Är helt slut!

Veckan som var försvann lika snabbt som den kom tror jag. Jag ska berätta mer om den i ett annat inlägg när jag har lite mer tid över till att skriva och visa er bilder från kalaset :)

I veckan var vi och handlade till kalaset, allt som behövdes till bakandet och pyntet :) Har bakat som en galning och hållit på här hemma från morgon till kväll.
I torsdags var jag till Hägerstens Ungdomsgård för lite fältstudier och det va verkligen intressant. Kan absolut tänka mig jobba som timmis där ute senare :) Vill dock ha körkort först, men det ska jag väl se till att kunna fixa :)
Bakade tårtbottnarna i torsdags med, och handlade. Haha. I fredags skulle resten ordnas. Cupcakes (som vart en totall flopp först) och lägga emellan på tårtorna och dekoreta. Städa, hänga tvätten, fixa massa. Ah ni fattar. Tog mig dock en lite för lång vila med Vincent på dagen och sen efter det åkte jag och klippte mig, så miste några timmar av mitt slöande. Ja ja. Bara köra igång när vi kom hem igen :)

I onsdags var vi på BVC. Vincent vägde nu 9750 g och var 76,5 lång. Han har bara växt 1 cm sen 10 månaders kontrollen och gått upp ca 300 g. Men det är vanligt vid den kollen sa hon :) Vaccineringen blev så klart jobbig för han. Men ingen feber eller rodnad på benet, såååå skönt :)
Passade på att göra lite ärenden när vi ändå var inne på söder. Bland annat så fixade min söta vän (som jobbar på konditori) så jag fick köpa färdig kavlad blå marsipan till tårtorna :) SÅ SNÄLLT! Var med kort varsel så chansen va egentligen inte så stor att det gick att ordna, men Linda hon kan hon :) Tack!!!!

Ja ja, huset fult igår, men det tar vi i bilder en annan dag som sagt. Men idag är vi trötta, VÄLDIGT trötta.

På onsdag ska min mamma på lite otäckheter och kommer inte kunna göra så mycket efter det. Så funderar på att sätta mig på tåget till Flen på torsdag kväll för att hjälpa till lite. Dock skulle jag behövs fått mina csn pengar, men eftersom skolan är dum i huvet och aldrig rapporterar mina betyg så står min ansökan still. IDIOT SKOLA!!!! Men men, får se om jag kan åka ändå. Dock villle jag passa på att åka till Katrineholm också och firat min lillasyster på 6 års dagen, men har inte råd utan csn. Vilken knipa. Inte alls kul. Men men... Får se som sagt hur jag gör.

Men en uppdatering i veckan får ni om kalaset, låter det bra? :)

Nu fullspäckad vecka

Oj oj, helgen gick fort. I torsdags var jag in till söder en sväng. Skulle fixa lite grejs sen blev det en snabb dejt med Angelica. Passade på att gå och ta en öl när jag ändå var inne. :) GOTT! Köpte present till Vincent med.

I fredags blev det att städa, baka och fixa för Svärfar och "Svärmor" skulle komma över och fira Vincents 1 års dag <3. Dom hade med sig grillad kyckling och potatissallad till middag, så enkelt med jisses så gott det är. Att man aldrig tröttnar? :) Ja ja, efter det blev det kaffe och cupcakes som jag gjort. Vincent fick sig så klart en egen han med. :) Han roade verkligen sitt sällskap här hemma. :) Han har börjat med nån rolig min, och han gör den verkligen HELA tiden. Jag försökte mitt bästa att hålla humöret uppe... Har sån jobbig tandvärk från en visdomstand som ska komma så jag håller på att gå i taket.
Natten till lördagen samlade jag ihop en timmes sömn, sen fick det va nog. Ringde och frågade om svärfar kunde komma tillbaka hit och hjälpa mig med Vincent så jag kunde gå till tandläkaren. Och det gjorde dom, TACK OCH LOV! Nu var det inte nått dom kunde göra där egentligen. Tanden måste bort, nån gång... men dyrt som satan och på ett väldigt otäckt sätt, så jag håller mig ett tag tills pengarna finns till det ingreppet.

I går blev det bara en slö söndag. Orkade knappt nått alls. Jonas fick lite jobb, men inte alls mycket.

Och nu är vi här. Denna vecka är nått hela tiden känns det som. Idag var vi till Alvik för att prata lite studiefrågor, imorn ska vi försöka ta oss och handla lite, onsdag är det 1 års kontroll med vaccin, torsdag fix inför födelsedagskalaset, köpa presenter och fixa, fredag trodde jag att jag skulle få baka och en massa på, men fick kallelse idag till cellprovstagningen så ska dit kl 15. Lördag är det kalas hela dagen och söndagen hoppas jag på en lugn lugn dag. :)

Jag har säkert glömt hundra saker. Ja just det, på tordag kväll ska jag ut till Hägerstens ungdomsgård och göra lite fältstudier. Har tur som har Malin som är föreståndare där så jag får vara med :)

Inte nog med att Vincent fick en stoor peng i present av sin farfar och Irene så hade Irene varit på röda korset innan dom kom hit i lördags och gjort fina fynd till Vincent. Flera par byxor och tröjor, några böcker, ett stort lok, ett par super söta skor och en ryggsäck till dagis sen :) Hur fina grejer som hellst! Ni som träffat Irene vet ju hur go hon är. :)
Är så tacksam för att dom ställer upp! Är ju lite svårt när det bara är Jonas familj som finns i närheten. Så man kan inte räkna med för mycket. Alla andra har ju sina planer liksom.
Som tur är så behöver vi ju knappt hjälp med barnvakt. Väldigt väldigt sällan vi går ut utan honom. Vill liksom inte störa när det är vårt val att skaffa barn. :)

Ja ha, nehe, massa babbel igen märkte jag. Dags att avsluta och roa sig med nått annat. Väntar på att Jonas ska sluta så vi får mat i oss :)

Dagen idag för ett år sen

Tänk att dagen idag för ett år sen startade hur normalt som hellst. Eller ja så normalt som de kunde. Kommer ni ihåg att jag var sjukskriven? Skulle ju jobbat den här veckan innan mammaledigheten. Men så blev det ju inte.

Men jag minns fortfarande min dag... ett år senare. Sov ganska länge, var iväg till jobbet en sväng för att fixa alla beställningar och visa hur jag gjorde osv. Följa nya personalen så de lärde sig... Tog det vääääääääldigt lugnt. När jag kom hem blev det en snabb vila och sen satte jag igång med att dammsuga. Även där, väääääääääldigt lugnt. Fick ju inte ens göra det egentligen. Men men, lugna försiktiga drag. Gick ner på kiosken och handlade, väntade på Pelle som skulle komma och klippa mig. Pratade med syster i telefon. Såg vad klockan var (strax innan 17) och va tvungen att lägga på för pelle kunde ringa och ville bli insläppt vilken sekund som hellst.
Lägger på och POFF säger det bara, VATTNET GICK! HJÄÄÄLP! Jonas trodde mig inte riktigt. Jag satte mig på toan direkt och va hur lugn som hellst och Jonas va mellan golv och tak. Han ringde Pelle, Jenny, hans pappa o jag vet inte alla han ringde. Jag ringde mamma och förlossningen.
Fick komma in men inget hände. Små värkar men inget som visade att det satt igång.
Lyckades halvt somna mellan 4-5 innan jag vart kissnödig och vaknade. Låg dock kvar i lite mer än en timma innan jag drog mig upp. :)

Kommer ni ihåg detta?
Jag tycker i alla fall allt känns helt sjukt. Idag har vi en frisk och pigg pojke som är mellan golv och tak, ska ha ALLT och äta ALLT och busa sönder oss här hemma. En kille som vi trodde skulle få bestående men pga prematuren. Idag finns inga tecken på det längre. Han växer som alla andra 1 åringar, han utvecklas som alla andra och inga drag i utseendet kvar heller. Hur skönt som hellst :)

Åh vilka minnen!!!!

Idag ska vi in till Söder, ska uträtta lite grejs och passa på att träffa folk man inte sett på flera månader.
Hoppas mitt paket från Köpbarnvagn.se kommer på måndag :) Beställde lite smått och gott... Ett födelsedagståg, förvaringslådor, krokar till Vincents rum och 2 tjocka barnskedar :)

Lite missnöjd....

Lite missnöjd över er dåliga hjälp! Men super tack till Millan, Nea och Cecilia som svarade i alla fall :) Grejen va ju den att man kanske inte hade kunskap själv men kanske hade hört eller så som man kunde tipsa om. Men men, saken är ur världen nu.

Igår fick han flytta till sitt egna sum. Ser lite trist ut där inne pga brist på saker. Eller ja, tavlor och sånt. Ska skaffa mig lite fina barntavlor och rullgardin och sånt så han ska trivas ännu bättre där inne. Ska även sätta upp ett hyllplan och köpa en grej på IKEA för hans leksaker. Nu står en väldigt ostadig hylla där med massa fint på som han gärna vill dra ner, så de MÅSTE bort :)

Men hur gick natten då?
5 mm (5minuters metoden) har vi kört med från och till sen vi flytta, ibland funkar det och ibland inte. Senaste 2 veckorna har det funkat så han somnar efter 2 omstoppningar. Igår tog det så klart lite längre tid. Men efter 20-25 minuter sov han :) Jaaa :) Han vaknade runt 22 och ville ha nappen, samma sak runt 01. Sen sov vi gott fram till 5.30 då han ville ha vällingen, somnade så klart om efter denna och sov fram till 09 :D
Ingen dålig start va?

Hur sov jag? Jaaa, men en monitor som lyste upp hela vårat rum var det först svårt att sova... men vände bort den så jag slapp ha den rakt i ansiktet lyckades jag faktiskt somna ganska snabbt. Undrar dock vad jag gjort i natt för när jag vaknade 05.30 så hade jag den bredvid mig i sängen istället för på laddaren... Men men, hörde honom gjorde jag ju verkligen :)

Så en bra start på första natten utan Vincent måste jag säga. Lite smått skönt oxå att få göra vårat sovrum lite mer vuxet nu :) Och vilken plats vi fått helt plötsligt :) Så stort rum hehe.

Ja ja, veckan ser ut som så att imorn måste jag åka in till söder och fixa lite grejer... Har helt glömt bort det :S På fredag fyller skruttisen 1 år, på lördag kommer svärfar och "svärmor" Irene och söndag inga planer, plugga? mmm...
Måndag ska jag till Alvik och träffa Malin och diskutera lite av mina fältstudier som jag ska göra nästa vecka. Få lite svar på mina lag frågor och styrdokument osv. På onsdag ska vi på 1 års kontroll med Vincent och där ska han även få vaccinet. Torsdag kväll ska jag vara på plats för att se själv hur en ungdomsverksamhet går till. Fredag ska det bakas för fulla muggar, cupcakes och tårtor. På lördag ska vi ha 1 års kalaset. Då kommer alla hit när dom vill och hur dom vill. Öppethus har vi sagt, kom som du är och gå som du vill.

Så, ja det är ganska mycket den närmaste tiden. Plus allt skolarbete på det. Blir massa massa kaffe och vakna nätter antar jag :S Men men, får vara så tills Vincent kommer in hos dagmamma eller dagis. :D

Er chans att visa er

Nu är det ju som så att Vincent blir 1 år på fredag. Och nu när vi flyttade har vi ett rum bredvid vårat som är Vincents rum. MEN han sover fortfarande inne i vårat.

Nu har jag börjat fundera mer seriöst på att flytta in honom i sitt eget rum.

Det är här ni kommer in... Har ni några tips, eller vet ni några bra sätt på att få en bra överföring från oss till hans eget? Tycker nämligen att det är lite på tiden att han lär sig sova i sitt eget rum.
Har "barnvakt" med kamera som jag tänkt att använda så jag ser om han drömmer eller är vaken. Men problemet är lite så att han aldrig sover i vår säng. Så om han vaknar och inte vill sova i sitt rum, hur ska jag göra då?

Så tipsa på nu, och med många bra tips kanske jag kan överväga att fortsätta blogga, men då får ni hjälpa mig FÖRST!

Tack på förhand!

Er chans att visa er

Nu är det ju som så att Vincent blir 1 år på fredag. Och nu när vi flyttade har vi ett rum bredvid vårat som är Vincents rum. MEN han sover fortfarande inne i vårat.

Nu har jag börjat fundera mer seriöst på att flytta in honom i sitt eget rum.

Det är här ni kommer in... Har ni några tips, eller vet ni några bra sätt på att få en bra överföring från oss till hans eget? Tycker nämligen att det är lite på tiden att han lär sig sova i sitt eget rum.
Har "barnvakt" med kamera som jag tänkt att använda så jag ser om han drömmer eller är vaken. Men problemet är lite så att han aldrig sover i vår säng. Så om han vaknar och inte vill sova i sitt rum, hur ska jag göra då?

Så tipsa på nu, och med många bra tips kanske jag kan överväga att fortsätta blogga, men då får ni hjälpa mig FÖRST!

Tack på förhand!

Helgen bara sprang förbi!

Måndag igen och man kan ju undra vart denna helg tog vägen. Jonas har varit hemma med öroninflamation sedan i tisdags, så veckan har varit riktigt seg. Men så fort helgen kom så försvann den lika snabbt. I fredags var vi bara hemma och myste. I lördags tog jag tag i att tvätta Crescent vagnen. Men eftesom tyget inte går in i maskin pga plattorna i de, så fick jag skrubba den för hand. När jag var klar med detta föreslog Jonas att vi skulle åka till hans jobbarkompis Patrik och hans tjej Kate. De skulle nämligen köpt vagnen av oss först. Men några små skavanker på den så de fick den ist. Men men, tyget var dyngsurt så fick trampa ur det mesta vattnet och sedan montera ihop allt igen.
Så vi åkte ut till Järna och vart kvar hela eftermiddagen. Åkte hem en sväng och mata Vincent, packa hans väska osv, sen rulla vi vidare mot Söder. Där var det kalas för Jenny som fyllt 24, så vi blev bjudna på god mat och tårta :) Super mysig kväll. Dock ville Vincent inte alls sova, så fick åka hem runt 22 tiden redan.

Igår skulle vi egentligen åkt till svärmor. Men har försökt ringa dom sedan 19 tiden i fredags utan svar. Men igår morse svara dom. Då hade Perre blivit förkyld av vaccin, så fick hoppa över det. Tog oss istället en kort tripp till IKEA för att köpa lådstopp och passade på att äta lunch där. Hade bestämt innan att vi skulle åka till svärfar och Irene efter. Så det gjorde vi. Blev bjudna på mat och fika även där :D

Väl hemma stundade första avsnittet på Solsidan, vad vi har längtat! Efter det blev det sängen nästan direkt. Var så himla trött efter allt farande i helgen.

Och nu är vi här. Måndag och ny vecka. Plugga står på schemat, vilket det kommer göra hela tiden fram till 29 maj. Otroligt mycket att göra den här terminen, så kommer knappt ha nån fritid. :S Men får se det positiva, jag är helt klar efter denna del, behöver inte göra den 3e då det bara är en fördjupningsdel. SKÖNT!

Ja ja, blev massa babbel märker jag.
Och måste säga att det är fördjävla otacksamt att blogga för er. Det är MASSA som läser, men INGEN ger sig till känna. Har seriösa funderingar på att sluta blogga.

Kunde ana en liten tår...

Så här var det... Jonas snarkar som en galning, konstant mer eller mindre och detta håller mig halvt vaken hela nätterna. Han har kollat upp det där och så... Och vi började prata om det imorse. Han fick nämligen sova med en mätare och grejer EN natt för att se hur hans andning var osv för att kunna se om han har/hade sömnapé. EN natt tycker jag inte räcker då man säkert spänner på sig extra med massa sladdar och grejs på sig... Håller ni inte med? Det va ju inget fel på hans sömn den natten, bara för att liksom. Men men... så börja vi prata om foton, och jag tror dom fotona på han med alla sladdar fanns på vår gamla externa dator (som vi gjort oss av med för hundra år sen). Men så börja vi prata om när han gjorde näsoperationen och att jag hade bilder på detta på datorn, trodde jag. Men neh, så började leta som en tok efter min gamla eriksson telefon och mitt gamla minneskort så jag kunde kolla om bilderna fanns kvar där. OCH DE GJORDE DOM!

MEN, det som gjorde att jag nästan fick tårar i ögonen var bilder på en liten liten Vincent från vår tid på NEO :) Ni anar inte hur mysigt det var att få se dessa igen :) Nu är det sparat på datorn så tänkte bjuda er på lite bilder från för snart ett år sedan.

   bodyn är i storlek 50 och på toook för stor.   Titta hur liten han är i Jonas händer.  lilla lilla killen!  

Ni får klicka på bilderna för att få dom större. :) Så här liten var han, kanske inte ser så liten ut men vägde som minst 1893 g och va 46 lång och hans lilla huvud var 31 cm. Så liten så liten. :) Och rynkig haha. :)

Nehe, det va allt för denna kväll, lämna gärna en kommentar. Kan inte sägas nog, men här bjuder man på sig själv och sitt liv då kan ni gott bjuda på en rad!

Planerar redan nu :)

Det är så att vi bestämt oss för en sol semester i sommar. Trots att jag alltid sagt att jag inte vill resa med barn innan den kan gå själv och äta ordentligt osv, har vi nu beslutat att vi ska åka allihop i sommar. Blir en tripp ner till Naxos igen (Grekland). Idé torka? Nja, egentligen inte. Kan åka vart som hellst egentligen. Men vi tar ingen charter resa utan tar bara flyget till Aten och båten över till Naxos, man sparar så otroligt mycket pengar genom detta och boendet blir mycket billigare och man får välja och se på plats vart man vill bo.
Just detta gör att vi valde Naxos detta år igen, vi vet vart man ska bo och vart vi ska gå om vi får problem med boendet :) Har skaffat oss ganska goda vänner på restauranger, biluthyrare osv och de hjälper oss gärna :)
Vi tar syster yster Fia med oss, både som sällskap och hjälp med Vincent. Skönt att kunna gå ut en kväll ensamma, bara jag och Jonas. Men oxå bara jag och Fia så klart! Inte meningen att hon ska sitta hemma hela tiden. Lättare oxå på stranden, man kan gå 2 och bada och en är kvar med Vincent :) Ah ni fattar.

Planerna är redan i full gång... Mycket som måste kollas upp innan resan. Hur får man göra med välling och sånt, måste ha tag i solkläder och sånt åt honom. Och det viktigaste av allt, ett pass måste fixas. Jonas måste oxå ha nytt pass så vi får fixa det samtidigt helt enkelt :)

Tänk, på tal om ingenting, så fyller Vincent redan 1 år nästa vecka. Hur sjukt är det inte? Igår blev söta lilla Ella 1 år och den 16e blir Eliot 1 år. Det är några nu :) Så ofattbart att 1 år snart gått sedan den dagen vi var på förlossningen.

Men men, grisen är lite grinig så ska nog få han att sova lite så jag kan plugga det sista jag har :) Så less på denna kurs just nu, men när jag gjort det jag ska idag är den slut! ÄNTLIGEN!

så här träffades vi

Det var det 4 januari 2008. Hade en liten etta hemma i Flen och pluggade för tillfället på komvux. Så levde fattigt på studiebidrag och lån. Min vän Sari ringde under förmiddagen och tyckte att jag skulle komma till henne och hennes kille på fest ute i Märsta, Stockholm. Sa nej pga att jag var fattig som satan efter jul och nyår. Men hon va bestämd på att jag skulle komma. Vi la på telefon och jag fortsatte med mitt där hemma. Men så ringer hon en stund senare. Då har hon kollat tåg tider och bokat biljett till mig. Så bara EN timma senare skulle tåget gå. Jag som inte hade duschat eller så, INGET! Hade kort hår som krävde sin tid framför spegeln. Fick slänga mig in i duschen och på med nå kläder bara och packa väskan med lite festgrejer och sen bara kuta ner till tåget.

Väl framme så plockade dom upp mig. I en liten Kangoo (skåpbil) skulle vi färdas. Med sig hade hon sin dåvarande pojkvän Jocke och deras kompis Micko. När vi åkte så sa Jocke att vi bara skulle svänga förbi Södermalm för att plocka upp en till kompis. Åh nej tänkte jag först... av flera anledningar. Väl där fick jag hoppa ut från skåpet på bilen så denne kompis kunde komma in, och ut från porten kommer Jonas. Första blicken fick min mage att spela mig ett litet spratt. Satte oss i skåpet och skulle åka till Märsta. 2 rätt konstiga killar fick jag sitta trångt med. Tyckte Jonas va väldigt på hela resan och höll på att spy på hans snack.

Kommer fram till deras hus ute i ödemarken och vi sätter oss i soffan, jag så lååångt ut man bara kunde, nästan på armstödet. Och Jonas sätter sig så nära mig så man kunde trott vi va siamesiska tvillingar. Sari såg nog min missnöjda blick och sa att vi skulle gå och göra oss lite fina. Jag såg verkligen ut som ett spöke. Inget smink, håret va inte iordning gjort så det spretade överallt, så det behövdes.
Vi hinner inte mer än in på toaletten och stänga dörren så får jag ett sms:

"Helt ärligt, du ser sjukt bra ut! Här är mitt nummer förövrigt".

Svarade "Åh vem fan är du då?"

Han "Han som sitter bredvid dig i soffan"

Jag "Aha, du."

Jisses tänkte jag, kan han inte bara ge upp?
Kvällen fortsatte och vi drack rätt mycket. Och under hela kvällen tjatade Jonas att vi skulle pussas, och jag som fått nog av han avfärdade hans önskan heeela tiden. TILLS... vi möttes i hallen, jag på väg mot köket, han på väg mot toan, då tar han tag i mig och kysser mig. Va händer? Jo, jag mjukna. Resten av kvällen gav jag han en chans, tänkte att va faan, de är bara för en kväll så skit samma.

När det va dags att sova så hade jag fått gästrummet, och Jonas oxå tydligen. Vi låg hela natten och pratade om vad vi ville i framtiden och vad man sökte osv. Vi var väldigt väldigt lika på alla fronter. Båda va ute efter ett fast förhållande och inga fler lekar.

Dagen efter var det tänkt att jag skulle tagit tåget hem. Men Jonas tyckte att jag skulle följa med honom till Söder och se hur han hade det innan jag skulle åka och så blev det. Spenderade natten där och han körde mig till tåget kl 6 på måndagsmorgonen sen. Vi hördes under hela dagen och jag åkte tillbaka till honom på kvällen sen, och tillbaka samma tid på tisdags morgonen. När kvällen kom, kom Jonas till mig och åkte hem på onsdags morgonen. Sen var det tänkt att jag skulle åkt till honom på torsdagen, men han kom till mig istället. Fick veta att jag va gravid så sjukanmälde mig från skolan på fredagen och åkte med Jonas hem.
På lördagen (12 januari) var det tänkt att jag och sari skulle ta bilen hem till flen ganska tidigt för Jonas skulle på sin brorsdotters dop och sedan på kryssning. Men blev istället så att han bjöd med mig på dopet (för att visa att han verkligen va seriös med att han ville ha ett förhållande) och så fick det bli.

När vi va klara drog Sari och jag till Flen och de andra åkte båt. Vi träffades igen på söndagen sen.

Det här är väl egentligen det som hände och fortsatte under bra lång tid, vi åkte fram o tillbaka bra länge. Tills vi märkte hur dyrt det blev för oss båda. Så 12 februari fragade Jonas om jag hade lust att flytta in hos honom. Så klart ville jag det. Den 15 mars tog jag mitt pick och pack och flytta till Stockholm.

Och här är vi nu, 3 år senare. Några resor senare, flera bråk senare, många skratt senare och en son rikare! Vi är förlovade sedan drygt ett halv år och har en lägenhet ihop.
Framtiden vet vi inte vad den visar. Plugga klart för mig och skaffa jobb igen. Leta bostad bort mot Nacka/Värmdö. Skaffa ett till barn. Och förhoppningsvis ett bröllop med. Barn och bröllop ligget vääääldigt långt fram i planeringen så vänta er inget på flera år ;)

Vår historia är kanske inte den roligaste, men för oss väldigt speciell. Vi trodde att det skulle vara en kul grej för kvällen och det blev något helt annat.


3 år med hjärtat mitt!

Tänk att det redan har gått 3 år sedan det blev vi. Känns som igår allt hände... Minns allt i minsta detalj fortfarande, även fast vi var ganska fulla haha. :) Minns hur vi höll på och åka till varandra hela första veckan, och de va inte lite heller. Haha. Beslutade oss för att flytta ihop ganska snabbt, och då kan det ju gå hur som hellst verkligen. Men här är vi idag, 3 år senare, med en underbar son och lägenhet tillsammans. :) Helt fantastiskt!

Morgonen började utan Jonas. Han drog hemifrån runt 22.30 igår för att jobba hela natten. Så runt 9 tiden imorse kom han hem, MED BLOMMOR till mig :) Han hade köpt 3 stora, långa, blodröda rosor på vägen hem. Vart kan man ju undra den tiden på morgonen. Blev förstås super glad för dessa. Har hänt 1 gång tidigare bara. Han är ingen sån som gillar att köpa blommor, dom dör ju bara resonerar han. :)
Dessutom fick jag mitt halsband och örhängen från Snö Of Sweden i måndags med. :) Hans julklapp som jag tillslut fick :) TACK!

Idag händer det inget speciellt alls. Han sover och lär sova i många timmar till. Trött så klart efter att ha gått och skottat snö i växlarna hela natten. :S HUA va jobbigt! Måste dock till affären sen och handla lite, men går nog själv.
Nehe, nu ska jag leka lite med Vincent innan han får sova middag. På återskrivande!

borde egentligen sova...

Men tänkte bjuda på lite bilder från julen här hos oss och sen en bild på Vincent från nyår :)


Vincent och söta kusinen Alice (med i bild:Farbror (Alice Pappa) Patrik)

Kaffe när gästerna kommit :)

Andra kusinen till vincent, sötnosen Alvin :)

Folk som fikar, i soffan: Jag, Patrik, Irene, Vincent o Fia. På golvet: Mammas huvud och pappa.

Alice gillade Vincents bok och fotöljen som både kunde snurra och gunga :)

Vincents Farfar hittade hans matta att leka med :)

Här kommer Morfar eheeem Tomten menar jag :)

Alice ville såklart berätta vad hon hette och hälsa på Tomten

Vincent visste inte riktigt vad han skulle tycka om den konstiga gubben som kom!

Undrar om det va Tomten som sagt nått roligt!

Tomten hade VÄLDIGT mycket klappar att dela ut, men vi skonade honom och lät honom slippa de som inte va i säcken!

Några klappar har kommit ur säcken i alla fall!

Vincent tyckte det va lite otäckt att komma till Tomten först, men sen blev de bättre :)

Det va dom bilderna från julafton jag hade att bjuda på! Hoppas ni tycke dom va trevliga :)


Vår stiliga lilla charmknutte på Nyårsafton. Trots att han är sjuk och hängig så ska han alltid spexa inför kameran!

Wooohooo, det är NYÅRSAFTON! JAAA! ;)

Bus med gudfar :)

Första Januari bus bjöd Vincent på :) Och så klart en rolig grimas :)


Det va dom bilderna jag hade för denna gång!

Nu borde jag egentligen sovit för länge sedan. Men Jonas fick planerat jobb i natt igen så blev kaffe här hemma ganska sent, plus att Vincent va vaken till runt 22.30 ikväll igen. Så jag har inte blivit riktigt trött än. Väntar dessutom på att få ta lite alvedon med så jag kan sova bättre i natt. Var ju hos läkaren idag, men han kunde inte se något galet, varken i ögon, näsa eller hals. Han trodde bara jag råkat ut för en jävla dålig och häftig förkylning.
Fick i alla fall Nasonex (nässpray med kortison) och Rinexin utskrivet. Allt för att minska svullnaderna i öron. näsa och hals. MÅSTE dock ta alvedon med jämna mellanrum annars går huvudet sönder av minsta rörelse. Och det vill jag ju så klart INTE! Måste ju ha lite kraft över åt Vincent med.
Han blir bättre och bättre för varje dag som går i alla fall, vilket är otroligt skönt. Han är som alla andra killar när dom är förkylda tror jag. Gnäller nått extremt mycket, för lite snor liksom hahaha. Nej då, nu va jag elak! Haha.

Ja ja, de här duger inte. Får nog släcka ner och placera kroppen under täcket! Värma min gelékudde så nacken inte värker så värst, vamt o gott med :)

God natt!
Och DU, lämna gärna en kommentar när du ändå tagit dig ända hit ner :)

sjukstuga

Här hemma är det inte alls bra just nu. Vincent blev dunder förkyld efter jul och snorar som bara den. Varje morgon är hans små ögon helt igen geggade av gojs :S
Och i förgår kväll började jag känna mig dålig igen och det har bara blivit värre. Började som ett hemskt tryck i gommen typ och sen har det bara blivit värre. Har lock för öronen, kan inte svälja, ont i huvet och nacken så kan knappt röra huvet utan att det sprängs... Fy faaan va illa jag mår. Sömn får jag knappt nån heller. :S
Och igår kväll när det verkligen va som värst va Vincent på sitt värsta humör oxå, bara gallskrek. Han fick va i sin egen säng och det va inte alls okej tydligen. Så varje gång han skrek va jag tvungen att hålla för öronen, kunde inte ta han för då hade huvet trillat i golvet.

Men idag fick jag tid på VC, så ska dit kl 14 sen. Så hoppas verkligen dom ger mig nå riktigt jävla starkt. Kan inte ha det så här längre. Vet inte vad det kan vara heller. Nån blandning mellan bihålsinflamation, öroninflamation, halsfluss och nackspärr. Allt i ett typ!
RSS 2.0