Åh va trevligt

Vill börja med att säga att den som sitter i Skåne och kommenterar bloggen, kan lägga ner direkt. Har du nått att säga kan du säga vem du är också. Du har inte ett skit med att göra vad vi gör med våran son och varför vi gör det. Vi får och kan göra vad vi vill, denna gång en kryssning. Det handlar inte om att lämna bort nån för att festa, om nån öl räknas som att festa vad räknas då 10 som? Är du så jävla avundsjuk så du måste lägga dig i?? och förresten, du vet om att man kan spåra IP-adressen va?  

Kryssningen var jätte trevlig! Ingen fylla för någon utan bara trevligt! Blev en hel del dansande för oss tjejer medans killarna satt bredvid :) Skratt och gråt och en massa kackel :) Passade även på att bubbla lite på vägen hem :) SÅ skönt och avslappnande :)
Väl hemma kom Perre och hämta oss för att sedan fira påsk i Tyresö. Hämtade vår lilla pojk hos Farmor sen gick vi en promenad bort till Patrik och Rebecca. Jenny och Pontus följde också med ut :) Tanken va att vi skulle sovit kvar hos Mariana o Perre, men vi delade taxi hem istället :) Skönt att komma hem igen :)
Vincent hade varit jätte snäll mot sin farmor och Perre, så skönt att höra. Inte för att jag tvivlade på honom, men en otrolig lättnad att veta att allt gått super bra.
Det va riktigt skönt att komma iväg själva lite. Allt blev ju så fel när Vincent titta ut och vi har inte hunnit rå om varandra bara. Har blivit mycket bråk emellan åt och vi hinner inte riktigt tänka på oss som par. Men nu har vi varit borta och haft det mysigt i goda vänners lag :) kan lätt tänka mig göra om det, dock inte nu på länge.
Blev inga bilder för vår del, men både Jenny och Malin tog massa kort så snor några av dom sen :)

Idag ska Jonas köpa ny säng till Vincent, så ska vi göra om där inne. Har plockat ut allt så vi bara kan flytta om våra sängar och ställa in hans :) Kommer blir så fint så. Vincent vrider sig o en massa på natten så snart kommer vi väl lägga oss på honom, så nu får han sova i sin egen säng. Blir bättre för honom också.

Imorn ska vi fira påsk i Flen. Ska äta lite hos mamma sen hämta Fia och dopklänningen. Mamma har precis gjort klart den, så nu är det blåa fina band och Vincents namn och dopdatum insytt i kjolen :)

Ja ja, neh nu ska Vincent få ny blöja och lite mat :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Jaja mensan, det blev fin med blåa band..lite ovant att se den så bara...men det bästa till min lilla prins..längtar efter honom och er också förstås :)..kram

2010-04-04 @ 14:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0