Första BVC besöket

Idag har vi varit på BVC för första gången. Gick fort då Ingegärd skulle till sjukhuset med sin egen son. men vi vägde honom i alla fall och han väger 2745 g idag. Har bara gått upp 45 gram under de här dagarna. Men då ska vi komma ihåg att han spydde ganska mycket i natt med och det va ett tag sen han hade ätit då med.Men sköterskan va nöjd ändå.
Annars så har det inte hänt så mycket den här veckan. Jonas jobbar natt så jag är ensam om nätterna vilket jag inte alls gillar. Har våldigt svårt att sova när han är borta redan innan Vincent kom... men nu är det ännu värre. Vet inte om jag inte vågar sova eller vad det är... somna kan jag i alla fall inte göra innan 3 på natten. Börjar kännas nu. Vaknar vid 9 varje dag och blir super pigg så då går jag upp. Sen är jag vaken hela dagarna tills nästa gång klockan slår 3 på natten. Ursh ursh.
Men inte skulle jag vilja byta bort min lilla skatt för lite sömn. :) Han är ju det finaste jag har. Mamma älskar dig Vincent!
I helgen ska vi fira min födelsedag här hemma. Blir bara lite fika så får de va bra så. :) Fyller ju ingen speciell ålder så det behövs inte firas så mycket.
På söndag ska vi kolla ett hus på Värmdö som en tjej hyr ut. Är på 65 kvm... lite större än här i alla fall. Så får se vad hon säger. Har även en annons ute om lägenhetsbyte. Så om nån vill byta en större HR mot vår BR så hör av er :)

Nehe, nu ska jag nog ta o mysa ner mig i morgonrocken och ta upp min prins :) Jaaaaaaaa <3

Ha de bra där ute!!!!!

1 månad <3

Idag är vår lilla prins 1 månad gammal. Tiden har gått så fort, kan knappt förstå allt. Känns så länge sen vi åkte till förlossningen och att vi låg inne på neonatalen. Men det är ju faktiskt inte alls länge sen egentligen.
Så overkligt allting egentligen. Han är en månad, han som inte ens ska vara född ännu. :)
Såklart är jag överlycklig att jag har honom hos mig redan. Men det va lite oväntat när allt hände. Det finns ju lite posetivt av att han fick vara kvar på SÖS en stund. Vi hann ju göra klart lite under den tiden. Allt fanns ju inte här hemma när han kom ut. Så den möjligheten med sköterskor som tog hand om honom när vi ordnade allt hemma åt honom tackar vi för. Inte alla som har den lyxen ändå. Skönt för honom också på ett sätt, att inte behöva flänga runt med oss när vi fixade allt. :)
Han har växt 3 cm på längden, han väger 2545 nu och hoppas han väger mycket mer imorn när Mona kommer. Hon kommer nog för sista gången imorn om han gått upp massor i vikt. :) Hoppas vi lyckats mata på honom massor. :) Fick order om att mata till efter han ammat, så han får först bröstet en stund sen får han ersättning så han ska öka MYCKET i vikt :)

Den närmsta släkten förutom Nea har hunnit träffa honom nu. Hoppas Nea också kan träffa honom snart. Planen var egentligen som så att vi skulle åkt ner till Flen idag så alla fick träffa honom. Och att vi skulle ha en hel dag på oss där. Men så blev dessvärre inte fallet. Jonas blev inringd på jobb idag, så vi tog Flen i fredags. Dock hann vi inte med så mycket då vi hade planer för kvällen. Men en liten stund och mat med familjen fick vi. Synd bara som sagt att Nea inte hann hem. :( Det går fler tåg :P (om sj sköter sig).

Så idag då hade man ju kunna fira lilla prinsen, men så blir det inte. Men det gör inget :)

Själv fyller jag år om 1½ vecka ca, nån som vill komma på fika? Anmälan senast dagen efter :P Inget att fira och present från Jonas har jag redan fått. :) Tack hjärtat! Fick ny telefon igen. Dator och telefon i ett :) Tack tack, är super nöjd med den :)

Nu ska jag nog väcka min son så han får äta ännu mer :)

På återseende mina läsare, om ja har nån haha. :D

Tiden springer iväg

Tycker inte jag hinner så mycket om dagarna hehe. Tiden bara springen iväg för mig. Visst hinner jag ju det jag måste, men vips så är det dags att sova. :) Lilla Vincent vart 3 veckor igår redan :S Känns lite konstigt än. :) Sonden har vi tagit bort och ammar bara nu :) Han har gått ner lite i vikt igen efter men det är bara normalt :) Nästa vecka trodde Mona att vi skulle bli utskrivna åxå.

Annars så om Jonas inte jobbar imorn så ska vi till Telefonplan och titta på en lägenhet. Nästa vecka ska vi kolla på en del i ett generationsboende :) Hoppas vi får tag i något större snart :)
Ska även fastställa fadeskapet nästa vecka med :)

Har hunnit med lite besök i veckan med, så mycsigt så :) Får massa fina kläder till Vincent. :) tack så mycket.
Nu ska jag nog fixa mina naglar sen slumra en stund. Behövs egentligen inte då Vincent lät mig sova i 5 timmar i sträck i natt :) tack gubben :)

Mys mys mys

Det är nog det ända vi gör här hemma, MYSER! :) Igår va Jenny o Puntus här och vi käkade gott och tog oss faktiskt ett glas vin. Tog oss 3 timmar för 1 glas haha. Smakade lite mysko fram till sista klunken hahaha. Det blev ett glas till efter, och de va liite godare i alla fall. Dock inte nått i mitt intresse längre att dricka. Men ett glas va gott i alla fall. Men blir så bökit när Vincent ville ha mat tidigare än vanligt då visste ja inte hur mycket han skulle få så han fick mat i flaska så fick han bestämma själv ist :) Men va mycket lättare det är att bara lägga han vid bröstet. Inge mer vin till mig på braaaa länge nu.
Nu ikväll ska vi över till Patrik o Rebecca. Väntar bara på att Jonas ska komma hem igen och att Vincent ska äta klart. Jonas vart nämligen inringd på jobb idag då de va kaos med spåren.
Jonas o Puntus gick ut igår och tog en öl, på vägen hem skulle han runda en kusknut och halkar. Får tag i en stolpe men tappar taget och ramlar och slår bakhuvudet i fasaden. :( Tyckte sååå synd om honom när han kom hem. Jordens bula i huvudet och hade ont. Kunde inte ge honom nån värktablett men han fick ligga på min arm en stund innan han la sig på soffan och sov. Men imorse så fick han en aövedon av mig i alla fall. Hoppas han känner sig bättre nu bara. Kunde ju gått illa det där.

Ja ja nu ska ja mata klart Vincent o göra oss klara att åka :) Men jag skriven en annan dag igen :)
På måndag får vi mysigt besök åxå, inte bara av Mona heller :)

LYCKA!

Åh jaaaaa idag får vi komma hem :) Ni anar inte hur skönt det känns. Dock har min natt inte alls vart bra, Vincent va lite gnällig i natt och ville inte sova. Han fick mat både från bröstet och sonden och när jag trodde han va nöjd var det bara att börja om på ruta 1 igen :S Ja har sovit en timma i natt tror jag, eller ja inte i natt imorse innan 7 målet :S
Men men, det gör mig inget förutom att jag har väldigt ont i huvudet just nu :S

Så idag då när vi kommit hem... vad tror ni vi ska göra då? JO vi ska promenare med vagnen :) JAAA! Måste till konsum o handla lite... måste ha Baby semp i alla fall o lite mat hem till oss o så :) Ska dock inte vara i affären så länge pga alla bakterier. Men en liten sväng går bra :)

Nehe, nu då? Dricka upp mitt kaffe o kanske göra i ordning här i rummet på Neo. Ska bada Vincent för första gången idag med :) Hihi, myyys! KÄRLEK!

Jonas Mikael Blom & Vincent Jonas Fredrik Blom, Jag Älskar Er!!!!

Åh va mysigt det är

Vissa nätter när jag inte orkar gå upp ur sängen efter Vincent fått mat så brukar jag lägga kvar honom på mitt bröst och sova. Och ÅÅÅÅÅH va underbart det är med honom där. :) Det finns inget härligare! I natt var vi alla 3 väldigt trötta, drog ut på maten lite och så men det gör inget :)
Idag har min prins gått upp 50 gram till, han väger nu 2293 gram, vilket betyder att han gått över sin födelsevikt :) JAAA! Det är typ lite det vi väntat på också innan hemgång. :) Men nu är den biten över och hans bilirubin stiger inte heller så det kan vi nog också släppa tror jag. Nu antar jag att det är amningen dom hellst vill att vi kommer igång med. Men vi kan ju inte va kvar här bara pga det tycker jag. Tycker inte Anna heller iof. Hoppas det fortfarande fanns plats på Hemvården så kan vi åka hem så som läget är idag just nu liksom. Med sond och allt :)
Men vi får se, hoppas barnläkaren kommer in till oss idag och pratar lite :) Skulle va skönt o höra hur han tänker. Vi har samma barnläkare som Havanna hade när hon föddes. Tyckte då han va lite speciell, men nu gillar jag honom. Han är väldigt duktig och trevlig. Han står alltid på vår sida också, vilket vi gillar :) Han säger själv att Vincent är ett av de snällaste och finaste barnen han träffat och de gör oss ju såklart lite extra stolta :)
Vincent ligger här framför mig och myser, måste såklart stanna upp i skrivandet ibland och titta på han, för det är verkligen en fröjd för ögat att se honom. Ett riktigt ögon-godis. Doften från honom däremot är ju inte doft att liljekonvalj eller jordgubbstårta, men den har vi lärt oss stå ut med. För fy tuuuusan va han bajar :P Sista dagarna har varit extrema. Och de är sååå typiskt att han lägger av de EFTER maten när vi byter blöjan INNAN maten haha. :) Men men det gör inget :)

Till något helt annat kanske... DOPET! Åh va börja planera lite smått igår kväll. Att bo i stockholms innerstad är inte det lättaste när det gäller plats i kyrkor och så. Det är oftast fullt överallt och det tar tid innan man får en tid i nån kyrka. MEN, då tänkte vi som så att vi börjar nu direkt att planera så har vi större chans att få den tid vi vill ha :) Så nu ska jag se om det finns nån tid den 25 april, typ klockan 11.00 eller 13.00. Håll tummarna!

Jaja, nehe, nu ska jag nog mysa med mitt hjärta här!!! Mamma älskar sin pojke såååå mycket!
RSS 2.0