God morgon!

Idag är det tisdag och jag ska jobba idag... Va ledig igår men jobbade hela helgen.
Igår fixade jag lite här hemma sen åkte jag till Jonas jobb för att kopiera mitt legg... ska skicka det till Fullpott. Jag vann ju pengar där så då måste ja göra de tydligen...Sen när vi åkte hem så visste vi inte vad vi skulle hitta på... men så kom jonas med ideen att åka till ikea... så så blev det... Men först stanna va på Svenska Bil och kolla på ny bil. :) En Cadilac. Det är en 2006, 2,8T V6. En silvrig. :) För bara 189 000. Nypris på den är 350 000. Nu är det svåra efteråt... Hur vi ska göra... om vi ska köpa den eller inte... Det kommer bli billigare i längden att ha den ist för TTn... Men de är svårt att veta hur man ska göra... vi blev bra sugna på den liksom. Nybilsgaranti o grejer kvar på den. O de är inte alls dumt.

Annars så på ikea blev det att köpa nytt soffbord... precis sånt som ja hade innan... fast sen ska vi köpa två skinnpuffar att ställa under... så vi kommer ta bort hyllan under bordet... Ja, va köpte vi mer? Jo en sån blom grej som man sätter på väggen köpte vi igen :) Hahah samma som ja hade i Flen :) SEn köpte vi dioder till sovrumet. Våra lampor har pajat så vi köpte nya. :) Så köpte vi bara sånt nödvändigt. Glas o servetter o så... Och GRÄS :) Hahaha. Som man har i kruka såklart :)
Nu har ja bara problem med blom rankan... den vill inte stanna kvar uppe på väggen :S samma problem som med min förra... mn men... bara trycka på den när de losnar så ska de nog gå bra. haha.

Nehe... i helgen åker vi ner till flen. som de ser ut nu i alla fall. Först prata vi om söndag, fast nu tror ja de blir lördag. Jonas skulle ju ändå inte jobba. :)
jaja men ne nu ska jag dricka kaffe. Bye bye så länge. :)

Hold your head up high.

Sitter hemma helt själv... Jonas jobbar... han ska jobba över ikväll med... skulle väl jobba till 12 i kväll.... eventuellt mer... sen ska dom jobba imorn igen... men de ska ju jag med så de gör inget....

Annars då? Jo de har varit två födelsedagar denna vecka... först Alex den 23... han skulle blivit 2 år. (Patrik och rebeccas bortgångna son). Sen fyllde samuel igår. Hela 16 år. hehe. Jisses killen är ju stor nu. Och imorgon fyller Patrik och rebeccas dotter 1 år. :) Jonas ska väl åka ut till dom på söndag... men ja jobbar ju så han får åka själv. Jonas kanske skulle hämta mig efter jobbet så skulle vi väl åka dit igen... men vi får se om ja orkar de.

ja är så himla sugen på att klippa mig... vill få en frisyr igen... för de har ja ju inte... men vetti fan vart man ska gå... men men de får väl bli en annnan gång... nu ska jag nog städa lite... för de är inget nån gör åt mig tyvärr... alla mina lediga dagar går till att städa... suck.

nehe... på återseende. haha.

Att man ens kunde få fram ord...

Igår morse runt 06 tiden så öppnade jag fönstert och kände hur kallt det var... och hur kallt det luktade... Då åkte mitt block fram och jag börja skriva... så här blev det.

Hösten har smygit sig på och det börjar bli kallt. September lider mot sitt slut och oktober tar vid. Vintern närmar sig med stora steg. Vintern som är kall, har snö och bär julen med sig. Innan vi vet ordet av är det nyår och 2oo8 ligger i det förflutna. Ett nytt år tar skepnad och man ska fylla det med mycket. Skratt, sorg, lycka, välmående och en himla massa mer.  Förvänta sig det oförutsägbara. Kanske några dödsfall men säkert nyfödda med. ja, vad som hellst kan hända. Men man ska inte hoppas på för mycket heller. Allt styrs av våra egna val och handlingar. Vi väljer själva vårat öde. Finns ingen som drar i de trådarna åt oss. Varje år ska du fylla så du minns vad du gjort. Jag minns mina senaste år, både på gott och ont. Detta år, år 2oo8, kommer jag alltid att minnas. Detta år, den 5 januari träffade jag Jonas. Tillsammans har vi gjort detta till ett år att minnas. Genom skratt, gråt, händelser och genom varandra. Det är en gåva vi har att göra vardagen speciell och fin. Gäller att inte glömma bort varandra i allt jobb, städ och tvätt som faktiskt också måste göras. Året är inte slut ännu och vad som hellst kan fortfarande hända. Men jag väljer att focusera på dagen IDAG istället och lever Där efter. Gör det du också.

Så lät mina tankar klockan 06 på morgonen. Hehe.
Nu är klockan jätte mycket och jag måste åka till jobbet. :S Stänger ikväll och om jag tror rätt så ska jag stänga själv med en ny tjej... vetti fan hur det ska gå... hon kan inte kassan helt själv och jag måste stå på linjen... aj aj aj... kommer bli sent hem. :S

ha de bra!

När ska de ta slut?

De hände lite tråkigheter i natt för två av mina vänner. Ja tänker inte nämna vad, men vill säga att jag tänker på er båda. Skulle nästan kunnat tro att de va fredagen den 13e igår... men så va de ju inte. Bara skit ändå. :S
De finns en flicka som ska veta att ja verkligen tänker på dig. Fy fan de måste kännas hemskt. De kom faktiskt lite tårar förut... och nu med när jag tänker på de som hänt dig innan. De är så orättvist. Känner verkligen med dig gumman. Är glad för att du berätta för mig med. Att jag får räknas som en av dina nära. För du betyder så himla mycket för mig. Är glad att jag fått chansen att lära känna dig! Älskar dig gumman!

Annars så kan ni kika in på min bilddagbok. (http://helenan87.bilddagboken.se) Där ja nu har laddat upp lite bilder. Dels från bröllopet och Jonas och min minisemester till GBG. :D

Nu ska jag plocka undan lite, för ikväll kommer lite kompisar över för att dricka öl och basta. :D
ha de skoj ikväll, för de ska vi :D

Sommar värmen på väg?

Jag läste precis i tidningen att sommar värmen är på väg igen... Hur många gånger har dom inte sagt det? Och vet ni vad dom har för grader på den sk värmen? max 15 grader... Är det sommar värme? För mig har sommaren i alla fall 25 grader eller mer... Men men med våran sommar så kommer det väl inte va varmare...
Vädret blir bara konstigare och konstigare för varje år som går. Nu är vi i mitten av september... och vi får redan klä oss i varma kläder... SEn när blev det så? I mitten av september brukade det kallas sen sommar, inte höst. Men nu är det nya tider och den svenska sommaren har försvunnit. Vi lider mot ett mer jämt väder här i sverige... med undantag för den iskalla vintern. Annars kommer det vara samma väder resten av året. Hur kul är det? Man får helt enkelt flytta till ett varmt land och bosätta sig där.

Nu ska jag snart springa ner till bussen och åka till jobbet. :S Ska inte klaga egentligen, jobbar kväll idag sen är jag ledig igen i 3 dagar. var ledig igår med så de är himla skönt faktiskt. Hinna vila sig lite innan nästa vecka då man ska jobba 6 dagar. :S De är verkligen inget jag ser fram emot. Men men va ska man göra?

Tvättandet igår gick bra. Det mesta är borta från badrummet nu. Bara våra nya kläder som ligger i smutsen, men inget gammalt skit kvar. :) Känner mig stolt att jag ens orkade tvätta hela dagen. :)

Jonas lämnade in bilen igår med, och sa till dom va felet är. Men tror ni dom hittat någe fel? NEJ. Samma som hos Audi... Vad är det som är så svårt att hitta? När vi var i Eskilstuna och dom gjorde trycklufts test så såg vi ju vart felet är... Varför kan dom då inte göra som man sagt till dom? Det måste handla om att dom vill ha bilen där så man får betala mer pengar... Men är det verkligen rätt? jag menar om dom ändå inte hittar felet så behöver dom ju inte ha bilen där. Blir knäpp för mindre.

Nehe, nu avslutar jag detta. Bye bye

Nudlar fick mig att tänka. :)

Idag stod jag och laga nudlar... och ni vet nudlar är ju vågiga... Då kom jag och tänka på när man va mindre att de va jätte poppis med permanentat hår. haha. För nudlar ser verkligen ut som permanentat hår. :) Tänk va snyggt de va då, men jisses så man skulle se ut nu om man gjorde de. :) Ja jag skulle ju inte kunna permanenta med mitt korta hår, men nån annan kan väl prova o sen visa mig så får vi se om de är lika snyggt som innan. hehehe-

Jaha, idag håller ja på och tvättar... Försöker få bort allt i badrummet nu så vi kan få ordning på det någon gång... finns tonvis med kläder. och allt är från långt innan jag flytta hit. hahaha. Undrar hur jonas gjorde innan ja flytta hit. haha. 

Annars så ringde jag min farmor idag. :) Kände att de va himla länge sen ja prata med henne... o kom på att sist jag ringde så bodde jag i Örebro... och de är 1½ år sen. hahaha. Men de va trevligt och hon blev himla snopen. :) Och glad så klart :)

Men nu ska ja ner o slänga tvätten i torktummlaren... Höres en annan dag. :) 
Puss o kram 

Junibacken

Ja igår var vi på Junibacken och det var verkligen jätte skoj. :) Barnen va jätte snälla hela dagen och dom gillade föreställningarna som vi kollade på. Först såg vi karlsson på taket sen pippi. :) Mirjam var dock lite rädd när vi åkte sagotåget. hehe. Men jag och Nea som förstod lite mer tyckte det va kul. :)

Idag blir det att jobba. :S Orkar inte o vill inte heller men men, vad ska man göra? Bara jobba och se glad ut. hehe. Ska jobba imorn igen.

Aja, tror Jonas skulle följa med på rejv ikväll. Pontus skulle väl med åxå.

Annars skulle Jonas va så duktig o slänga skit här i morse och skulle slänga toma cigg paket. Men tittar inte i dom så han slänger det helt nya. Har tagit en cigg från de paketet, så jag blev inte alls glad på han. Men men, får gå ner o köpa nya nu kl 9 när turken öppnar.

Jenny du får krya på dig. :) Hehe. Jobbigt att va förkyld. Känner mig inte pigg själv heller... Tror du gett mig halsont :P

Aja, nu ska jag ta på mig lite kläder sen köpa cigg.
Ska köpa te med mig hem idag åxå :) Hihi. Det är ju så gott :)

Nu går jag, bye bye :D

Svar till "Smart"

Nej jag är inte gravid. Kanske ska läsa hela bloggen innan man antar att det just kan handla om det.
Har precis varit sjukskriven pga stress... vet inte hur duktig du är på matte, men ja vet i alla fall att 1+1=2.
Av stress mår man illa, har ont i magen och även huvudvärk... sen beror det ju på från person till person  hur man reagerar när stressen fått fatt i en... men på mig så är symtomen så som nämnda.
Om nu "smart" fortfarande tror sig vara så smart så kan den ju använda sitt eget namn nästa gång den tror att den är så smart. För IQ:t i den kommentaren va inte hög.

Aja, nu vet ni hur ja svarar på fega människor som inte vågar säga vem/vilka de är.

Från en sak till den andra. Sitter hemma i soffan nu efter en lång dag på jobbet. Mår fortfarande dåligt, men börjar bli van, tyvärr kanske man ska säga. NEJ ja är inte gravid. Funderar på att lägga mig i badet och göra mina övningar idag igen. hihi. Skulle ju varit hos sjukgymnasten imorn igen, men ja bokade faktiskt om de idag hihi, kom en roligare grej istället. :D Nea och Mirjam o hennes vän Linus kommer hit imorn så ska vi till Junibacken :D Vad jag har längtat. :)

Annars så blev jag hur lycklig som hellst idag :D Jenny och jag skulle gå upp till banken efter jobbet och går förbi en liten butik inne i forumet, som visade sig vara en liten Te shop och jag undrade direkt om dom hade Turkiskt Äppelte... eller ja, jag fråga jenny. :) Oh till min förvåning så svarar mannen i butiken att det har dom. Blev glad men undrade om det verkligen va rätt te, så visar han upp det och JAAAAAAA det va rätt. Super glad fortfarande. Vet inte i hur många år nea och jag velat ha de där tet. haha. Och så finns det precis ovanför mitt huvud. (Typ) I alla fall ovanför jobbet. :D
Nu tänker jag sno mig en kopp ikväll fast sen ska jag ge det till nea. :) Köpte bara 1 hg så hon kan ta det så köper ja nytt på lördag när ja jobbar igen. :)

Aja, nu ska jag kolla vidare, kolla lite tränings ställen o så med. :) Sen bada o sen tv :D

Ha de fint! Förutom du SMART! Hahahaha.

Onsdag och trött.

Sitter med en kopp kaffe och tar de lite lugnt innan ja ska till jobbet :S
Vill inte jobba idag, men va ska man göra?

Började egentligen i måndags igen... Skulle varit ledig då jag skulle till sjukgymnasten men när jag vaknade hade jag fått ett samtal och sms från chefen att jag va tvungen att komma in och jobba i alla fall. Jag vaknade typ 9 så tänkte först vänta och skriva till 10 o säga att ja vaknat då... för då vet jag att han hade sagt att de var försent att komma in.
men men, efter mycket o men så åkte jag in, på mina vilkor. :D Skulle sluta senast halv 2 så jag hann till Hela Kroppen. DE va gränsfall på att jag hann... och stressigt blev det.
Så till saken, huvudet började göra jätte ont och de har bara blivit värre o värre. Igår mådde jag verkligen skit, hade ont i huvudet, magen och mådde illa. Efter maten igår beslöt jag mig för att lägga mig en stund. Och när ja vaknade kolla jag febern... o de hade jag ju så klart. Nu är man uppe och ska jobba.... mår lika dåligt som igår... vetti fan va man ska göra med värken, för tabletter hjälper inget alls tyvärr. :( Kanske ska ta mig en sån bamse kur som jag fick när ja gjorde aborten... (?)

Aja, hos sjukgymnasten gick det bra. Hon rådde mig dock att jag ska byta jobb så snart som de bara går. För om jobbet fortsätter som de gör så kommer inte hon kunna hjälpa mig heller. :S Och det vill jag ju inte. NU ska jag tillbaka till henne på fredag igen. vet inte om vi skulle starta med akupunkturen då med eller om de blir en annan gång. :S Lite skraj faktiskt. hihi. Men har fått övningar som jag ska göra varje dag och sen ska jonas och jag köpa en speciell boll som man ska rulla över kroppen... MÅSTE börja träna oxå, så kroppen byggs upp mer. Ryggen speciellt så man har en rak hållning... ska ta tag i allt sånt när pengarna rullar in igen. Ska få Jonas att börja åxå. :D Kanske kan börja simma tillsammans. Vill inte gymma, inte min grej så där.

Aja, nu ska jag dricka mitt kaffe här innan ja måste bli klar :( Skriver en annan dag.

(Btw, fick paketet från ellos igår. :D Och min skinnjacka ja beställde va jätte snygg :D )

hahahah hör på denna, ledig!

Va ovanligt att jag skriver när jag är ledig. Känns som att jag inte får ro annars att skriva.
Tog mig ett långt varmt bad förut. :) Va länge sen faktiskt. hehe. men jisses va trött och hungrig jag blev av de. hahaha.
funderar på att lägga mig en stund hah. :D

PÅ måndag ska ja äntligen till sjukgymnasten. Hoppas hon kan hjälpa mig. har ju fortfarande ont i huvudet... visst har de lättat o så, men när de blir lite stressigt eller om ja är trött så gör de så förbannat ont. Men men förhoppningsvis ska hon kunna hjälpa mig :D

Annars så har vi några födelsedagar nu oxå... Först Perre sen samuel sen har vi lilla alice o sist becka... blir en del.
Får se när o hur o så man firar folk. Ska lämna in bilen den 17 sept... så vet vi inte hur lång tid de tar. O jonas trodde inte vi skulle hinna få den tillbaka tills samuel fyller så då har vi ju inte fått den när alice fyller heller så vi får se.

aja orkar inte skriva mer. Hörs!
RSS 2.0