Inskrivningen

Idag var vi på första besöket hos vår barnmorska. Hon var jätte trevlig och go! Vi pratade mycket om min oro för att få missfall så hon skulle skicka remiss på att få göra ett VUL (tidigt ultraljud). Jag tog massa prover och även för att se hur det är med sköldkörteln nu. Eftersom jag aldrig gjort cellprovet heller så passade vi på att ta det också. 

Hela mötet gick jättebra och jag är nöjd och glad över att vi fick henne som barnmorska. Känns bra att komma tillbaka till henne sen. 

I nästa vecka ska vi till deras läkare. Han ska göra bedömning på hur och om jag behöver extra kontroller i och med att Vincent är prematur. Han kommer även göra bedömning på hur jag ska jobba och hur länge osv. 

Vi funderar även på att göra ett KUB test. Vill dock inte alls ta fostervattenprov om det skulle visa sig att det ligger någon risk för kromosomfel. Vi får se senare helt enkelt. 

Nu väntar vi först på att få tid till VUL sen också läkarbesöket nästa vecka. Sen stundar RUL och sen besök hos barnmorskan igen. 

Ska försöka komma igång med bloggen igen!

Nu tänkte jag försöka blogga igen, om än bara ett tag framöver så vill jag gärna skriva ner tankar och funderingar, känslor, utveckling och så vidare. 

Det är nämligen så att vi får tillökning i slutet på augusti. Är idag i v 10. 

Känner dock stor oro för missfall denna gång. Känner efter, googlar, tänker och det gör mig galen.
Har inte fått missfall tidigare (peppar, peppar), men fler runt om råkar ut för detta och då oroar jag mig ännu mer. Har denna gång fått lära mig något nytt. Att man kan ha en så kallad ofostrig graviditet. Googla på det då det är svårt att förklara. 
Nu hoppas jag att den fina människan som råkade ut för detta lyckas snart igen. Hade varit ljuvligt att vara mammaledig samtidigt som henne! 

Any how. På tisdag ska vi på inskrivningen hos barnmorskan. Ska be om att få göra ett VUL så kanske nerverna stillar sig lite. 

Detta är inte en Facebook nyhet, så det ska bli kul att se om några fortfarande tittar in här och läser. 

Tjingeling på en stund :) 
RSS 2.0