.......

sometimes I just don´t get it....

Jaha fredag idag igen då. Händer väl inte ett skit som vanligt. Jonas ska väl som alltid vara med massa annat folk. Kommer inte ihåg sist han va hemma en helg. Men skit samma.
Har tvättstugan idag med, men som vanligt blir de ja som får ta hand om de. Aldrig att man får hjälp. Är så less på skiten just nu så de fínns inte....
Aja, chefen ringde förut och fråga om jag ville jobba imorn om de är fint väder. Då behöver vi vara fler än vanligt. Och jag sa självklart ja eftersom ja fick så lite timmar denna vecka.

Nea och samuel skulle kommit upp idag, men Nea hade blivit genom förkyld så hon orkade inte. Förstår henne!!! Inte kul att sitta på ett tåg med massa folk och hosta. :)

Annars så händer de inge skoj...

Firade ju mamma i onsdags. Hon fick massa bra saker, dammsugare, strykgärn, mobil, pengar o massa massa blommor. Digitalfotoram av systrarna mina, med massa kort på oss när vi va mindre och på henne när hon va yngre. haha. :) Och som alltid när någon fyller så rimmas de. :) Även denna gång, men bara lite kort och gott.

Nehe nej....

56 dagar kvar!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vadå blivit gråa?? Dom har ju alltid sett ut sådär, blå/svart/gråa! :D

2009-03-21 @ 00:26:58
URL: http://fiian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0