincent gå i mars. Vilket såklart var stort för oss alla :)

APRIL- Vi åkte på Barbados kryssning på påsken. Det var jag, fiia, mamma och cina. Hade såklart skiiiit kul :)
Beställde även vår nya bil i april :)

MAJ- mamma och Fia kom upp mors-dags helgen. Vincent hade dessvärre tredagarsfebern och var lite hängig under tiden. Men vi fick vårat gjort som vi planerat ändå :)

JUNI- åh, det ringde i kyrkklockorna. Bröllop på menyn :) på självaste midsommarafton var vi bjudna på bröllop i Eskilstuna då Linda och Göran stod vid altaret <3
Reste även till Grekland precis efter midsommar :)

JULI- var i Grekland första tiden av juli.
När vi kom hem hade vi bestämt att vi skulle köpa katt. Så blev det med, fast 2 st. :) så himla Goa killar. Dessvärre kunde vi inte ha dom kvar sen :/

AUGUSTI- det var här allt startade. Ni som vet, ni vet. Ni som inte vet, synd!
Vincent började även förskolan i mitten av augusti :)

SEPTEMBER- jag började jobba på skarp kommunikation.
Vi flyttade från råcksta till Bromma.
Åkte även på ny Barbados kryssning med samma glada gäng som innan :) denna gång träffa vi även Maria! Har inte setts på bra länge så det var riktigt kul :)

OKTOBER- bara massa jobb. Så mycket att systrarna kom upp och hjälpte mig med Vincent :) kul med sällskap i 2 veckor :)

NOVEMBER- fick veta att jag inte skulle få fortsätta på skarp, på gott och ont.
Åkte även på en liten tripp med Sophie och Therése från skarp :) kollade Flens julmarknad sen shoppade vi (mest jag) på lager 157.

DECEMBER- jobbade min sista dag på skarp den 2/12. Avslutades med en se med unionen gänget :)
Hade babyshower för daniela den 3/12. Åkte även till akuten den natten med Vincent.
4/12 var det dags för ny Barbados kryssning :) om jag bara kunde minnas hur kul det var skulle det underlätta när jag berättar om den. Men kul hade jag, tro mig!!

Julen har varit mysig! Vincent har fått så mycket fint! Tack alla ni!

Imorn skålar vi in det nya året! Ett år jag hoppas bli mycket bra!

Startar med en intervju till på ett barnskötare jobb jag sökt. Behöver två ja och ett har jag redan fått! :) håll tummarna!

Sen åker vi till Sälen jag och Jonas! Ska lära mig åka skidor och sen ska vi eventuellt åka på en scooter tur.

Jag fyller även 25 i mars, vilket jag tror firas på nån kryssning igen :D Vincent fyller 2 år om några veckor.
Jonas ska operera näsan den 19/1 igen.

Hur resten av året ser ut får vi såklart se :) men vi håller tummarna för att det blir ett bra år för oss alla!

Så, gott nytt år på er! Hoppas ni haft ett bra år!

Lång historia kort

Jonas tackade ja till att ha snö jour över nyår då dom får extra pengar bara av att tacka ha.
Efter mycket om och men med facket som la sig i angående lediga dagar efteråt svarade arbetsplatsen emot genom att ändra jouren till 2 skift.
Det resulterade i att Jonas fick ny arbetstid, 26/12-1/1 kl 8-19 fast tid. Alltså ingen jour utan de skulle vara på jobbet hela tiden.
Det började med att han fick veta att han fick betald ledighet på annandagen eftersom det inte finns någon snö. Igår jobbade han och fick veta att han fick sluta 15.30 (vanlig dagtid), och får sluta 15.30 varje dag nu.
Imorgon fick han dessutom ledigt då jag ska på intervju.
Nu väntar vi på besked om att de även får ledigt under nyårsafton, eller i alla fall sluta tidigt.

Ni kanske inte fattar så mycket av detta, men det är glädjande för oss i alla fall. :)

Om en vecka kör vi ner Vincent till Flen med :D ett jäkla tjat på mig om det, jag vet!
Men ser fram emot vår lilla resa :)

Om ett tag kommer Sophie över på min begäran :) så snäll som ställer upp!! Tack gumman!
Ska klä oss här så vi inte går i pyjamasen när hon kommer :) plocka i disken i maskinen med, orkade inte med det igår.

På återskrivande senare :)

Julen har varit bra!

Julen är över för i år. Imorgon börjar allvaret igen, Jonas ska jobba 8-19 varje dag till den 1 januari. Han skulle även jobbat idag, men dom fick betald ledighet istället :D

Så, julen då... På julafton var vi i Tyresö hos Jonas bror med familj. Där var Vincents farmor, perre, leffe, Andreas, Monica och så vi då :) hade en jätte mysig dag/kväll. Massa massa god mat, barnen lekte som aldrig förr och det var bra stämning hela tiden :D
Tomten kom på besök och lilla Alvin blev livrädd stackaren. Men släppte lite sen :) barnen fick jätte fina klappar.

Vincent fick mest kläder, det tackar jag galet mycket för!!! Något han var i akut behov av! Märks även att ni känner mig allihop, alla kläder var perfekta till den stil jag gillar :)
Några har även snappat upp att jag gillar "cars". Så massa så fick han med :)

Igår var vi i Flen och firade jul. Gick upp super tidigt för att åka och köpa mammas julklapp. Jonas köpte henne en ny tv, en platt tv i storlek större. Hon hade en gammal bildrörs tv som knappt fungerade så den satt fint :)
Vincent blev fortsatt bortskämd med massa paket. Även här mest kläder :) bondelid hade Fia köpt åt han. Så snygga så. :)
Åkte hem ganska tidigt då vi knappt sovit under natten(berättar snart). Jag körde hem. Så jag har nu kört i mörkret för första gången och har även gjort min första omkörning. Var först rätt för att köra i 90, men sen när vi kom upp på motorvägen skulle jag upp i 120 :S jisses... Men gick väldigt bra måste jag säga :) körde av i Salem så fick Jonas köra i stockholm :)

Så, när vi var på väg hem på julafton stod vi här ute på stora vägen vid ett rödljus när det plötsligt smäller utav vara helvete, bilen gungar och jag gallskriker. Vincent som som vaknar med ett ryck. Vi har fått en stor jävla raket i rutan där Vincent sitter. Vi ringer polisen och det fortsätter smälla raketer.
Polisen kommer och vi berättar vad som hänt och vad vi hann se. De får efter mycket om och men tag i de som gjorde detta. Fulla var dom, sköt raketer i tätbebyggt område och hade inte förankrat fyrverkeri lådan. Den hade vält och dom hade fått fly själva.
Otroligt oansvarigt! Poliserna var inte så glada på dessa heller.

Tack och lov gick det bra! Men tänk om vi haft en bilmodell äldre som har sämre rutor, den hade åkt igenom då. Det var så sjukt otäckt så kunde inte somna på bra länge. Varje gång jag slumra till vaknade jag med ett ryck och såg smällen.
Nej fy fan!!

Jaja, alla Vincent klappar blev perfekta!! Tack alla ni som skämmer bort honom! Nu har han kläder så det räcker ett tag :)
Nu blickar vi framåt. Nästa vecka kör vi ner Vincent till hans mormor o moster. För på torsdag tidigt på morgonen åker Jonas och jag till Sälen :D köpte skidkläder åt honom igår så nu har vi allt vi behöver :)

Om inte ens en månad fyller vår lilla prins 2 år också :) galet vad tiden gått fort.

Nej det får räcka med uppdatering här för idag! På återseende och hoppas ni haft en lika mysig helg som vi! God fortsättning!!

God jul!!

Lämna ett litet inlägg såhär dan före doppare dan :) imorn firas det jul i alla hus, så då kommer jag inte lämna er en hälsning.

Vi firar julen i Tyresö hemma hos Jonas bror med familj. Och på söndag åker vi ner till min familj och firar.

Var ute igår kväll och köpte klappar. Gick väldigt väldigt fort! Tog de vi skulle ha sen åkte vi hem :) världsfred effektiva :) inte alls så mycket klappar som förra året, men det gör mig absolut ingenting! Det blev lite för mycket att öppna då. Dessutom har klapparna i alla fall till Vincent kostat mer i år så då får han färre :)

Ikväll ska vi spela Bingolotto :) jag och Jonas bara dock. Köpa lite glögg och kanske en flaska vin. Nötter köpte han åt oss igår så vi kunde mumsa på ikväll :)

Tror min vän Sophie kommer förbi under förmiddagen med, köpte Marianne kulor åt henne på kryssningen så dom ska hon hämta upp :)

Har fått låna skidkläder av henne med. Super tack för det gumman!! Hon hade tänkt på precis allt :) goggles, strumpor, tröjor, vantar, ja ALLT :)
Nu ska vi ha tag i lite åt Jonas med. Blir nog en sväng förbi det nyöppnade decathlon i bromma blocks :) bra öppningspriser tydligen :)

Ja ja, massa svammel nu märker jag.
Men ville bara önska er en riktigt god jul! Hur kommer ni fira denna helg??

Vad ni än gör, så tänk på att ta hand om varandra, kramas mycket och kör inte om ni druckit!!

Tandådalen

5-8 januari kommer jag vara i tandådalen! Ska äntligen få lära mig åka skidor :) jag ser fram emot resan som satan!!
Tänkte åka på en sista minuten till något varmt ställe först, men datumen ville inte riktigt som vi ville. Då blev jag helt plötsligt sugen på att lära mig åka skidor, så nu får jag chansen. :)
Har bokat en privat lärare i 2 timmar, så under den tiden borde jag verkligen hinna lära mig grunderna :)

Jag får låna alla skidkläder av sötaste Sophie så ska vi köpa kläder till Jonas bara :) allt det andra får vi hyra där uppe sen :)

Åh det ska bli sååå kul!!

Idag var jag även på intervjun. Tycker det gick bra faktiskt. De skulle ringa med besked redan imorgon så nu håller jag tummarna :) ni också va?

4 advent :)

Åh inte ens en vecka kvar till julafton! Ska bli så mysigt så. Dessutom kom snön här igår med, så idag ska vi no passa på att gå ut och leka i den innan den försvinner. Vincent kommer nu vara hemma i tre veckor. Hade hoppats på lite snö så vi kunde gå ut och roa oss om dagarna, men så verkar det inte alls bli. Vi får pyssla med annat helt enkelt :) Ska på nerver imorn på en förskola i Vasastan förresten :) har inte för höga förhoppningar, men klart det skulle vara roligt om jag kunde få det. Självklart var barnamorden i Arboga, men frågan är om kommentarsskrivaren satt på tändstickor, snacka om att brinna av för typ inget alls! Hur sm helst, boken är verkligen att rekommendera. Fängslande och inte alls så otäck jag trodde den skulle vara. Det är hittills mest Emmas familj som berättaren hur tiden var osv. Läs den!! NEHE, klä på Vincent massa kläder och gå ut istället!!

Min tidiga julklapp :)

Jag har fått en ipad2 i julklapp, en vit dessutom :D är så galet jävla nöjd över den så ni anar inte. Den har jag haft stoooor användning för i mitt jobb sökande :) en trogen vän :)

Så, inte gravid, ska absolut inte gifta mig. Har bara blivit sjukt beroende av ytligare en Apple pryl. Brukar visst ha den effekten på folk. :) iPhone 4 och iPad, jo jag tackar jag :)

Och på tal om iPhone. Har varit ute i Tyresö (hur vi tog oss dit kommer snart) ikväll hos Vincents farfar och Irene :) druckit massa kaffe och glögg. Tittade även på svenska hjältar, nån mer som satt med tårar i ögonen genom hela programmet?
När vi var där i alla fall så spårade Janne och Jonas som vanligt in på tekniska prylar. Efter ett tag tar Janne fram en stor kartong och till mig förvåning är det något jag velat ha sedan jag blev med iPhone, högtalare :) men värsting grejen (enligt mig eftersom jag blev så glad) liksom. Boombox högtalare så munkar jag bara sätta i min telefon i den och dundra av taket på huset :) det är ett sjukt jävla ljud i den :) har inte haft högtalare av denna grad sen jag bodde i Flen :) på tiden med andra ord :D
Börjar visst stiga mig lite åt huvudet detta känner jag, men jag är så sjukt glad :D

Så, vår färd till Tyresö ikväll. Jag körde PUNKT. Jag har aldrig kört på motorväg innan, har aldrig bytt fil, har aldrig behövt titta i dödavinkeln, har aldrig kört bland så mycket trafik innan. Ikväll gjorde jag det och vad nervös jag var. Det gick bra om man ser till att det va min första gång. Eller det gick jävligt bra! Så stolt över mig själv att jag bara körde iväg utan att ens tänka. Fram kom vi, bilen hel och vi hela. Tog lite längre tid än vanligtvis, men jag körde lagligt och lugnt :D
Skulle dock inte göra om det under dagtid, men såhär på en kväll skulle jag lugnt göra om det :)

Sådär då, nu avslöjade jag vad det var som gjorde mig så lycklig, besvikna? ;) det var inte roligare än så för er, moahahahahahah ;)

Nu glädje-skuttar jag vidare :) god kväll!!

Hallå där ute!

Sitter i soffan och kollar på böda camping. Ska ta mig ett varmt bad efter det tänkte jag. Har en bok hemma sm jag länge velat läsa men inte riktigt vågat, men tror jag ska börja läsa den idag. Varför gråter inte emma, ni vet om barnamorden i Arvika. Jag är inte gravid, jag ska inte gifta/förlova mig. Jag har fått en julklapp i förtid som jag blev jätte glad över :) Idag blev hemme så gott som klart, äntligen! Har haft kartonger kvar här uppe och säckar med massa leksaker. Men idag tog vi tag i skiten och förflytta det ner till källaren. Hyllan vi köpte för flera veckor sedan kom upp igår så nu börjar det se ut som ett riktigt hem :D Nästa vecka är det dags för julklapps shopping. En enda julklapp till Vincent har vi köpt. Men i veckan ska vi ut bland allt annat folk och shoppa :) Nere nej, kolla klart böda sen bada ;) där fick jag till det :)

Tillägg

Jag är inte gravid :D och det gör mig ännu gladare, för det vill jag inte bli än på några år heller :)

Men ååååh

Jag har liksom något som jag skulle vilja skriiiiika ut, men har lovat att inget säga än :D det handlar inte om någon person eller så, utan det handlar om mig själv och något otroligt fint!!

Jag är super glad i alla fall, så mycket kan jag säga. Och överraskad, det är jag verkligen :D

Men jag kommer avslöja vad det är när tiden är inne :D håll er till tåls tills dess :)

Igår åkte jag in till stan och mötte upp herr och fru Nyman och Danne. Hade inga planer alls och det lät roligare än att sitta hemma. Köpte absolut ingenting men det va trevligt!
Vincent klagade inte en ända gång på alla timmar där inne. Han skötte sig verkligen exemplariskt :) skönt att han är en sån som finner sig i vad vi gör :) änsålänge haha.

Idag blir det att plocka lite här hemma och dammsuga av golven och tvätta dom. Slänger nog i en maskin tvätt med när jag ändå är i farten :)

Till något heeelt annat. Jag fick ju dator i present när jag fyllde tidigare i år. Efter vår resa till Grekland slutade den fungera. "key 2 stuck" stod det bara. Här om kvällen testade jag den igen efter månader av vila, och den fungerade!!! Ni kan tro jag blev glad. Skönt att ha min gamle vän tillbaka :)

Jaha, det var allt för denna gång!

Dags att skriva lite?

Oj oj oj, har tänkt så många gånger de senaste dagarna att det är dags för en uppdatering. Men vet inte vad jag ska skriva.

Helgen hade massor skoj att bjuda på. I fredags jobbade jag min sista dag på skarp och det avslutades med en trevlig aw :D
Lördagen bestod av massa städ och förberedelse då vi hade en liten baby shower inolanerad för Daniela. Vi hade det super trevligt allihop :D
Under natten blev det dessvärre ett besök på Astrid lindgrens då vi misstänkte att Vincent hade falsk krupp. Visade inget då men ska avvakta och gå och kolla upp det igen.

Så, i söndags var vi trötta och sov lääääänge. Inte tillräckligt för min del då jag skulle på kryssning sen.
Men men, åkte iväg och mötte upp de andra party-glada damerna vid terminalen sen jävlar körde vi :D
Jag måste dock erkänna att jag körde lite för hårt. Hade några minnesluckor när jag vaknade sen. Men oj vad kul jag hade! Med tanke på dom senaste månaderna som varit så var detta något jag verkligen behövde!
Så tack till er alla för denna resa, den glömmer jag aldrig!
Vi träffade så sjukt roligt folk och vi hade besök i hytten nästan från det att vi klev ombord :) typiskt oss ;)

Men nu är vardagen här igen. Jag söker massa nya jobb och väntar på att turen ska komma till mig.
Vincent fick vara hemma med mig idag och ska även få vara det imorn. Då har jag tänkt sätta Vincent på bakning. Ska göra pepparkakor och lussebullar tänkte jag :D

Jaha, mer än så hade jag inte att bjuda på. Men lite ny lösning fick ni i alla fall :)

RSS 2.0