Rensa bort...

Det händer väldigt sällan att jag ångrar saker. Självklart beror det ju på vad det handlar om. 
I detta fall (vilket jag tyvärr inte kan säga) så är jag så extremt missnöjd med ett val. Ett val jag trodde var självklart, något jag verkligen trodde på, men det blev verkligen ingenting av det hela! Vissa stunder går det bra, kanske mest för måsten. Men annars inget!! 

Sen kan jag ångra åt andra. Saker som andra kanske inte helt medger att de ångrar, men som de ger en tydlig bild av! 

När märker ni att ni ångrar saker? Vad brukar ni göra åt det? Har ni någonsin rensat bort saker i era liv? Vänner, familj, känslor? 

Sista dagen...

Sista dagen på jobbet imorgon! Vet inte alls hur jag känner inför detta. På ett sätt ska det såklart bli skönt. Men känns konstigt att inte bara ha semester och sen komma tillbaka! 
Något jag planerar denna sommar är att plugga till körkortet! Teorin är så sjukt tråkig, men den måste ju göras! Snart börjar Jonas semestern och Vincents dagis stänger. 

Var på kontroll för livmodertappen i slutet på maj. Nu har jag fått ny tid till att kolla den och vätskan i njurarna igen. Någon längre resa kommer vi inte göra denna sommar så teorin är perfekt att plugga på när jag ändå inte kommer göra så mycket. 

Har funderar väldigt mycket på det här med gudföräldrar till bebisen. Det känns viktigt vilka det blir och att det blir några som tar till sig barnet och vill finnas där liksom. Gudmor är klar redan, men gudfar funderar vi på. Vill ha någon som står oss nära och som kan axla rollen så som den är tänkt. Lätt val är det inte. Hur tänker ni när ni valt gudföräldrar? Hur ser ni på rollen som gudföräldrar och vad har ni för "krav" på gudföräldrar? 


RSS 2.0