Midsommar

Tänk så olika midsommarafton har sätt ut genom åren.
När vi växte upp firade vi midsommar med alla grannar på gården i hälleforsnäs. Vi dukade långbord i carporten och spelade musik och hade det kul!
Här i Stockholm har vi tagit båten till grinda ett x antal gånger. Har även varit i parker (som detta år).

Förra året var extra speciellt. Vincent och jag firade nämligen inte med Jonas. Jag prioriterade ett annat firande än samma samma samma. Vi var nämligen på bröllop. Ett sagolikt bröllop!

I år ska vi grilla och umgås i fredhällsparken med lite vänner. Har köpt spel med oss ner också. Packar in oss i en stor rullväska sen drar vi :-)

Är en aning otaggad faktiskt! Kroppen och jag vill inte riktigt samarbeta just nu. Har haft ont i magen hela veckan, har fortfarande. Och huvudvärk, yr, trött och känner mig som spagetti i benen. :-/
Men jag biter ihop så får vi se hur länge jag orkar!

Ville bara önska er alla en trevlig midsommar! Ta det lugnt där ute!!

Åh hej, åh hå!!

Marigt att kliva upp ur sängen. Gårdagen var lång men mycket bra! Hade personalmöte på kvällen med. Ett mycket bra möte, alla fick prata, alla lyssnade och vi visade varandra respekt! Ett riktigt produktivt möte :-)

Nästa vecka kliver jag in på Draken och jobbar. Ska bli kul att vara med där och se hur dom jobbar hos sig :-)

I övrigt så rullar allt på. Som jag tjatat om tidigare så är semestern snart här. För första gången på år så har jag semester med en god kassa :/) tacka vet jag jobb :-) mammaledig i all ära, men jag väljer hellre jobb just nu :-)

Massa svammel!! Haha!
Nu ska jag bli klar tänkte jag. Jobbar över ikväll och hjälper kära Anna att stänga :-)

Lite glad i alla fall!!

Sverige slutade på 0 poäng och är nu ute ur EM. Matchen mot Frankrike återstår och nu hoppas jag dom gör oss stolta och faktiskt spelar lite fotboll.
Första matchen mot Ukraina var totalt värdelös. Så sjukt dåligt "spel" av landslaget.
Gårdagens match var i alla fall spännande och de låg på lite mer. Men nu räckte inte det till vinst tyvärr.
Men England gjorde ett bra jobb och rätt snygga mål faktiskt.

Det var med besvikelse jag gick och la mig igår. Vaknade besviken då jag även tyckte helgen gått för fort. Tog ett tag innan jag insåg att det faktiskt är lördag och inte söndag idag :-)

Igår hade jag bokat tvättstugan för första gången sen vi flytta hit i september. Men när jag hämtat Vincent på förskolan kom vi inte in genom porten. Tänkte först att droppen måste gått sönder. Provade ringa upp porttelefonen men inget fungerade. Går heller inte att låsa upp porten med vanlig nyckel.
Någon hade hunnit få dit jouren så han gick och ställde upp alla dörrar. Men in till tvättstugan måste man ju öppna med bokningssystemet, så nej, ingen tvättstuga blev det!

Idag har vi varit super sega både Vincent och jag. Utomhus bjuds det på februari väder så det lockar inte att gå ut. Vi vilade extra länge och passade på att mysa lite extra.
Jonas är på kryssning och kommer hem senare under dagen/kvällen.

Nu är det 3 veckors jobb kvar innan semestern. Ska bli så underbart att komma ner till Grekland igen:-) först ska Vincent och jag ber till Flen och sticka folk i ögonen. Tiden är välplanerad så vi hinner med allt på en vecka, lite besök hit och dit, studiebesök på brandstationen och förhoppningsvis lite systertid.
Förstår inte att det ska bli sånt snack på folk när vi åker ner. Varje gång får folk väldiga problem med det och jag undrar varför. Inte direkt några jag nånsin umgåtts eller kommer umgås med heller.
Hahahaha!!! Sjukt kul i alla fall!

Måste erkänna att jag tycker det är skönt att komma ner till Flen och slippa sthlm stressen för ett tag. Ladda batterierna där det inte finns något att göra.

Nehe, nu måste jag göra lite nytta. Inte mycket att göra, men vill ha det rent och fint!!

Bjuder på lite bilder från den senaste tiden.
Maten från vår personalfest, Goa arbetskamrater när vi sjöng karaoke, mitt sandkake byggande på jobbet och en rastlös mig som testade en ny sminkning :-)

Dop idag

Som vanligt så springer helgen iväg! Vädret har inte varit det bästa direkt och vi alla har varit lite sega :-)

Jag var ute med hela personalskaran i fredag. Vi åt på sakura och sjöng karaoke i massor :-) kvällen var verkligen hur lyckad som helst!

Vincents förskola hade stängt i fredags. Så farfar hans bestämde sig för att ta
med honom till Skansen :-) de hade kollat på massa apor (som Vincent älskar) och ätit glass berättade Vincent. På sen eftermiddag åkte Jonas och Vincent med hans farmor och perre för att köpa bil. Sen blev det hamburgare till middag för att sen åka till hans gudföräldrar. Väl där hade Vincent mumsat i sig massa massa godis! En riktig fest fredag fick han!

En händelserik dag tydligen då han sov till 9:45 igår. Går annars upp vid 06 senast haha!

Hann knappt vakna så klädde vi oss för att åka och fixa doppresent.
Hade inget kaffe hemma heller så blev en tur till affären med. Kände mig som en ny människa när jag fått mat och kaffe i mig!

Så idag då? Idag är det lilla alvas dop i Tyresö. Alltid lika mysigt med dop. Har dock inte en aning om vad jag ska ha på mig. Men det ska jag väl hinna komma på :-)

Regn, regn och åter regn!

I veckan som gått har det varit ett smärre kaos på jobbet. Men vi har kört på och har fått dagarna att fungera :-)

I torsdags kompade jag lite för att fixa mina naglar :-) stod 250:- på dörren, men kvittot visade bara 200:-
Jo jag tackar! :-)

I övrigt har veckan lunkat på, lite seg och vädret har varit sådär. Speciellt helgen. Fan vad det regnat! Inte över än heller om man ska lita på prognosen :-/

Denna vecka bjuder på massa skoj, tisdag= vernissage och picknick med alla föräldrar. Onsdag= ledigt (röd dag). Torsdag= min tidiga dag. Fredag= jobb sen sommar fest med jobbet. Lördag= slapp antar jag. Söndag= dop för Alva.

Det var den kommande veckans upplägg. Veckan lär gå snabbt :-)
Snart är det semester också :-) längtar som attans just nu! Måste iväg och köpa väska, både till oss och till Vincent :-)

RSS 2.0