Musik café och Frappe

Sitter nu på ett mysigt café med en kall frappe i handen. Vädret är helt underbart här. Dock lite besviken... Har sagts vara som Thailand här med vita fina stränder och knallblått vatten. Visst det är så transparent, nästan som att bada i en pool. Men den omtalade stranden är inte värd att gå till... Tar ca 1 timma dit och de är inte alls så fint som de va utlovat.

Ja ja alkoholen som jag berätta om... Hms, vilken skit då. När vi gick och handlade igår kväll hitta vi den flaskan vi verkligen ville ha. De är samma smak, men mycket finare flaska. De är en likör tydligen. Heter typ Mastixa och Xet uttalas som ske-ljud. Så smaka på det ordet. Här är ett till roligt ord att säga: Efxaristo :) samma uttal på Xet. :) Ordet betyder tack och Grekerna blir väldigt glada när man säger det.

Hotelet nu då, bra igen så klart :) AC, TV, havsutsikt o fint. Tanten som har hotelet är väldigt söt. Gammal o skruttig och förstår inte ett skvatt engelska, men ärsh, de går ändå. :)

På måndag morgon går båten till Naxos... Blir bara 3 nätter här. Är en lugn och skön ö, inget uteliv what so ever. Men det är skönt att få lite lugn och ro också. Bruna har vi blivit här med. Blir bara bättre o bättre :)
Nu ska jag fortsätte njuta av Jonas sällskap och frappen :) Kommer skicka iväg alla kort imorn med. :)

Helena och Jonas på lugnt vatten :D


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas du har de trevligt gumman!!

Sola o bada och ha skoj för min del också, en annan sitter hemma denna sommar boooooring!

Love! Pussar!

2009-07-12 @ 10:22:51
URL: http://baackagain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0