R.I.P

Pierre Bodin! Vila i frid vännen! Hemskt att det ska behöva hända. Du lämnar många bakom dig!

Johanna, jag vet att du har de jobbigt just nu, men du kan alltid prata med mig. Hoppas du vet de.

Idag ska jag jobba. Jobbar 12-21. Är så fint väder så de behövs. Imorn jobbar jag 10-15.30. Sen ska jag på föreläsning med Daniela. Dagen D närmar sig med stormsteg. Går så himla fort just nu.
Annars vet jag inte hur jag jobbar ännu. Men hoppas få veta de idag. Johanna skulle ju vilja va ledig på dagen på torsdag. Så frågan är om inte hon ska jobba kvällen så jobbar jag dagen för henne. Väst är om de blir mycket att göra....
Aja, de löser sig de där. :D

Nu ska jag dricka lite mer kaffe sen bli klar för jobbet!

Vila i frid!

Dagens planer...

Hmms.... Känns lite så där att säga att jag ska städa här hemma idag. :S Om man tittar ut så förstår man varför. De är strålande solsken ute idag och jag ska städa... :S Ett nödvändigt ont. Har inte städat på några dagar så de behövs.
Helgen då...? Jo jag jobbade i lördags... hela långa dagen. Johanna hade blivit magsjuk så jag fick gå direkt på morgonen. Aja, de gick ju bra.... men de va så himla mycket att göra. Och Danne, chefens bror va inte mycket till hjälp... så de va mest jag o fia som jobbade... va jobbigt, men gick ju i alla fall. Sen igår skulle jag jobbat.... eller ja, jag gjorde en stund. Men natten mellan lördag och söndag blev jag magsjuk åxå... jävla johanna. :P Men ja gick upp till jobbet... hjälpte fia och vänta på att de andra skulle komma in. När vi hade allt under kontroll så gick jag hem. hade gått bra för dom sen så de va skönt. :)

Jaha ja annars då? Stefan hade skrivit så fint i sin blogg. Jätte vackert!

Nu ska jag hosta mig vidare och ta tag i städandet. :S Idag kommer dommen åxå... så himla nyfiken nu. Onsdag ska Daniela och  jag på föreläsning om födseln. :) Spännande. :) De är inte långt kvar nu, ca 6 veckor. :D

........

jag finner inga ord... de är så orättvist. Tänker på dig hela tiden min vän, och tänker på din familj. Varför skulle de bli så här för dig? Har du inte haft nog? 
Jag saknar dig så mycket vännen. Vet att kontakten varit dålig på sista tiden. men jag älskar dig lika mycket fortfarande.
Jag finns här för dig!!!! Glöm inte det!

Puss puss :'(

Bilder

Nu sitter jag här framför datorn och skulle försöka maila över alla bilder till Fiia... men icke då. Bilderna är för stora så man får plats med bara 2 bilder i varje mail. Orka sitta och ändra varje bild liksom hahaha. Tar evigheter typ. Suck.
Har laddat upp bilder på min facebook från födelsedagsfirandet. Både på dagen när familjerna var här och på kvällen när kompisarna var här. Nu ska jag bara ladda upp bilderna från Mammas 50 års dag. :)

Annars, så fick jag ju jobba här om dagen fast jag var sjuk. Skulle vara ledig igår pga samma anledning. Men angelica ringde och väckte mig och fråga om ja kunde hoppa in några timmar när hon skulle till läkaren. Inga problem. Lite fler timmar innan lönen. :)

Ja ja idag får vi lön :) sweet :) ska storhandla direkt, så vi får hem mat igen :)

nu ska jag fortsätta med bilderna! Ses!!!!!

Sjuk, rättegång och jobba...

Bussen går om ca 20 minuter. Ska på rättegången med Daniela. Är sjuk.... I morse va febern uppe i 39,3... Känns inge vidare alls. Har knappt någon röst kvar... men finns ingen som kan jobba istället för mig idag. :S Så jag blir helt enkelt tvungen att jobba själv. Tar emot ganska skapligt. :S

Nehe nej... de här blev kort... ska dricka upp kaffet och ta på mig och gå. Skriver en annan dag...

Från en sjuk Helena

.......

sometimes I just don´t get it....

Jaha fredag idag igen då. Händer väl inte ett skit som vanligt. Jonas ska väl som alltid vara med massa annat folk. Kommer inte ihåg sist han va hemma en helg. Men skit samma.
Har tvättstugan idag med, men som vanligt blir de ja som får ta hand om de. Aldrig att man får hjälp. Är så less på skiten just nu så de fínns inte....
Aja, chefen ringde förut och fråga om jag ville jobba imorn om de är fint väder. Då behöver vi vara fler än vanligt. Och jag sa självklart ja eftersom ja fick så lite timmar denna vecka.

Nea och samuel skulle kommit upp idag, men Nea hade blivit genom förkyld så hon orkade inte. Förstår henne!!! Inte kul att sitta på ett tåg med massa folk och hosta. :)

Annars så händer de inge skoj...

Firade ju mamma i onsdags. Hon fick massa bra saker, dammsugare, strykgärn, mobil, pengar o massa massa blommor. Digitalfotoram av systrarna mina, med massa kort på oss när vi va mindre och på henne när hon va yngre. haha. :) Och som alltid när någon fyller så rimmas de. :) Även denna gång, men bara lite kort och gott.

Nehe nej....

56 dagar kvar!!!!!!

Mamma 50 år!!!

Idag fyller min käraste mor 50 år och vi ska åka ner. Jag är typ klar för att åka, ska bara ta på mig rätt kläder. Väntar på att Jonas ska komma hem från jobbet så han kan göra sig i ordning så vi kan rulla ner. Vill hellst komma iväg innan rusningen och köerna börjar. Ska göra ett stopp på vägen med. Går nog fort de där. :)

Hemma hos mamma bjuds de på mat och tårta idag. Ska bli mumsigt!
6.15 i morse var hon med på P4 sörmland. Cina hade mailat och ville att som skulle ringa och väcka henne med gratulationer, så de va hon. Jag var faktiskt vaken då och hörde de live. :)
Hade först tänkt ställa klockan, men gjorde aldrig de. Så vaknade jag ändå vid 6 så då gick jag upp. :)

Nehe, om man ska stoppa något i min kurrande mage kanske. :)

På återseende!!!
PS. Glöm inte tävlingen om smycket!!!!!!!

Tävla och vinn!!!

http://ellasinspiration.blogg.se/2009/march/tavla-vinn-personligt-namnsmycke.html

Tävla och vinn ett smycke!

Söndag

Söndag förmiddag och jag sitter i soffan med morgonrocken på fortfarande. Ska snart göra mig klar inför jobbet ifall dom ringer in mig tidigare. Har stägning ikväll igen.
Vaknade ganska tidigt idag faktiskt. Först vid 6 tiden för att Jonas klocka börja ringa. Sen vaknade ja vid halv 10 igen så då gick jag upp. Hade så himla svårt att somna i natt. Men de är som vanligt när Jonas inte är hemma. Jag är skit trött när jag lägger mig, men när jag väl ligger där så blir jag pigg. Försökte spela lite Pinball för att bli trött, men icke då. :) Fastnade framför nån film... den sluta strax efter 02... så låg jag vaken ett tag till. Ja ja så kan de gå.

Mammas födelsedag närmar sig med stora steg. Inte många dagar kvar nu. Ska säga till idag igen att jag behöver va ledig då. De får hon inte glömma Angelica. Hahah. Ja ja nej nej.

Här blir de inga barn gjorda (?) Hahaha. Lyfta på arslet o bli klar då. hahah.

Onödigt blogginlägg kanske. Men ärsh haha.

Jonas Mikael Blom! Min bara Min kossa! :D <3

Trist som bara den

Hahaha här sitter jag ensam framför melodifestivalen. Inte mycket att titta på. har blivit så långdraget och fjantigt. Och bidragen är ju bara skit i alla fall. Men som vanligt med alla andra tv kanaler så har dom inget att visa under den tiden melodifestivalen går. Suck, så man blir nästan tvingad att titta på de. Så de där jävla tjatet efteråt sen "Vann rätt låt?" på ALLA löpsedlar. Ja inte fan hade de spela nån roll vem som vann de är ju aldrig nån som vinner med dessa bidrag...

ja ja idag jobbade jag. Trodde jag skulle bli magsjuk där ett tag. Mådde så hemskt illa. Men ja strunta i de och jobbade vidare. :) Imorn är de dags igen. Vet dock inte när jag börjar ännu. Ska vara bra väder så de kanske blir mycket att göra. Vem vet. :) Annars börjar jag senast 12.30.

Nehee nej de här duger inte. Kolla vidare på skiten... äta nå snacks kanske. (?)

På återseende.

ÅÅÅÅÅÅÅH!

Åh va mysigt de är. :) Har Daniela sittandes här bredvid mig i soffan och hennes mage har hicka. :) Hihi lilla bebisen. :) Jonas fick åxå känna och han blev lite skraj hahahaha. Men de är ju så mysigt!
Ja ja igår blev de ett 12 nästan 13 timmars pass på jobbet. Riktigt trött var jag när jag kom hem. Men men de ger ju pengar i alla fall. :)
Annars idag händer de inte så mycket. Tror jag i alla fall. Ska kolla om vi ska åka och köpa mammas present. Kanske kanske. :D

Neheee nej, de här duger inte. Skriver en annan dag :) Höres och störes. :)

Får besök :)

Imorn kommer våra familjer hit och ska fira mig :) Ska bli himla skoj :) Mamma, pappa, fia och Mirjam kommer. Bara Nea, Samuel och Becka som saknas :) Sen kommer jonas alla nära och kära med. :) Vi blir ca 15 pers här hemma i denna lilla etta :) Hihi men finns de hjärterum finns de skjärterum :)
Pratade med Cina nu ikväll med så snodde jag ett recept på de jag ska bjuda på imorn :) Säger inte va de är :D Men gott är de i alla fall. :) Imorn åker den riktiga kaffebryggaren fram med. Går inte att bjuda på kaffet från maskinen till allihopa. :)

Ja ja idag har jag jobbat. Kom hem här strax efter 19.30. Jonas jobbar fortfarande så de är lite tyst och tråkigt. :) Men hoppas han kommer snart :) På söndag börjar jag jobba kl 13 så då kan man i alla fall dricka 2 öl imorn :)

Nehe nej... detta duger inte.
Glömde i förra inlägget!!!!!! Tack för alla fina gratulationer!!! Nea, du skrev så fint i din blogg :) Tack för de. De värmde verkligen. :D

Nu avrundar jag här. Skriver igen efter helgen. :D

Jonas, jag älskar dig så ortroligt mycket! Vet att du aldrig läser min blogg, men vill ändå att du ska veta hur mycket vår kärlek betyder för mig! Har gått över ett år nu, och jag känner mig fortfarande tokigt kär i dig :) Tack älskling för alla de underbara känslorna du ger mig :D KÄRLEK!!!!!

Födelsedagen kom och gick!

Nu har jag blivit hela 22 år gammal :D Hahaha känner mig jätte gammal nu :D NOT!
Dagen firades med att Daniela och Enzo kom hit ganska tidigt. Jag bakade en tårtbotten för att sedan göra en chokladtårta *asg* De blev ju ingen succé direkt. Men men. Chokladen över vart lite tjock så de gick inte så bra att skära i den. Eller så skulle jag gått på min första tanke att blanda chokladen med grädde när man smälter de. :) Ja ja nu vet jag hur man inte ska göra i alla fall :) Kul hade vi under tiden.

Mot kvällen kom även jenny och pontus över. Fick en jätte snygg tröja och deo och duschtvål. :) Haha hade precis köpt samma duschtvål själv, men den luktar så himla gott. :) Jenny och jag har näsor för de där tror jag :)
Så fick jag ju present av Jonas med. :) En ny stav till naveln i GULD :) Tack min finaste pojke!

Annars så har jag fått frågan av Daniela om jag vill vara med henne på förlossningen i maj. :) Tack gumman min, självklart följer jag med. :D Lämnar dig inte ensam :D

Ja ja :)

Jonas är den finaste killen som finns. Vi har de så himla bra ihop han och jag. Jag älskar honom så sjukt mycket.
RSS 2.0