Åter i Stockholm

Helgen nere i Flen va trevlig o mysig. Myste med liten bebis, kände mig som en nybörjare haha. Kollade Idol o tog ett glas vin, dock va de inte så gott som de brukar. Träffade massa folk o så va vi på amazon. Och de va INTE kul. Haha förfesten va skoj o så, men inträdet på amazon va inte värt de alls. Ursh, Flen är rätt illa faktiskt. Synd att man måste betala dyra pengar för att se de. :S Folket är så "stroppiga" och dryga. Stockholm-wannabes skulle ja kalla många många många av dom.
De roliga är att många av dom skulle vara en fjärt ute i rymden om de bosatte sig i sthlm, de skulle tappa status och allt, och hur skulle det då gå? Vart tog den trevliga och avslappnade miljön vägen som fanns där nere för några år sen? Nej fy, flen är ute!!!!

Ja ja, skulle egentligen tagit tåget hem idag, men Jonas bestämde sig igår kväll för att komma och hämta oss. Han va hemma här igen efter kryssningen och kände när han klev in att det inte skulle gå att vara utan oss :) Gulligt av han! Så hem kom vi sent igår kväll. Blev bara att gå in i sängen direkt och lägga sig :)

Har hänt vissa saker som gjort oss lite oroliga och lite så... har inte fått svar och info som vi ville... men idag ljusnade det lite och vi har fått veta vad saken handlar om. Imorn äntligen (ist för torsdag) får vi alla svar! TACK O LOV! Och det är ingen idé att fråga vad det handlar om eller nått för de stannar här.

Imorn efter allt så börjar Jonas sin jour-vecka. Så imorn ska jag åka med han in till söder och fika med Angelica. Va på tok för länge sen och det är precis lika mycket mitt fel. Hörs knappt längre heller. Men imorn som sagt ska vi ses :) Resten av veckan ska ägnas åt plugg, har massor att göra känns de som.

Vad ska ni själva hitta på?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0