Kul helg :-)

Imorgon ska jag äntligen till jobbet igen. Hostar fortfarande lite, men känner mig piggare. Så nu hoppas jag att energin jag har räcker för att jobba.

Annars så pratade jag med syster idag. Vi bestämde att hon ska ta tåget upp hit på lördag förmiddag och förhoppningsvis och troligtvis (som hon själv skrev) stannar till tisdag :-) ska bli himla kul :-)
Jonas fyller även år på måndag så det blir väl ett glas vin eller två på kvällen :-)

I övrigt är det garderobs rensning på agendan. Skor ska också kollas igenom. När tid finns så ska vi kolla källaren med, det är proppat med skit där nere.

Bjuder på en helt förskräcklig bild från min 25 års fest. Var rätt bra rund under fötterna då, men som sagt, jag bjuder på det ;-)

Efterlyses!!!!

Nu har jag startat jakten på en billig liten paraplysulky.
Så, här kommer ni läsare till hjälp!

Är det någon som har en hemma till övers? Vill ha sufflett på och gärna inte allt för dyr.

Eller har du en hemma som du vill låna ut under 2 veckor i sommar fungerar det lika bra!

Tack på förhand!

Mesans vi ändå är igång, vilka är ni som läser egentligen? Kan ni inte posta en kommentar med ert namn och nått skoj? :-)

Borde inte egentligen...

Borde inte svara på den anonyma kommentaren egentligen. Men nu är jag snäll och gör det.

Men fortsättningsvis vill jag gärna se ett namn på kommentaren.

Min cykel kostade 2800+ alla tillbehör (lås, hjälm och lysen). Kärran kostade egentligen 999:- men eftersom vi köpte allt på samma ställe fick vi 50% på den.

Men billigt är det verkligen inte. I runda slängor med alla tillbehör till oss 3 gick det på runt 10.
Sen beror det helt klart på vad man är ute efter för cykel. Jag köpte en vanlig standard cykel, 3 växlar och fotbroms.
Jonas som ska cykla långt köpte en hybridcykel och dom kan sticka iväg rätt ordentligt tyvärr.

2 år och 3 månader

Det har varit på ge ett bra tag nu... Men det har liksom aldrig lyckats.
Sura miner och myror i brallan har satt stopp för planen.

Men idag av någon anledning lyckades vi. Stoppade Vincent i ett bad och när han var klar frågade jag om jag fick klippa honom. Ett halvt ja fick jag. Satte honom vid bordet med en mejsel, en ficklampa och lastbil. Pappa Jonas hjälpte till att laga medans jag klippte.

Det var med vemod jag tog lock för lock, men fint blev det.
Har sparat hans lilla hår i hans bok och i hans silver burk :-)

I övrigt då. Köpte oss varsin cykel och cykelkärra med alla tillbehör som behövs i fredags. Jag koppla på kärran och cyklade hem med Vincent så fick Jonas lasta bilen och köra hem.

Taggade som satan att få ut och cykla igår, men vaknade av snö storm ute. Blev dock fint väder på eftermiddag så vi cyklade till affären.
Men Jonas blev inte nöjd med sin cykel så vi bytte till en annan idag. Han drog iväg själv medans Vincent och jag vila sen cyklade vi allihop till Bromma blocks :-)

Nu är det cykeln som gäller när det är korta sträckor vi ska. Ja även längre om vädret tillåter. Tanken för Jonas är att han ska cykla fram och tillbaka till jobbet.
Själv nöjer jag mig med att cykla till pendeln :-)

Här är Vincent alldeles nyklippt :-)

Påsken lider mot sitt slut, äntligen!!!

Äntligen är sista dagen på påsken här!!!
Helgen har varit sjukt tråkig och lång. Ända dagen vi gjorde något var i fredags när vi åkte ut till Tyresö. Men annars har vi inte gjort ett skit. Jonas har haft planerat jobb varje dag också, ska snart iväg nu med.

Ska bli så galet skönt att komma tillbaka till jobbet imorrn. Suckade för mig själv igår morse när jag insåg att jag skulle vara hemma ytligare en dag.

I veckan ska Vincent skolas in på nya förskolan. Han var där i måndags, men åkte till Astrid Lindgrens med honom på eftermiddagen sen och det visade sig inte vara bra i öronen än.
Han hade dessutom inte ätit ens en smula på 9 dagar, drack bara mjölk. Vilket gjorde att vi åkte in. Han hade absolut ingen energi, satt bara still i soffan, gick inte, åt inte, var konstant ledsen. Kände att det inte stämde trots att han hade ätit första kuren klart.
På Astrids fick han en infart dit satt, tog prover och kollade öronen.
Fick ny medicin och han piggnade på sig redan dagen efter.

Så ja, nu äntligen är det dags för inskolning!

Bjuder på två bilder från helgen. Vincent fick tag i mina glasögon och den andra visar hur gott han somnat i vår säng :-)

Min favorit blomma!!

Fick besök av svärfar och Irené igår och med sig hade dom en blomma :-) fin va?

RSS 2.0